Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata pe la pranz

eu m-am tot informat ce e cu gripa asta , si pe forum si pe net

LUNA, mi-a placut postarea ta, ce bine de tine ca stai intr-o tara civilizata!Si unde este plecat sotul meu la fel le-au spus ca nu e nici un motiv de panica.

Cine a scris cu infofolirea aici pe forum, iarasi isterie nationala.Sa vedeti cum ma pune maica-mea sa imbrac copii, DF, zici ca plecam in expeditie la pol, nu doar casa - masina-gradi-masina-magazin sau altceva, no way parc pt ca e f frig aici.La gradi sunt cei mai infofoliti dintre toti, dar daca stau la ea in casa acum, asta e, joaca Martine![

va pup, plec sa colectez copii de la gradi si apoi mergem la un must si pastrama la un restaurant.

Pentru mamicile care stau acasa: timpul la birou zboara la fel de rpd ca atunci cand stai acasa, acush e 12 , acush e 4!

pupice

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Luna am ramas socata! nu-mi vine sa cred, dar cred! of, imi pare rau... si pt.tine ce-ai patit, si pentru toate fetitele/baietii care au facut "asa" performante!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........!!!
am o "problema" si vreau sa va cer parerea: de ceva vreme andrei e in faza in care le face pe toate contra! adica daca ii zic : andrei hai la papa! imi raspunde: nu papa! daca ii zic: andrei sa nu vii la papa! in secunda urmatoare e in bucatarie deja urcat in scaunel!!!
daca ii zic: hai la somn! imi zice: nu somn! daca ii zic: sa nu vii la somn..........va dati seama ca e in varful patului. recunosc ca l-am incurajat in toata treaba asta ....dar nu cred ca e bine sa le faca pe toate dea'ndoaselea!

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, nu stiu din proprie experienta, ca n-am trecut chiar prin faza asta (adica le mai face el pe dos, dar Slava Domnului nu pe toate!), dar eu cred ca ar fi bine sa nu-l mai incurajezi si o sa treaca de la sine. asa se intampla la noi cu toate fazele mai ciudate, cu cat le acord mai putina atentie, cu atat trec mai repede.

de ex., david incepuse sa scrasneasca din dinti (parca si Andrei a avut o faza dinasta, chiar, i-a trecut?). eu ma isterizam cand il auzeam, ca se vedea ca o face intentionat, de placere. am inceput sa-l ignor si vad ca a mai rarit-o. sper sa renunte de tot, ca ma zgarie pe creier cand aud dinte pe dinte ...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

asa ma gandeam si eu........ca nu e bine sa-l incurajez. andrei nu scarsneste ziua, ci noaptea in somn! de fapt clantzane din dinti!

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Neatza!

Karli acum sunt ok! Cred eu, dar vad ca sunt inca marcata daca m-am revarsat aici.

Mychy si Cosmin a avut o perioada din asta tot pe la doi ani si sincer noi nu i-am dat importanta in sensul ca daca era considerat ca un joc noi il jucam. Sa ma explic, daca ziceam "hai sa mananci" si el zicea nu apoi ziceam razand "sa nu te apropii de farfurie!" iar el radea si venea si manca. Atat timp cat stie ca e joc eu zic ca e ok. Insa nu exagerat.

Eu sunt cam depresiva in ultimul timp, o fi vremea, o fi faptul ca te lasa lumea cu curu' in balta din motive banale, dar nah, eu mereu ma "regenerez".

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Neatza
slaba activitate,o pagina in 24 de ore..nasol.

mychy,io nu pot decat sa dau dreptate fetelor in sensul ca cu cat acorzi mai putina atentie cu atat trece mai usor..in rest,chiar nu stiu cum as proceda,oricum a inceput etapa cu "nu" in brate..al meu spune,razlet dar spune si daca e o treaba importanta de gen spalat pe maini nu fac rabat,ii repet de cateva ori dar nu-i las portita si vine in baie trancanind si maraind dar intinde mainile sa i le spal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Salut!
Micky si eu mai patesc cu Denis asa, sa-i zic sa nu faca ceea ce as vrea eu sa faca si merge, dar nu mereu. acum, ca nu ma mai inteleg mai deloc cu el, ii zic transant si cam rastit: acum ne imbracam in pijama, acum punem pamersul, acum mancam! doar asa mai am ceva sanse.

de ceva vreme, cam de cand a reinceput cresa vrea foarte mult in brate. adica, daca face vreo boacana si-l cert, eu sau taica-su, vine plangand si zice "vreau brate" sau mai nou... "vreau brate sa plang". eu banuiesc ca e un copil mai mic in grupa pe care probabil il tin ingrijitoarele mai mult in brate si el recupereaza acasa lipsa asta. eu il iau in brate atunci, si desi sunt foarte nervoasa sau suparata pe el il tin asa si-i zic ca nu e bine ce a facut. nu pot sa-i refuz apropierea asta, caci mi-e teama ca de fapt e ceva mai profund. pe de alta parte, poate nu mai intelege ca a gresit daca eu il iau in brate. nu stiu daca m-ati inteles prea bine si daca eu procedez bine. astept sfaturi.

in plan fizic, stam de vreo 2 saptamani cu muci verzi si o tuse plina, destul de rara, pe care le tratez cu aerosoli cu ser fiziologic si sirop de patlagina. vineri am programare la homeopat. sper ca daca nu s-a agravat pana acum, sa nu se intample pana vineri.

in rest, vad ca activitatea e cam slaba pe forum. va citesc, am vazut poze minunate... sunt prezenta. si va pup!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sunflower eu zic ca procedezi bine in sensul ca un copil nu trebuie sa se simta respins daca a facut o prostie, trebuie sa simta ca mama il iubeste in orice situatie chiar daca l-a certat sau a gresit.

Si Lis cand greseste si o cert vine la mine sa o iau in brate imi zice "sorry mommy!" si ne pupam.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cristina, sanatate multa lui Denis .

si la noi functioneaza, in disperare de cauza, ordinele: "pune periuta de dinti in gura si spala-te!!". chiar nesperat de bine. aseara l-am luat cu binisorul, am spalat crocodilul/fetita/baietelul/soricelul de pe pasta de dinti (ca avem 3), catelusi mari si mici, papusele, ba chiar si chiuveta , nimic n-a dat roade. imi venea sa renunt, pana la urma m-am enervat un pic si i-am zis direct, pe un ton un pic mai autoritar sa se spele. s-a executat imediat, ba ma lasat si pe mine sa-l frec bine, nu-mi venea sa cred .

nici eu nu pot sa-i refuz apropierea, oricat de suparata as fi. pai vine, intinde mainile, ma trage la el si imi ia obrajii in palme si ma pupa, eu cum as putea sa raman de piatra? ii zic insa ca sunt suparata pe el ca a facut x lucru si cred ca intelege foarte bine ce inseamna asta, pt ca si el imi zice, cand nu-i fac pe plac: "mai, mami, ma superi!"

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput