Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou
si eu am inteles ca pe langa simptomele gripei normale mai apar voma si diareea..febra e de 38-38.5...m-am uitat atent la grade caci noi suntem veterani.
recunosc ca nici eu nu-l duc pe mihnea in gura lupului dar nici nu exagerez,n-am facut-o cu nimic si ca atare nu o sa incep acum..de exemplu fii-miu sta pe gresie in ciorapi,asta daca sta,altfel si-i scoate si sta asa,acum afara caci erau 14grade si nu batea absolut deloc vantul si-a scos caciula,ok,daca asa vrea si simte,,,nu exagerez cu calirea dar nici cu imboscanarea.daca am copilul bolnav nu-l duc cu alti copii,dar numa daca are febra si stare proasta,altfel cu muci il scot,evit cand tuseste caci se panicheaza alti parinti si nu stau sa fac apologia imunizarii si a faptului ca nu e contagios caci nu toti parintii sunt deschisi la astfel de discutii..si eu am piticii mei si nu impun nimic nimanui.

lamulti ani brazuca,sa fii sanatoasa.
luna,multi,multi ani impreuna,sa fiti iubiti!!

carla,am vazut si eu prison break pana cand am auzit ca domnul erou al episodului e gay...io nu mai suport,toti barbatii frumosi sunt gay..sa-i exilam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor nu stiu ce v-a zis voua Streinu Cercel, porcina are febra mare, peste 38.5.

Valen mersi mult.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, mychy si brazuka si luna cu diversele ocazii! Sa fiti sanatoase si iubite!

Moaaamaaa ce m-am ras la comentariile lui mychy (as usual), la porcii carlei si la bancul cu inspectia al lui greierash.
Scuze, mychy, gateam si vorbeam la telefon si trimiteam cv-uri, mai ceva ca penelopa.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Violeta, musso mersi mult de urari.

Fug sa ma sarbatoresc mai mult.

Pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17
carla,am vazut si eu prison break pana cand am auzit ca domnul erou al episodului e gay...io nu mai suport,toti barbatii frumosi sunt gay..sa-i exilam.
georgiana,mamica de mihnea

Eu de prison break tin minte ca am vazut primele 3 episoade si m-am plictisit rau, daca era sau nu frumos protagonistul, asta nu mai stiu.
Acum am re-descoperit "Scrubs", i-am mai dat o sansa si vad ca e ok, la prima citire a review-urilor nu parea interesant, dar acum pare haios si e usurel.
Ce mi-a mai placut, tot usurel si haios: IT crowd.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

anca,e frumos tare personajul din prison,habar n-am cum il cheama,oricum e brunet cu ochii albastri...n-am avut rabdare sa-l vad tot...desi nu e serial ci e in parti mor dupa "saw"...cel cu jocul ciudat,cat de tare iti iubesti viata..primul episod mi s-a parut demential...oricum eu am gusturi ciudate,ma uit de'opotriva si la triler si la povesti,gen trilogia stapanului inelelor...acu o saptamana am revazut piratii din caraibe..am gusturi ciudate,stiu.

vio,chiar ma gandeam la tine cand am trimis mesajul precedent.

Mergi la inceput

Georgi, as fi fost surprinsa ca tocmai tu sa nu te uiti la piratii din caraibe . Hai ca m-ai facut curioasa cu eroul din inchisoare, m-am uitat pe imdb si da, arata bine rau si il cheama purcell, ca sa fim on-topic .
Vivela, exact la faptul ca ne contaminam de la spital m-am gandit si eu cand n-am plecat de acasa cu Larisa la aproape 40 grade. Mr. Earing zicea ca nu e pericol de contaminare daca ii tin pe toti in aceeasi sala de asteptare, ca doar vin cu mastile pe fatza .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

ancapiratii aia erau oarecum draguti,astia din aden..hm,se schimba placa,sunt contemporani cu tehnologia si alte alea...purcell,daaa..corect.
scuzati de off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, dc te gandeai la mine?
Carloooo, ma omori in ce forma de zile mari esti (spiritual vorbind)
Multa sanatate puilor raciti!

Vroiam sa spun si eu ce urasc obiceiul asta balcanico-dambovitzeano-pontic cu pupatu' abuziv. Ce e aia- "pupa mami pe bebe? Hai, da-i un pupic, ia-l in brate si pupa-l!"?? Da' de ce, fratioare? Care-i schema? Sa schimbam virusi intre noi? Si total de acord cu parintii care isi duc copiii bolnaviori prin tot soiul de locuri publice. Nu-mi place deloc, sincer.
Pe de alta parte sunt de acord si cu ce zice luna,pare perfect logic, dar, cum eu sunt balanta si-prin urmare- cu fundu-n doua luntrii incerc sa fiu ca "romanu'impartial,in toate partidele si-n toate comitziile" , adik hai sa le impacam pe amandoua: iesim cu ei cand nu sunt chiar cobza, da macar avem bunul simt sa anuntam inainte, nu?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Vio, cred ca "spiritualitatea" mi se trage de la noaptea alba si de la cele 4 ore de plimbat copilul in brate, ca nici acum nu-mi mai simt muschii. Fac si eu haz de necaz, ce altceva?
Adica daca sunt balanta sunt si eu cu fundu'n doua luntrii? Tot intr-ale tale sau in altele? Tac ca deja o iau pe aratura.
Georgi, da, nasol cu piratii moderni, am vazut niste chestii... brrr.
Mychy, foarte tare caricatura .
Greierash, am ras la bancuri pana am trezit copila care era in brate. O fi crezut ca e cutremur .

Mergi la inceput