Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

carla, eu l-am auzit pe Streinu Cercel cand explica ca simptomele gripei sezoniere sunt: temperatura mare 39-40, muci, stare de moleseala.....dureri de oase. deci sunteti candiati perfecti! sanatate multa si tzie putere!

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Cam astea sunt si simptomele gripei porcine. Asa ca tineti ochii pe ei si daca vi se pare ceva suspect fuga la salvare.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai, Streinu a zis ca porcina se manifesta cu : muci aposi, stare subfebrila 37.5-38, tuse seaca..............cica doar aia sezoniera se manifesta asa agresiv cu febra mare! eu reproduc exact ce am auzit!

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/afla-aici-cum-faci-diferenta-intre-gripa-sezoniera-si-cea-noua.html

de la minutu 2 inainte...si faceti abstarctie de aberatiile lu Esca!

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

m-am intors de la dentist, vie si aproape nevatamata . eu nu fac anestezic in primul trimestru, nici dentistul si nici ginecologul nu imi recomanda. plus ca pe scaun azi ma incurajam singura: "hai, ma, doar am nascut natural, ce mare branza o spatula in gingie care imi intra pana la os!! floare la ureche!" .

despre virusi si izolarea in fata lor...nu stiu, cred ca trebuie pastrat un echilibru, nici sa te duci sa-i cauti cu lumanarea, nici sa impui un regim de viata exagerat copilului. al meu nu stiu dupa ce principiu culege bolile, am in minte imaginea clara cand david se juca cu o fetita de vreo 5 ani care avea febra mare (ne dusesem in vizita vreo 3 zile la niste prieteni si fetita tocmai atunci si-a gasit sa se imbolnaveasca )-isi suflau in gura reciproc de la 5 cm, am zis ca o iau razna. david n-a avut absolut nimic. in alte situatii probabil ca ia si el virusii de pe fereastra .

si apropo de gripa porcina (pe care am decis ca noi n-o s-o facem), oare ce tratament se da? banuiesc ca niste antivirale si cam atat, plus izolare la domiciliu.
adica tu te gandesti ca ai putea avea gripa d-asta noua, te duci la spital unde mai sunt vreo 100 de insi pentru aceeasi chestie, stai pe hol nas in nas cu ei pana iti vine randul, intri, te analizeaza, iti zic ca n-ai nimic. dar poti sa mai stai linistit, daca o iei tocmai atunci de pe holul spitalului?

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Interesant ce spuneti voi despre simptomele gripei porcine, ca la noi se manifesta altfel: febra foarte mare, voma, diaree, dureri musculare, somnolenta.Sper sa avem noroc si sa ne ocoleasca, da' la cate lume tuseste in jur, este imposibil sa zici ca te poti proteja. Ne spalam si noi continuu pe maini, ne ferim sa iesim cu copiii in locuri populate si...cam atat. Io am racit destul de bine, da' fara febra si altele, Sarah vad ca arde putin da'fara alte simptome si asa nu-mi place febra asta fara muci, tuse sau alte dureri. Asteptam sa vedem ce se intampla. Luna, la multi ani fericiti impreuna!Carla, sanatate fetelor!Vio, Brazuca, la multi ani!!! Sa fiti sanatoase si fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Carla, eu cu pupatul nu sunt de acord! Nici macar pe mana, cine are copii sa si-i pupe singuri pe ai lor si sa nu ii lase la pupat la altii!

Deni & Vlad & Tudor

Exact, nici macar pe mana, oricum cea mica isi suge degetele.
Sau ca o pupa pe mana sau ca-i scuipa in gura mi se pare tot aia.

Eu i-am luat Sabinei temperatura rectal numai dupa viroza din aprilie, pana atunci o luam la subrat.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
e clar ca le vor face pe toate impreuna .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla, nu e musai, banuiesc ca doar formele grave le fac impreuna, in rest cand una, cand alta ca sa ai o continuitate Nu dispera, se vor facw mari si o sa le treaca, in plus cred ca au imunitate buna dar le mai scapa si lor un virus si atunci fac anticorpi!

Deni & Vlad & Tudor

A, minunat, si mai bine cu continuitatea .
Da, am noroc sa aiba imunitate buna, desi la cea mica preferam sa mai dureze pana la prima viroza.

Oanamada, ce oameni nesimtiti in exemplele tale! Si eu am iesit peste tot cu fetele, nu le-am protejat excesiv, nici nu avem cu cine sa le lasam, dar minimele masuri de protectie au fost suficiente, pana acum... Am zis ca mai multi copii de la petrecerea de sambata sunt bolnavi acum?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

carla, eu l-am auzit pe Streinu Cercel cand explica ca simptomele gripei sezoniere sunt: temperatura mare 39-40, muci, stare de moleseala.....dureri de oase. deci sunteti candiati perfecti! sanatate multa si tzie putere!

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Multumesc mult. Da, asta trebuie sa fie.

Chiar, legat de dl. Cercel si demisie, voi ati fi de acord sa se faca obligatoriu un vaccin netestat pe copii si pentru care producatorul nu isi asuma efectele adverse?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valen

Interesant ce spuneti voi despre simptomele gripei porcine, ca la noi se manifesta altfel: febra foarte mare, voma, diaree, dureri musculare, somnolenta.

Sper sa avem noroc si sa ne ocoleasca, da' la cate lume tuseste in jur, este imposibil sa zici ca te poti proteja. Ne spalam si noi continuu pe maini, ne ferim sa iesim cu copiii in locuri populate si...cam atat.

Io am racit destul de bine, da' fara febra si altele, Sarah vad ca arde putin da'fara alte simptome si asa nu-mi place febra asta fara muci, tuse sau alte dureri. Asteptam sa vedem ce se intampla.

Luna, la multi ani fericiti impreuna!

Carla, sanatate fetelor!

Vio, Brazuca, la multi ani!!! Sa fiti sanatoase si fericite!

Multumesc, sanatate si voua!

Am inteles ca si americanii stiu de porcina cu febra foarte mare. Daca a fost porcina la noi, singura manifestare a fost ca am mancat ca porcii. Nu exagerez, am avut toti o pofta de mancare iesita din comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc pentru urarile de ziua mea fetelor. Ne sarbatorim in familie azi, si evident de dimineata Deny imi canta non stop a mutzi aaaani
Intorc si eu urarile pentru mychy! Sa fii sanatoasa si iubita!

Fug ca trage Deny de mine. Are in fiecare zi tleaba la cacatolu ata(=treaba la calculatorul asta)
Pupiiiici!

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput