Strumfi de iul-aug 2007 (161)
Raspunsuri - Pagina 12
sunflower1979 spune:
si complet off-topic... cum se cheama, oameni buni melodia pe care au dansat quickstep monica si partenerul ei vineri? imi place si nu stiu cum se cheama...stiu ca e veche!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
violetan spune:
Sunflower, am intrat doar sa-ti spun sa nu contezi pe mine, ca nu stiu. 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
...daca a intrat violeta, atunci intru si eu.........da' poate stiti cine canta melodia de la Dr. HOUSE??????
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
stefania_97 spune:
Ninge, ninge, ninge ![]()
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ilenutza spune:
nici eu nu stiu... melodia
andrei de cand a inceput gradi vrea numai la mine cand suntem impreuna, plange langa usa la baie cand ma duc, plange cand plec, vrea numai in brate, numai eu sa il imbrac, sa ii dau sa manance, sa ii dau ceaiul, apa, bibe, olita, etc...numai mami.o sa treaca, e normal, pe de o parte vrea sa fie mare, pe de alta parte inca vor sa mai fie un pic bebelusi, inca nu se pot desprinde
imi pare rau de andrei, uite Victor a stat cu mine pana la 3 ani si 10 luni si acum inca plange la gradi, se agata de haine, de geanta, urla, CE MAI, O TRAGEDIE ![]()
va pup
va pup
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
sunflower1979 spune:
multumesc, multumesc... n-aveti cultura muzicala fetelor?
acuma serios, ma bucur ca macar ati scris ceva, sa va mai vada omul...
Micky, nici n-am remarcat melodia de la dr. House; doar filmul, care e super. da' eu sa dau peste asa un medic care ma ia la misto cand si asa mor de inima in spital.... aoleu, ii zic si eu vreo doua!
hai, mai reflectati...poate totusi stiti.
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 multumesc, multumesc... n-aveti cultura muzicala fetelor? acuma serios, ma bucur ca macar ati scris ceva, sa va mai vada omul... Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!" |
Eu n-am cultura mondena si televizoristica
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
jadi spune:
Teardrop cantata de Massive Attack. Melodia e accentuata ca sa se auda mai bine bataile inimii ca in intro-ul serialului
Eu incerc sa imi fac cultura serialistica
Si buna ziua la toata lumea!
sunflower1979 spune:
jadi si pe min.e cui ma lasi?
e vorba de melodia asta pe care am auzit-o sambata cand eram prin bucatarie. e vesela si mi-a ramas in minte.
astept cunoscatoarele!
stefania_97 spune:
Ador House, e una din seriile mele preferate. Aici am ajuns la sezonul 6.
Si inca unul care a inceput de curand si care imi place e Castle http://www.imdb.com/title/tt1219024/.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca