Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redroserou spune:

Buna dimineata tuturor,

Va invit la o cafeluta calda si bunaaaa....
Sa ma duc sa-mi activez MP sa fac rost de parola voastra sa pun poze, sa fim si noi in rand cu lumea....
O zi buna tuturor...

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetele!
Redrose bravo mai ca esti vorbareata, cu timpul toate stam prost, dar printer picaturi mai citim, mai postam…..Vazut poze cu Deliuta ta, o papusica de fata.
Simonacip, cam nasol cu gripa asta si cu Mati sa inceapa cresa, dar tot trebuia daca asa ti-ai propus. Da DD sa fie bine. Ca mi-am amintit, Sis nu il mai duce pe Mirci la cresa?
Cami, vazut si admirat poze de fete cucuiete
Cleo, nu ne spui cum a fost prima zi de lucru? Vazut Mara cu dovleacul, scumpa foc.
Lilly, votat copilul vedeta.
Danicris…pai e bine daca a sarit Vladuc in carut…….la noi e cu cantec in carut, vrea pe jos, apoi in brate, apoi iar pe jos……ma nauceste copila mea.
Alysh, de-abia asteptam sa ne spui ce ai pancarat(asa ziceam eu cand eram mica la “cumparat”), cum au primit cei de la scarbici vestea….
Fug sa citesc un pic pana mi se trezeste mandra.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Ce fete frumoase cu dovlecei!

Aura bine ati venit in gasca!

Azi am un interviu...e ptr un job pe 2 luni, dar m-as duce ca m-am plictisit...ma apuca depresia...dar si fara Eli...daca nu mi-o primeste la gradi...Sunt cam intoarsa pe dos!

Va pupam!

Mergi la inceput

Buna din nou...

Spunea cineva de Havrix...ca inca nu-l face...
Noi il facem luna nov prima doza si apoi in mai 2010 a doua doza ca in toamna mergem la gradi si e musai...
In rest, suntem bine deocamdata si fara evenimente marcante

Mergi la inceput

Pai atunci sa ai bafta la interviu.
Eu am stat acasa doar 4 luni, nu am intrat in crestere copil, am revenit pe pozitii repede ca nu am alaptat (am facut mastita imediat dupa nastere si am ajuns la operatie si mi-a oprit lactatia).
De ce spui ca nu o primeste la gradi pe fetita?

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

Ce fete frumoase cu dovlecei!

Aura bine ati venit in gasca!

Azi am un interviu...e ptr un job pe 2 luni, dar m-as duce ca m-am plictisit...ma apuca depresia...dar si fara Eli...daca nu mi-o primeste la gradi...Sunt cam intoarsa pe dos!

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele,

suntem si noi aici, papam tartine cu sunca de pui, in sfarsit ceva ce-i place, sunca de pui de la Aldis..

Redrose am vazut pozicile, fetitza e leita tati, eu spusesem sa pui in contul comun, dar uite ca ne-ai dat linkul si te=am vazut sunteti f frumosi.
Eu vaccin am facut infanrixul, prevenarul cand era mic si Priorixul. Imi pare rau de prevenar, dar nu mai am incotro. Imi pare rau ca dupa 3 doze tot mi-a facut pneumonie...asa ca e apa de ploaie, mai e si dureros...
Cami sunt superbe bucuruzele!!
Cleo stiu ca e plina de petitori Mara, dar... Se cam uita fiemiu la ea...
Alysh ce faci cu cafeaua aia?? m-am obisnuit sa o dai tu

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata scumpele,

suntem si noi aici, papam tartine cu sunca de pui, in sfarsit ceva ce-i place, sunca de pui de la Aldis..

Redrose am vazut pozicile, fetitza e leita tati, eu spusesem sa pui in contul comun, dar uite ca ne-ai dat linkul si te=am vazut sunteti f frumosi.
Eu vaccin am facut infanrixul, prevenarul cand era mic si Priorixul. Imi pare rau de prevenar, dar nu mai am incotro. Imi pare rau ca dupa 3 doze tot mi-a facut pneumonie...asa ca e apa de ploaie, mai e si dureros...
Cami sunt superbe bucuruzele!!
Cleo stiu ca e plina de petitori Mara, dar... Se cam uita fiemiu la ea...
Alysh ce faci cu cafeaua aia?? m-am obisnuit sa o dai tu

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

De ce-ti pare rau de Prevenar? Poate a facut pneumonie dar o forma mai usoara, daca nu-l faceai poate facea o forma urata rau...
Noi am facut Prevenar numai 2 doze ca l-am facut dupa 1 an...si nu a durut-o nimik, singurul vaccin de la care a facut o usoara febra a fost cel de la 1 an si o luna Priorix-ul...

Da, fetita mea e clona lui tati, dar nu ma supar...eu sunt urata rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Du-te mai, ca nu esti urata Eu n-am vazut pina acum fete din Galati sa fie urate, in zona aia sunt doar fete frumoase. Mai avem o fata aici in grup din Galati, dar mutata in Bucuresti, si tot frumoasa e, parol.
Chiar ca Delia e bucatica tati, mandru foc de fata lui.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Du-te mai, ca nu esti urata Eu n-am vazut pina acum fete din Galati sa fie urate, in zona aia sunt doar fete frumoase. Mai avem o fata aici in grup din Galati, dar mutata in Bucuresti, si tot frumoasa e, parol.
Chiar ca Delia e bucatica tati, mandru foc de fata lui.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Bina hai ca nu-s chiar Muma Padurii, dar pe-acolo....
Daaaa, tati e topit dupa ea, mai ales ca si unghiile de la maini sunt ca ale lui...sincer ca n-am vazut atata asemanare...daca-i vedeti....
Acum pun si eu un album la contul de pe picassa cu maiiunie2008 sa ne vedeti de la aparitie pe Pamant pana acum.
Cine mai e din Galati?

Mergi la inceput

gata, am terminat...va invitam sa ne vedeti...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Delia22052008PuiDeMamiRedroserou#

Acum ma intorc la munca, ca ma dau astia afara pana la urma....hihihi

Mergi la inceput