Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Heloooooooooo fetele mele,

Sunt super bucuroasa azi, sper sa decurga totul cum am planuit: de joi voi merge la job timp de o luna de zile. Ideea este ca de la 1 mai imi expira CIC-ul si mi-ar conveni sa merg o luna la job pe un salariu mai bun ca sa am o indeminzatie cel putin egala cu cea de acum. Asa ca am mers am negociat cu seful salariul, si am convenit ca nu voi putea merge in mai cu burta la gura si in contul acelei luni merg acum.

Am ales asa si pt ca am nevoie ca de oxigen de O PAUZA! nu mai pot! Asta sunt, ca sa pot merge mai departe si sa fiu apta sa-l cresc si pe celalalt am nevoie de aceasta pauza. M-am plictisit, am intrat intr-o rutina de zile mari si vreau sa fiu o mami fresh si rabdatoare!!!

Azi atat am ras cu colegii, m-am deconectat total.

Gabitzam, multam pt bafta! O sa-ti trimit si eu un mail, desi mi-e jena ca vei avea atata de munca, dar mi-ar placea tare mult sa am un jurnal.

Am vizionat poze foarte frumoase cu Mara, printesele lui Cami, Delia eleganta de Redrose si le astept cu interes si pe ale lui Prag

Danicris

Laurita, am avut de alergat de la job la medic de familie si am inghetat intr-un hal ca n-am mai avut chef de magazine. Trebuia neaparat sa-i iau un cadou luI Stef ca maine implinim 3 ani de casnicie. Cred ca mergem in seara asta sa ne luam cadouri si iesim si undeva la un rest dragutz.
Vlad a ramas la soacra-mea si deja turbez de dor....uite si tu ce contradictie, vreau sa fug dar cand fug mi-e dor de el.....off

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, acum nu mai este nici o munca, doar spune-mi un email valid. Cel care apare in contul comun e ok? Ai mai trimis tu mailuri acolo.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Alysh, acum nu mai este nici o munca, doar spune-mi un email valid. Cel care apare in contul comun e ok? Ai mai trimis tu mailuri acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Da, acela e! Multumesc din suflet!

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

ne-am trezit si noi, dar e o vreme afara... de groaza, e intunecat si urat . si abia asteptam sa iesim. urasc iarna!
multumesc si aici gabitzei pentru mail. super idee ai avut, eu am citit putin si m-au trecut fiori de emotie...
vad ca din ce in ce mai multe mamici se intorc la munca. si eu sunt cam pe ultima suta de metri cu concediul, cred ca de la 1 decembrie ma intorc la munca... pana atunci mai am un hop de trecut saptamana viitoare si apoi toate bune.
va pupam, ma duc la joaca.

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CLEO –ce simpatica e Mara cu bostanul, cred ca a fost tare impresionata! Chiar, voi faceti bradut anul asta? Eu n-as face ca stiu ca ajunge cu el in cap. As pune doar unul mic asa, pe masa, de atmosfera. Bine ca ii place Marei la gradinita. Si al meu ieri nu mai voia sa plece, de 3 ori s-a smuls din mana lui taica-su si s-a dus inapoi la copii.

CAMY – ce printese frumoase ai tu acolo! Gargarita sau albinuta voiam si eu sa-l fac pe-al meu insa nu am gasit un costum sa-mi placa.

REDROSE – am vazut-o si pe Deliuta ta, o frumoasa, imi venea sa o trag de falcute prin ecran! Iar tu arati tare bine! Fetelor ce mancati voi toata ziua? Paine cu apa? Confrim ca in Galati sunt si fete si baieti frumosi ca de-acolo vine si al meu sot. Si-n toata familia lui sunt oameni frumosi. Si da, si cealalta mamica din Galati e o frumoasa!

PRAG deci tu ai facut vaccinul… la noi e o intreaga nebunie, lumea asteptand si 8 ore cu copii in frig, deci nici nu se pune problema sa-mi chinui copilul in asa hal. Dar normal, in Quebec capitolul organizare e la pamant. La voi in Ontario probabil e altfel. Oricum lui Patrick nu-i fac, dar ma gandeam la noi doi. Vad insa ca suntem cu totii bine, nu cunosc pe nimeni bolnav, deci stau cat de cat calma deocamdata.

YLARI eu pentru imunitate ii dau portocale la greu. Mananca pe putin 2 pe zi. Am noroc ca-i plac tare. Nu stiu ce sa ma fac cu supita de legume si carne, de cateva zile nu vrea deloc sa o manance. Face un intreg show, e la regim baiatul. Mananca numai peste cu paine, singura mancare cu care am reusit sa-l imbunez. La gradinita iar sunt toti bolnavi, ieri au lipsit iar 2 copii, al meu n-are nimic, Doamne ajuta in continuare sa fie bine!

MIHASER – tinem pumnii sa fie totul bine cu postul.

SIOMNA – astept vesti despre Mati, cum a fost prima zi la gradinita.

GABITAM – am sa-ti trimit si eu mesaj de-acasa. Iti multumim inca o data, ai facut un gest tare frumos!

ALYSH ma bucur pentru tine, ai sa vezi ce o sa te deconecteze luna asta, o sa fii pregatita sa o iei de la capat cu forte proaspete.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Salutam fete cucuiete si copilasi dragalasi.
Am vazut poze superbe cu pui de Redrose, Cami si Cleo si am regretat ca noi n-am avut ideea cu bostanul, ce ne-am fi distrat si impodobit toata casa cu samburi....
Multumesc Gabitzam pentru link-uri ma apuc de scotocit dupa postarile mele mai ales ca eu am venit ulterior in gasca vesela. Cand am nitel timp ma apuc de scotocit.
I-am ramas datoare lui Danicris cu reteta de tiramisu, e foarte simpla draga mea iti trebuie asa:
piscoturi de sampanie( cam o punga mare)
3 cutii de mascarpone,
3 pliculete zahar vanilat,
tanita de cafea
3 oua
3 linguri ulei
3 linguri cacao neagra
o ceasca de cafea neagra ( fara zahar)facuta la filtru
Se bat albusurile spuma cu zaharul pudra. Galbenusurile se freaca separat cu uleiul. Peste albusurile spuma se adauga galbenusurile si cele 3 cutii de mascarpone plus zaharul vanilat .
Intr-o tava inalta ( eu folosesc un vas yena inalt) se pune un rand de piscoturi se insiropeaza cu tanita si cafea se pune un strat de crema, apoi iara piscoturi se insiropeaza apoi crema iar deasupra se presara cacao eventual intr-o strecuratoare ca sa fie fin. Se da la rece si se serveste a doua zi. Pofta buna !
Alysh felicitari pentur job, o sa-ti prinda bine "vacanta" asta
Simona asteptam vesi despre prima zi de gradi a lui Mati
Scriu cu mandra in brate... uf...nu ma mai lasa.
va pup si revin

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

A trecut cu bine prima zi (si prima noapte) fata tati. Bineinteles ca azi noapte s-au trezit amindoi deodata - de ce ti-e frica nu scapi. Dar din fericire am reusit sa-i rezolv repede, s-au culcat la loc si au dormit fara alta pauza pina dimineata. In rest, totul a decurs bine.
Nu am poze, sa vad daca reusesc sa le pun deseara..... Dar am vazut pozele voastre, toate, toate.

Alysh, te inteleg perfect cu serviciul si nu trebuie sa te simti vinovata. Chiar ieri spuneam si eu ca aici la servici e locul unde ma deconectez si eu si desi in unele zile am treaba de nu-mi vad capul, totusi simt ca imi incarc bateriile pentru ca ma asteapta acasa. Ce bine ca ai asa sefi intelegatori (si probabil talent la negociat) si se rezolva treaba cu banii. Felicitari pentru cei 3 ani de casnicie si ani multi, multi si fericiti inainte!

Simonacip, zi mare la voi astazi, sa ne spui cum se descurca Matei. Cu David cum mai e, mai ai probleme, sau a fost o faza pe care ati depasit-o?

BELLEANE, multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Am vazut acum citeva zile pozele cu fetele, tare dulci sunt! Cea mare e doar cu vreo luna mai mare decit Alex al meu. Merge la scoala, sau doar anul viitor?

Cleo, ce dulce e Mara! Si ii sta asa de bine cu bretonel! Superbe pozele cu dovleacul. Si noi am facut 2, iar Alex a cistigat unul la scoala. Fiecare clasa a pregatit un dovleac, apoi au avut un fel de expozitie unde fiecare spunea care dovleac ii place si pentru 25 de centi primea un bilet la tragerea la sorti pentru dovleacul respectiv. Alex l-a cistigat pe al lui. Nu va spun ca si l-a indesat in rucsac, cind l-am luat acasa si am vazut ca e asa de greu m-am gindit ca iar si l-o fi umplut cu pietre pentru asa zisa "rocks collection"...

Dollores, cred ca am avut noroc, daca pot sa spun asa, cu vaccinul. Am mers eu in pauza de masa si am luat numere. A durat 5 minute. Mi-au spus sa mergem la 6 seara. Cind am ajuns, erau cam cu 300 de numere inaintea noastra. Am iesit din cladire, am mers intr-un parculet din apropiere (am avut noroc ca era timp f. frumos), copii s-au jucat iar unul din noi tot mergea sa vada la ce numar s-a ajuns. Cind a fost momentul ne-am dus si in 15 minute am intrat. Per total am asteptat vreo 2 ore, insa am stat afara, nu in nebunia de acolo. Din ziua urmatoare s-au schimbat lucrurile si nu mai dadeau numere, ci se astepta de dimineata la coada, de-asta spun ca am avut putin noroc.

redroserou, bine ati venit. Ce scumpica e Delia! Si nici cu tine nu mi-e rusine! Cred ca sta bine la greutate si inaltime. A mea pe cintarul de acasa are 11 kg si e un pic mai inaltuta, avea la 1 an 80cm. Acuma nu stiu cit are. La 18 luni mergem la control, banuiesc ca ne masoara pe cintarul oficial atunci.

YLARI, eu nu le dau nimic pentru imunizare, decit portocale la greu. Roxana le maninca cu placere, Alex mai putin, trebuie sa negociez cu el. Pentru el am luat si niste vitamina C, dar pentru copii mici nu am gasit. Si Alex a mincat cind era mic un creion albastru, a doua zi ghici ce culoare avea kk?

mihaser, succes cu interviul si cu jobul!

Desiree, pe unde esti?

Pupici pentru toata lumea!
Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna dragele mele.

Bai, toate va apucati de munca??
Ei, bravo voua, pe mine ma lasa rece, ma gindesc ca doar mi-as face rau ca sigur nu va fi mare grozavie pe acolo.
Alyshuca, sa fiti fericiti inca de 30 de ori 3 ani d eacum inainte, sa va bucurati de copilasi!
CHina si Mihaser, succes si voua, sa fie asa cum va doriti!
Doloress, mai inseamna ca e f rezistent Patrik, bravo voua! Sa o tineti tot asa. Daca raceste ce faci? Ai plan de bataie?
Gabitzule si de aici!!!
Ylari, si ai mei maninca creioane, carioci, rimel
Prag, cu David suntem pe drumul cel bun, cel putin asa mi se pare. A vazut Pinochio de curind si a fost ingrozit de partea in care chilangii de la scoli s-au transformat in magari...Si dimineata cind n-are chef de gradi mai imi spune sa-i pun partea aia...Ce ziceti de fiu-miu?? E masochist nitel
Elenuca, scumpa cuscra, n-am apucat sa mai sun azi, desi libera am fost intr-un iures

Deci azi i-am dus pe amindoi. Pe Matei l-am schimbat si pina sa-i asez hainutele la dulap m-am trezit ca mi l-a luat o educatoare foarte dragutza, care e si asistenta, care are si ea fetitza de 2 ani jumate. Mi-a placut tare de ea. Cealalta doamna este una dintre cele care s-au perindat si pe la David(m-am si certat cu ea la un moment dat.)
Cit a sta el la cresa eu am fost sa iau o adeverinta d ela dr de fam, am facut piata, am colindat magazine, m-am tuns.
Mi-au spus ca a plins vreo 45 d eminute cind l-am lasat, nu stiau ce sa-i mai faca...Apoi a adormit saracul si cind s-a sculat cica nu voiau sa-l deranjeze sau ceva de teama ca incepe iar. Totusi n-a inceput. A mincat extraordinar d ebine..Nu ma mir dupa cit o fi plins. Mirosea tot a parfumul Doamnei. SI acum ii miroase tot parul, cred ca a stat numai la ea in brate.

Acum plec la sala ca iar am mincat ca sparta...Mi-am luat niste biscuiti varsati, ca un evantai, mari si superbuni, am mincat vreo 200 gr numai aia...UUof!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simona-imi pare rau ca a plans atat! Incet incet poate se obisnuieste, mititelul.
Plan de bataie am pentru cazul in care Doamne fereste se imbolnaveste piticul, Gabi lucreaza de noapte, de la 11 la 7. Deci dimineata ar putea sta cu el, pana ma intorc eu sa-l preiau.
Un avantaj ca lucreaza de noapte. Deocamdata suntem cam disfunctionali, e greu sa ne obisnuim cu totii programului lui, nu de alta, dar e mereu somnoros si obosit. Sa speram ca-si intra insa intr-un ritm...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutare, mamici; eu va citesc, recunosc, , cam pe sarite; lipsa de timp... cat doarme Victoria stau si eu intinsa langa ea, ca ma omoara iar noaptea cu 1000 de treziri; am avut o saptamana super buna, cu doar vreo 2-3 treziri, dar acum de vreo saptamana iar ne trezim des. Bine macar ca in cateva secunde adoarme la loc; dar ma trezeste ori ptr. tzitzi, ori suzy ori sa o tin de mana... mda, ne tinem de mana si cand dormim.
Am vazut poze cu Mara, cu printese de Cami, cu Patrick (am mai spus, cred) si cu Delia. Sunt niste frumoase si un frumos
Redrose, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti nici voi nici altii prin asa ceva niciodata.

Gabriela (prag), iaca sunt prin zona...

Eu am intrebat pediatrul despre vaccinul impotriva H1N1. A zis ca fetele lui (una putin mai mare, una putin mai mica decat Victoria) o sa-l faca amandoua. Mi-a recomandat sa-l facem. Intr-adevar, riscurile sunt infinit mai mici decat benefits. Asa ca o sa-l facem, dar tre' sa-l facem pe ala de gripa intai, apoi pe cel de gripa porcina.
Cat despre imunizare, tot pediatrul ne-a recomandat odihna si papica adecvata (adica, de toate). Luam ceva vitamine, ptr. ca nu bea laptic, si a zis sa-i dau jumate de pastila de vitamina ptr. copii de la 2-6 ani si juma de ml. de Vit. D/zi (ca multi-vitaminele au ceva Vit. D).

Ma duc sa-mi culc printesa. pe toate. Chiar asa, MSBB pe unde umbla?

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput