Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy incearca sa o convingi pe soacra ca ii e si ei mai usor daca Andrei iese afara, ce sa zic sincer eu inebunesc cu ea in casa o zi intreaga, nu stii ce sa mai faci, asa iesi afara mai vezi un om, o masina, un copil, un caine.

Carla permite-mi sa cred ca e doar lejeritate, incapatanare, si lipsa de consideratie pentru copii, ma refer aici la termomentru. Pai daca numai in fund e cu precizie, de ce nu le ia si adultilor temperatura tot in fund? De ce lor le-o poate lua sub brat sau in gura? Nu stiu dar ma gandesc ca daca toata Anglia folosesc termometre de ureche doar, nu or fi chiar asa idioti, nici in spitale nu se ia rectal.

Karli misto faza cu virusul pe geam. Si eu cred la fel ca poti sa-i inchizi in debara si virusul tot ajunge la ei, mai ales daca au fost extra protejati si au o imunitate slaba.

Apropos de primul an la gradi, sa nu vorbesc cu pacat dar uite ca Adelise merge deja de 3 luni si nu a fost bolnava decat dupa prima sapt si atunci doar ceva slab.

Misto bancurile fetelor.

si acum CA CAdou () de aniversare caut o vacanta frumoasa pentru noi patru in februarie. Yupiiiii!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

primul simptom al gripei porcine

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Michi soune rpd unde vezi tu dr house in fiecare zi?ca eu stiu numai de cel de joia de pe axn si tvr

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ilenutza, am eu o conventie mai speciala cu AXN-ul si mi-l difuzeaza pe Dr.House de luni pana vineri la orele 21!!!
..acu serios, e in fiecare zi pe AXN de la 9 seara.........

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Carla, eu cu pupatul nu sunt de acord! Nici macar pe mana, cine are copii sa si-i pupe singuri pe ai lor si sa nu ii lase la pupat la altii!

Nici eu nu mai reusesc rectal si desi mi se pare aberant, o doctorita orelista (accentuez ca nu are nicio treaba cu rectul ) mi-a zis sa nu abuzez de termometru si supozitoare la baieti ca nu se stie ce senzatii le da si pe care le va cauta mai tarziu . Cat erau mici si stateau, ii verificam rectal atunci cand situatia era nasoala. Acum ii mai tentez cu o suzeta, ala de ureche mi s-a stricat iar la Vlad reusesc la axila doar ca sa imi fac o idee daca e febra sau nu. In rest, la mana

Faine bancuri, le-am spus si in birou si au avut succes!

Cu scosul afara, eu pe Vlad il scot indiferent de vreme, nu imi fac probleme. Cu Dodo insa ma feresc de ploaie, vant si ceata, in general tot ce ii afecteaza boala lui. Asa ca iarna mai rarut, daca e ger, e cel mai bine, poate sa stea! Azi spre exemplu am comandat o iesire ca mi-e ca o ia pe campi de atata stat in casa dar vad ca iar a fost ploios, sper ca au apucat macar jumatate de ora de aer de parcare!

Mai, eu stiam ca nu avem parte de greg decat sezonul 1 si 2 la AXN, si sezoane mai avansate la TVR1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Jadi, poate am fost categorica. Pe Catinca nu o tin sub un clopot de sticla...ca slava Domnului, mai ales de cand am venit aici si nu am ajutor, nu am cu cine s-o las, am carat-o zilnic cu mine prin toate magazinele, prin parcuri, pe strada, peste tot...in canditiile in care aici sunt 41.000 de cazuri de gripa porcina pe saptamana. Din fericire, are un sistem imunitar bun, s-a adaptat perfect la vremea de aici si nu a facut nici macar o viroza...asta in conditiile in care eu am bolit imediat ce am ajuns aici.
Referitor la ceea ce spunei tu...de accea am si specificat ca exista unii parinti care nu au ce face si nu au cu cine lasa copilul. Sunt convinsa ca nu faci parte din categoria de parinti la care eu ma refeream si pe care realmente ii acuz. este vorba de parintii indiferenti si egoisti. Sa-ti spun 3 cazuri...ca sa pricepi exact unde bat.
De Craciun a venit in vizita la noi cineva care are doua fetite...una mai mare decat fi-mea cu jumatate de an. Cea mica facuse cu cateva ore inainte febra mare, peste 38,5, avea diaree si se plangea ingrozitor de dureri de burtica. desi avea cu cine sa o lase- cu bunica care de fapt are grija de fete, mama a preferat "s-o ia cu ea ca sa fie sub supravegherea ei in caz ca e mai rau (de parca nu existau telefoane mobile si nu locuiaiu la 10 minute de noi!)" si "in plus asta mica isi dorea atat de tare sa se joace cu Catinca!" Imi venea s-o dau pe usa afara...Urmarea a fost ca ei au ajuns, dupa ce au plecat de la noi, cu copilul direct la Grigore Alexandrescu unde copilul a fost diagnosticat cu enteroviroza ...si nici macar nu au avut bunul simt sa ne sune sa ne spuna (am sunat noi a doua zi sa vedem ce face fata!). Asta in conditiile in care fi-sa linsese literalmente jucariile copilului meu si o pupase si raspupase la indemnurile maica-si.
Exemplul 2: In primavara, in parc, la locul de joaca...langa mine stau doua mamici de vorba. "Da, am fost acum o ora cu ea la pediatra si are varicela...da' am adus-o saracuta putin in parc ca acum nu are febra si o sa se sature de stat in casa cat are eruptia aia mare". Cred ca iti dai seama in cel hal m-am invinetit la fata cand am vazut ca fetita respectiva se juca exact langa fi-mea, mai precis cu fi-mea.
Cazul trei si imi inchi pledoaria . Suntem invitati la ziua unui baietel care facea 3 ani. Discutand cu mama lui la telefon, din una in alta ajungem la faptul ca fi-mea tot facea febra mare de la dinti. Mama baiatului incepe sa-mi povesteasca senina ca fi-su face de vreo 3 zile peste 38,5 de la o viroza pacatoasa pe care o are....dar ca ea nu poate sa nu-i serbeze ziua "ca i-a promis". Fiindu-mi o persoana foarte apropiata mi-am permis sa-i spun fara jena ca asta era de fapt lucrul cu care trebuia sa inceapa conversatia telefonica si ca in conditiile astea nu vom onora invitatia deoarece chiar nu am de gand sa o imbolnavesc pe Catinca ....care tocmai ce scapase de o viroza nasoala cu febra si tot tacamul. S-a suparat pe mine si mi-a zis "ce draga, e ciumat, are doar o viroza". Asta in conditiile in care pana atunci se plansese ca nu doarme noptile ca trebuie sa-i scoata mucii din ora in ora si sa stea cu supozitoarele de novocalmin langa pat!
Va pup pe toate!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

decat sa-l vad pe House odata pe saptamana la TVR, mai bine.....ma duc in padure!

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Mychy incearca sa o convingi pe soacra ca ii e si ei mai usor daca Andrei iese afara, ce sa zic sincer eu inebunesc cu ea in casa o zi intreaga, nu stii ce sa mai faci, asa iesi afara mai vezi un om, o masina, un copil, un caine.

Un caca de caine, dupa cum spunea Alex al lui Snowbunny...
Citat:

Carla permite-mi sa cred ca e doar lejeritate, incapatanare, si lipsa de consideratie pentru copii, ma refer aici la termomentru. Pai daca numai in fund e cu precizie, de ce nu le ia si adultilor temperatura tot in fund? De ce lor le-o poate lua sub brat sau in gura? Nu stiu dar ma gandesc ca daca toata Anglia folosesc termometre de ureche doar, nu or fi chiar asa idioti, nici in spitale nu se ia rectal.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Eu sunt de acord, nici mie nu mi-a convenit sa i-o ia rectal in aprilie, cand am ajuns cu Saby la spital. Ai nostri justifica practica asta in felul urmator: cica abia dupa 14 ani se ajunge la o temperatura egala luata prin oricare metoda. Eu cred ca au gasit doar o explicatie aiurea.

Se pare ca circula o viroza care se manifesta asa, ca la fetele mele, adica febra mare dintr-o data, dureaza 1-2 zile si apoi apar mucisorii, am auzit la mai multi. Si Larisa vad ca mi-a facut febra mai mare pentru ca are imunitatea mai buna decat Saby, care nu este alaptata exclusiv. Sper ca am scapat, desi pe mine ma doare gatul rau si sunt zombi, probabil e doar de la noaptea alba. Sabina mi-a fost racita/virusata doar la 7 luni si la 1 an si 10 luni, nu sunt obisnuita sa-mi fie copiii bolnavi, si de aici incolo e clar ca le vor face pe toate impreuna .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
e clar ca le vor face pe toate impreuna .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla, nu e musai, banuiesc ca doar formele grave le fac impreuna, in rest cand una, cand alta ca sa ai o continuitate Nu dispera, se vor facw mari si o sa le treaca, in plus cred ca au imunitate buna dar le mai scapa si lor un virus si atunci fac anticorpi!

Mergi la inceput

carla, eu l-am auzit pe Streinu Cercel cand explica ca simptomele gripei sezoniere sunt: temperatura mare 39-40, muci, stare de moleseala.....dureri de oase. deci sunteti candiati perfecti! sanatate multa si tzie putere!

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput