Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Redroserou, bine ai venit.
Cleo, sa porti sanatoasa jeansii si bafta la serviciu.
Gabitza, ce tare e Raducu, cum va “opereaza”. Ce reactie misto are la faptul ca-l certi, asa face si Vladuc, rade de noi, zice ca ne jucam. Eu ma bucur ca nu e timorat, stiu copii care se sperie numai daca fac o boacana, nici nu mai apuca parintii sa-i certe, mi-e mila de ei. Pupam Raducu, e baiat mare, face curatenie, o ajuta pe mami.
Simonacip, bafta lui Matei la gradi.
Lilly, votat frumoasa mica. Ce vocabular bogat are !
Alysh, tinem pumnii, sa te intorci cu vesti bune.
Prag, abia astept sa vad pozele cu unicornul si batmanul tau, te rog sa nu uiti sa le pui. Multumim de cuvintele frumoase.
Azi am iesit doar 15 minute, brrr ce frig, eu as mai fi stat dar Vladuc a sarit imediat in carucior asa ca ce rost mai avea. Era asa fericit cand am intrat in casa la caldurica. Zilele astea am colorat vreo 30 de planse, le-am descarcat de pe net ca daca as cumpara carti in ritmul in care le coloram … Dar asa e misto, scot la imprimanta, bagam la dosar si toata lumea e multumita.
Va imbratisez cu drag si va doresc noapte buna.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 17+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cleo78 spune:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Halloween
Redroserou,mai scrie ne 5 mesaje .un cuvant in fiecare mesaj, nu e relevant ce. sa scapi de moderare, sa iti vezi mesajul imediat ce il postezi.
au mai renuntzat vreo 2 mamici din cauza asta...tu persevereaza ;)
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
redroserou spune:
Buna seara,
Va multumesc ca m-a adaugat si pe mine si printesa pe prima pagina, alaturi de voi...ma simt onorata.
Eu stau prost cu timpul, serviciu, de amenajat o casa, fetita...e f greu...dar tot mai intru si eu pe la voi.
Am vazut ca mai e trecut pe prima pagina cm la copil la nastere si cum s-a nascut. Eu am nascut prin cezariana, ca n-a fost chip altfel, a avut 50 de cm, nota 10....si s-a nascut curata ca lacrima...
Nu seamana cu mine absolut delok, este copia sotului meu si are "apucaturile mele"...
Sper pe parcurs sa va invat pe toate si sa putem discuta mai multe..
Va pupik.
Cum pun o poza ?
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele...
redroserou spune:
Aaaa dar stati ca deja vad ca m-ati bagat in seama.
Ma intreba cineva daca sunt din Galati.
Da, eu sunt din Galati si locuiesc in Galati.
Numai fetita este nascuta la Brasov, la o clinica privata.
Aici sunt cele 18 albume cu fetita mea, cate un album pe luna...
http://picasaweb.google.ro/aura.hamza
PS: Avem mii de poze pana acum, aici e o mica, mica parte...sunt maniaca la poze...
redroserou spune:
D-apoi daca am trecut eu de nastere, esi credeam ca nu mai scap, sa ma innec acum la mal ca moderatorul imi verifica mesajele si etc...
Nici vorba....aici intepenesc si o sa va plictisesc mult timp....sa vedeti cat vorbesc....aoleu....mult si rapid, noroc ca ma scriu, ca deja va durea capul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Salutare M&M!! ca de obicei am tras chiulul la greu, mai citesc eu dar e tare greu sa apuc sa si scriu..
dar aparem acum cu Trick or treat!!!
DanaH bafta cu teza!!sa ai comisie de treaba!!
Cleo cum e noul servici? felicitari si pupa pe Mara dulce .. e superba!!
Laurita, Alysh, Dani si restul burticilor sanatate maxima si abia asteptam noile mladite..si mugurasi.
Gabitza super odiseea cu ursuletul.. hhi!!Am trecut si noi prin faza aruncam tot la gunoi/buda acum vad ca s-a mai potolit, am trecut la mazgalim/ascundem tot ce se poate...
Doloress mortal dracusorul..
Simonacip multa bafta la gradi lui Mati!!
imi scapa ca de obicei ce mai aveam de zis asa ca va pe toate ca imi sunteti dragi si
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
redroserou spune:
Mi-a spus cineva sa pun poze in contul comun??
Cele 3 de pe prima pagina sunt? Parola?
Sau sa dau la cineva poze sau cum???
Si am vazut ca ati scris pe prima pagina si data nasterii voastre?
eu sunt nascuta in decembrie pe data de 19, 1979...
redroserou spune:
Cate kg si cati am au copilasii vostri?
Noi avem peste 12 kg si 79 de cm, o fi bine, o fi rau....???!!
Ce vaccinuri ati mai facut din schema optionala la copilasi?
A facut cineva Varilix sau prima doza de Havrix pana acum?
Dar Prevenar?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Dani, Cami, multumim de urari. Nu pot dormi de emotii pentru miine...SI cica am mai trecut prin asta...
Prag, Doamne Ajuta sa fie bine. Si la noi a luat amploare gripa asta porcina, la gradi la david nu ne mai lasa sa intram decit cu masti si in nici un caz sa pasim in grupa incaltati. Si eu acum m-am gasit sa-l inscriu pe Mati la cresa...CU Dumnezeu inainte!
Dani, Matei azi nu voia sub nici o forma in casa, cind am ajuns in fata blocului a tipat pina am schimbat iar directia de mers spre parc...Eu eram cea care inghetasem insa...Hmm
Socrate, succes din ianuarie, intr-adevar acum nici nu prea ai ce face, vin sarbatorile, nu angajeaza nik
Cami, scumpe foc motatele!Iar Sabina seamana parca putin cu Delia de Redroserou, scumpica foc si ea.
Redroserou, nu am facut Varilixul si nici Havrixul. Havrixul e recomandat doar dc intra in comunitate, eu totusi nu i-l fac.
Ma duc sa incerc sa ma culc
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
'neatza fete frumoase si bebici si mai si
Redrose, este foarte bine puiuta ta la greutate si inaltime. Al meu are tot 12 kg, dar e mai inalt, cam 85-86, dar el e flacau Eu i-am facut toata schema de vaccinuri, inclusiv prima doza de havrix, si prevenarul cand era mic-mic.
Ma duc sa ma uit si la pozicile voastre.
Parola conturilor comune o sa ti-o dau pe privat. Nu e musai sa pui poze in contul comun, decat daca vrei. Chiar, n-am mai pus de mult acolo nici eu. Dar poti folosi adresa de mail comuna daca vrei sa trimiti ceva la toata lumea, sau daca ai ceva privat de spus, etc.
Edit: redroserou, activeaza-ti mesageria privata, ca sa-ti pot da mesaj :)
Alaturi de SEBI