Strumfi de iul-aug 2007 (161)
Raspunsuri - Pagina 20
musso17 spune:
vio,nu stiu,pur si simplu..
edit ca sa nu mai umplu pagina
super caricatura
si fii-miu duce mana la organ dar ignor,nu se intampla decat cand e in fundul gol...stiu ca in vara pe plaja am vazut un baietel band laptele din biberon si facand din cuc elastic..mi s-a parut intr-un fel,cam nasol..ca si priveliste.
cafera,ce mai faci?ne-ai abandonat de tot,sper ca ne umpli wk-endul
Luna1 spune:
Sa va zic cum fac eu cand sunt copii bolnavi. Ma invita una dintre prietene la ea le zic ce are si ii zic "putem sa amanam pe alta data" daca zice nu ca e ok, putem sa venim ca e ok mergem. La fel daca ii invit la mine. Le zic "vedeti ca au copiii nu stiu ce , daca vreti veniti dar...", daca vin ok daca nu nu. Si fiind ca o lege nescrisa intre noi asa procedeaza si ele.
De regula daca prietenele mele imi zic "e racita cea mica, ii curg mucii si tuseste!" nu imi aman vizitele (decat daca asa zic ei normal) ma duc sau ei pot sa vina. Daca imi zic ca au febra nu merg sau ii rog sa nu vina (insa nu a fost cazul ca logic cine are copil cu febra sta acasa si nu are chef de musafiri).
De ex sapt trecuta trebuia sa ma vad cu prietena englezoiaca (era stabilit de mult timp) si mi-a dat mesaj cu o zi inainte ca abia asteapta sa ne vedem insa fetita e ei e mucioasa si a fost racita, insa acum avea doar muci. Am hotarat sa mergem, nu amanam doar pentru atat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
ursoaica mult grijulie
ursuletului ilie
un tort delicios ii coace
si-l trmite sa se joace
iliuta-i incantat
tortul este minunat
vrabiuta pofticioasa
vrea sa stea la masa
motanelul rasfatat
motaie la el in pat
intre pernele pufoase
moi si calduroase
cei doi soricei vioi
se strecoara amandoi
si ii fura din mancare
dar motanul nu tresare
o ratusca eleganta
face plaja.dintr-o geanta
scoate un prosop curat
siimbraca un halat.
trei ratuste mititele
numai gura e de ele:
mac,mac,mac ce galagie
parca-ar fi ratuste-o mie
iepurasul clapaug
morcovi are din belsug
patru pasarele-n zbor
vin sa ceara ajutor
iepurasule georgica,
vrem si noi o bucatica!
luati,va rog,pe saturate!
spuse el,cu bunatate
v-am scris o parte dintr-o poezei,mi se pare haioasa..mai sunt cateva strofe dar nu mai am timp acum.
cafera spune:
Am reusit sa citesc si eu in diagonala![]()
![]()
![]()
Luna, sa ramaneti la fel de frumosi si sa va iubiti ca si acum

Corina, la multi ani

! Tot ce-ti doresti!
Carla, sanatate fetelor! Am vazut pozele de la botez, mi-a placut tinuta Larisei si foarte mult poza cu Sabina si Miron. Paticut parca a mai slabit? Salutari din partea mea.
Nico,

Musso, mi-ar mai placea sa intru mai desl, dar imi ramane extrem de putin timp. La servici nu se pune problema, am de lucru f mult, iar acasa incerc sa ma joc si eu cu fetele, ca tare dor mi se face in cele 8 ore in care stau plecata.
Va doresc sanatate si sa va ocoleasca porcina!
karligutza spune:
buna dimineata!!!!!!!!
un banc nou..
Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie:
Nimeni se ineaca! Prost suna la Salvamar:
-Ba, se ineaca Nimeni!
-Ba, tu esti prost?
-Da ma, eu sunt!
si un capitol nou?
imediat... fiti pe faza! 
karligutza
sunt mamica Adelutei