Strumfi de iul-aug 2007 (161)
Raspunsuri - Pagina 13
jadi spune:
Cristina, sa o aud acasa, la servici nu am sonor! Nu te uit, asta daca am liber pe laptop, Dodo da dovada de aptitudini de internaut in ultima vreme si am ajuns sa ne batem 3 pe unul amarat
Vlad se uita la noi!
jadi spune:
Stefania, Castle e la sezonul 2
V-am zis ca sunt pasionata de seriale? Cine e interesat va dau un link pentru iubitorii de seriale
. In PM ca banuiesc ca aici nu mere!
Vivela spune:
nici eu nu stiu cine e monica, banuiesc ca danseaza pentru cineva, dar eu am abandonat demult emisiunea ca ma plictiseste groaznic.
in schimb pot sa va povestesc niste seriale cu Betty Boop sau Maria Mirabela
. (hehe, haios film, acum l-am revazut cu alti ochi, se faceau filme frumoase pt copii pe vremea noastra, cu mesaj).
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
cristina,si mie mi-a placut melodia,imi suna cunoscut dar habar n-am cine o canta.
fii-miu cand ridic tonul la el rade..si pe mine ma napadesc nevii..asa ca fie il iau cu blandete fie nu-i dau cale de iesire si pe muteste il spal pe dinti,il imbrac,etc.nu-i refuz iubirea si apropierea,nu pot,cand spune mamiiii ma topesc,ce sa zic cand ma ia de gat si ma pupa..dar ii explic cand greseste si da roade ca se trezeste dupa cateva minute ca ma imita..deci e deschis.
il iubesc pe dr house
...imi place si serialul.
ilenutza spune:
Musso acu vazui ca esti din Cta.ce zici sa ne cunoastem?
jady io vreau seriale!
dr house, medium, dragoste mare, californication, true blood, etc.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
karligutza spune:
buna dimineata.... o ceasca mica de ness cu lapte? parca as bea si eu nitel!
dar nu v-am zis bancul inca! ![]()
Vasile pleaca la munca, pe vapor, iar Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal... Dupa un timp, Ion se intoarce, dar cum a uitat sa cumpere un papagal, ii ia o bufnita. Cei doi se intalnesc, Ion ii da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal. O saptamana mai tarziu, se intalnesc la o bere, iar Ion il intreaba pe Gheorghe daca papagalul a inceput sa vorbeasca.
- Bai, inca nu vorbeste, dar tu stii ce atent se uita?!!
SA AVETI O ZI CU SPOR si multa veselie! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mychydutza spune:
jadi, u are a goodess!![]()
multzam fain .......stiam melodia da' nu mi-as fi dat seama nici intr-o mie de ani ca bucata de la inceputu' lu' House e de acolo! mie imi place House si ca film si ca...House! nush' ce are frate omu asta, ca nu e nici pe departe genul meu de barbat, dar mor dupa el! iar filmul e belea! aseara am pierdut episodu, dar alaltaieri seara pur si simplu m-a dat pe spate modul in care vroia cu orice pret inima femeii aleia si modul cu facea "negotz" cu sotzul..........
jadi, vreau si eu linkul....l-am avut dar, l-am pierdut!
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
mychydutza spune:
nu stiti cine e monica? moni? vai, vai , vai! cate monici are romania asta pe care le promoveaza? ...si nu e vorba de mona musca!![]()
![]()
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
karligutza spune:
bai eu nu va inteleg cum aveti timp sa va mai uitati si la filme sa tineti pasul cu episoadele.. in timpul asta ce faceti cu copilasii? ii puneti in stand-by sau cum? ![]()
stefania mi-a placut reactia ta la fulgii de afara... eu una m-am bucurat sa te aud cum strigi tu vesela ca ninge, ninge, ninge... imi amintesc si eu ca in fiecare an al copilariei mele, ma ridicam din culcusul cald si ma duceam la geam, dadeam perdeaua la o parte, ma cocotam pe calorifer si ma uitam afara in fiecare dimineata din sezonul rece sa vad daca a nins/ninge... aceeasi bucurie o simteam si eu cand chiar se intampla; si daca eram la tara, dupa soba in care duduiau si pocneau lemnele, deja era alta bucurie; nu stiu cum se face dar si acum abia astept primii fulgi de zapada exact ca atunci... si daca cumva ninge, strig si eu sa anunt pe toata lumea din casa asa cum am facut si cand eram mica!
uneori mai primeam vestea asta de la mama sau de la o sora, va dati seama ca imediat o zbugheam la geam sa vad si eu! si mai era o faza cand nu ningea, dar ne pacaleam intre noi ca ninge!
doar ca sa ne facem o trezire brusca! efectul era garantat.. saream imediat in picioare si aveam ce ne certa pe seama "glumei" facute...
Oricum, cand ai strigat ca ninge sa stii ca m-am uitat si eu pe fereastra, dar la noi ploua de zor!
cum e acum? ne faci o poza cu zapada de anul asta? 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mychydutza spune:
nu vreau sa va stresez, dar fina unei bune prietene era nevoie de ajutor.....http://salveazasteluta.wordpress.com/
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*