Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si de la noi!

Mor de frig, nu e asa de frig ca luni dar la birou ne da caldura cu program asa ca bagam AC-urile la inaintare. Nu mi s-au incalzit mainile de azi dimineata!

Cristina, habar de melodia aia, chiar nu sunt asa de culta

Ilenutza, cred ca sunt datoare cu un raspuns, mobila am luat-o de la Ikea si o gasesti pe site www.ikea.ro/ro/Serie/200/TROFAST.htm" target="_blank">aici, gama Trofast ii zice. Eu am incercat de mai multe ori pana am luat-o, aveau cadrul ala de 250 lei dar nu si cutiile asa ca am asteptat pana le-am gasit si cadrul si cutiile. Si patul lui Dodo tot de acolo este, stiu ca am vazut la Anya si am luat si eu pe alb. Si masuta e tot de acolo, pe albastru.

Site-ul de care v-am zis e de fapt un blog al iubitorilor de seriale, nu vedeti filme dar puteti citi recenzii/review-uri si va puteti alege ce sa urmariti!

Karli, avem timp pentru ca suntem organizate . La asta te-ai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mai fetele,cand e dr house?..ca eu il vad doar o data pe saptamana la tvr 1,parca...

ile,da sunt din constanta,sigur ca ne putem vedea,unde va plimbati,unde stati?..noi la trocadero stam si ne plimbam prin parcul tabacariei,dar nu foarte des ca e un vaj de te ia pe sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

e pe AXN in fiecare zi de luni pana vineri la orele 21

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc mychy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, eu sunt dupa o noapte alba, aseara Larisa avea temperatura aproape de 40, Sabina 39, e poveste lunga legata de oameni nesimtiti care-si aduc copiii bolnavi la petreceri... Acum parca suntem pe drumul cel bun.
Seriale, da... eu am inceput cand eram gravida cu Sabina, in ordin cronologica mi-au placut mult Smallville, 4400, Stargate SG1, Grey's Anatomy si Private Practice, Lost, Heroes, Kyle XY, Dr. Who. Pe mine House MD nu m-a dat pe spate din primul episod si l-am abandonat, pe atunci aveam altele mai interesante. Mi-a placut mult Crossing Jordan. Acum ma uit in timp ce alaptez, mai ales seara sau dimineata, ca sa nu adorm.
Editez sa spun ca n-am reusit sa nu ma plictisesc repede la 24 si Prison Break.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Brazuca

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

azi e ziua lui brazuca? ca n-am gasit-o in lista de sarbatoriti...si mai am o nelamurire: cand a fost ziua violetei? ca am vazut acolo niste comentarii interesante...
daca e rost de sarbatorit: LA MULTI ANI Brazuca!

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
Karli, avem timp pentru ca suntem organizate . La asta te-ai gandit?

m-am gandit, dar v-am subestimat .... e, ca sa nu fiu ipocrita si eu as avea timp uneori si de altceva, dar cred ca filmul mai trebuie sa reprezinte si o pasiune (cel putin la voi cele care va uitati la serii lungi si multe); pe cand eu am alta pasiune: pun gogosarii la otet, fac o placinta, o painica... etc; in serii mici si scurte, dar le fac!

va pup...
va doresc si eu "La multi ani!", atat sarbatoritei de azi, cat si celei de zilele trecute.. si anume Mychydutza, stii ca nu te-am felicitat? am uitat, n-am avut mood-ul necesar... sa traiesti o mie de ani! Sa te bucuri de barbat si copil si de ce mai vrei tu! chiar si de dr.house daca s-o putea chiar daca nu e taman genul tau!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata

Carla, sanatate multa fetitelor...brr...amandoua cu febra, cred ca te trec totate naduselile. eu am inceput sa nu ma mai supar deloc pe ceilalti pt bolile mele sau ale copilului, nu cred ca poti evita contactul cu ceilalti. ma gandesc ca daca david nu ia de la gradinita de la alti copii, poate ii aduc eu vreun virus care la mine nu se manifesta pt ca am alt sistem imunitar...sau taica-su, ca are contacte cu o gramada de indivizi - de toate categoriile, si mai spalati si mai putin spalati...
asa incat eu iau lucrurile ca atare si le tratez asa cum vin.

pe la gradi pe la noi a inceput lumea sa se cam isterizeze din cauza gripei noi. citat "ii termometrizam (?) si daca are peste 37,5 va chemam sa-l luati acasa, ca nu putem sa riscam". pai daca il termometrizeaza pe al meu rectal, sigur ii gaseste 37,5 , ca asa e el normal.

ps: am crezut ca sunt eu pe dinafara, dar am verificat in dex si chiar nu exista cuvantul "a termometriza".

La multi ani si din partea mea, Brazuca, sa fii sanatoasa si implinita . mai treci pe la noi sa ne mai povestesti de strumfita .

Andra, tu cum mai esti? tot in barlog?

Vad ca vorbiti de seriale, eu nu stiu daca am mai putut sa urmaresc vreun serial de la Sandy Bell incoace . pur si simplu uit ca trebuie sa ma uit , dar mai prind firul la cate un episod si ma uit, daca am liber de la Maria Sa.

ma pregatesc de dentist, mi s-a luat ca de mere acreeee... plus ca acum ma chinuie pe viu ca nu poate sa-mi mai faca anestezie .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

"Go to work, send your kids to school,
Follow fashion, act normal,
Walk on the pavement, watch TV (eventual seriale! )
Save for old age, obey the law..
Repeat after me: I AM FREE!"

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput