Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash
Face la olita!!!! Am inceput acum o saptamana "actiunea", si avand in vedere ca a stat acasa cu buni(nu a mai mers la gradi, din cauza de probleme, temporar, sper sa reluam de saptamana viitoare....cred ca v-am zis). Si cred ca am scapat de pampers. Il mai punem doar la somn, dar am vazut ca nu face, e uscat cand il scoatem... dar cred ca ii voi mai pune o perioada(doar la somn), pentru ca nu sunt pregatita sa schimb asternuturi, sau alte cele in miez de noapte. Doamne ajuta!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Felicitari!
Cand ne mai arati niste poze?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Tot eu! Pot sa fac corecturi pe text?
Carla, deci am vrut sa zic asa: Sabi este ireal de frumoasa, iar in unele poze in care apare in prim plan lucrul asta e evident...

Pupici tuturor!

- "Traieste clipa" -

Multumesc mult de tot .
Frumoasa si cu pampers noaptea si in masina si in vizita .

Felicitari pentru renuntatul la pampers .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello!

Karli mersi mult, o sa verific diseara ce si cum. Oricum o sa incep weight watcher intai sa vad ce rezultate aduce si apoi presar si ce zice nenea Atkins.

Monica ce mare e Ana-Maria. Nu-mi vine sa cred.

Eu sunt telegrafica dar va citesc, va tin in bara, dar am mult de munca.

Pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Xerxe, Carla, multumim, multumim.... sunt asa mandra de el... stiti voi cum e!

AAA Luna, succes...in "lupta" cu kg... va fi usor, avand in vedere ca sunt atat de putine... ma rog, daca m-ai intreba pe mine, ti-as zice ca nu e necesar, dar fiecare ne stim si stim cum vrem sa aratam. Ca si mie imi zice lumea ca sunt slaba... si eu am vreo 3-4 kg in plus fata de ce imi doresc... Si m-ai pus pe ganduri, si mi-am facut mea culpa, ca mi-ar trebui si mie ceva miscare... sa mai tonifiez...ce e de tonifiat..dar am o leneeee.....bine ca nu doare!
hai ca va pup iar...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Bancul zilei

Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati,catolicii se decid sa il converteasca si,dupa amenintari, rugaminti, promisiuni reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la biserica, unde preotul il stropeste de trei ori cu apa sfintita, intonand "nascut evreu, crescut evreu, acum crestin". Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, toti locuitorii s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: "nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste"!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

elasticitate si memorie si si si... si rusi!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

asa, ca tot vroiati voi exercitii de tonifiere , luati exemplu din filmuletul de mai sus .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Karli super bancul.

Cat despre filmulet... cata cafteala or fi mancat bietii copii ca sa ajunga la performantele alea...

Primul meu prietewn era antrenor de gimnastica si va zic cu mana pe inima performanta in gimnastica nu se poate cu vorba buna, e mult prea multa durere implicata. Plus am facut gimnastica de performanta 4 ani (de la 4 la 8 ani) si cata bataie mi-am luat... atat de multa incat cand am re-intrat in sala de gimnastica de la Triumf ca si adolescenta, de data asta cu prietenul meu, am simtit ca fac pe mine si am avut nevoie la toaleta. Numai mirosul de talc mi-a declansat niste amintiri de mult ingropate.

Apoi imi aduc aminte ca m-am mutat la Dinamo (la Triumf era dulce bataia comparativ cu Dinamo) si dupa antrenament veneam acasa si ma uitam uimita la vanataile de pe picioare care aveau urma exacta a palmelor primite.

Pe prietenul meu il rugam frumos mereu sa nu le loveasca, sau nu mergeam la antrenamente prea des ca sa nu cunosc. Prietenul meu era bland, insa imi zicea ca fara "disciplina" nu scoti performanta. Disciplina lui era papucul, ori arunca cu papucul dupa ele ori le tragea un papuc la fund. Mi-aduc aminte ca aveam 16 ani cand vedeam asta si ma gandeam ca totusi prietenul meu era bland si ele erau norocoase. Fetitele aveau doar 5 ani...

De aceea fie-mea nu va face genul asta de performanta, nici Cosmin. Inteleg jucat de fotbal in ploaie, inteleg vocea ridicata a antrenorului uneori, insa nu bataie. Si sincer de aceea a existat performanta in gimnastica romaneasca, ruseasca...

Scuze de off topic insa m-au impresionat prichindeii astia doi si mi-au starnit amintiri.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou
am gasit asta la capsunei poate va intereseaza

SFATURI PENTRU GRIPA AH1N1
Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gatul. Intr-o epidemie globala de aceasta natura, este
aproape imposibil sa nu intram in contact cu virusul H1N1 in ciuda tuturor precautiilor. Contactul cu virusul
H1N1 nu este o problema atât de mare pe cat este proliferarea.
Chiar daca sunteti înca sanatosi si nu prezentati niciun simptom al infectiei cu virusul H1N1, pentru a evita
proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infectii secundare, cativa pasi foarte simpli, pasi nu pe
deplin subliniati in majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicati (in loc sa ne concentram pe modul de
stocare a medicamentelor antivirale):
• Spalarea frecventa a mainilor.
• Abordarea "Jos mainile de pe fata". Rezistati tuturor tentatiilor de a va atinge orice parte a fetei (cu
exceptia cazului in care vreti sa mancati, sa va spalati sau sa va palmuiti).
• Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa calduta sarata (folositi apa de gura Listerine daca nu aveti încredere
in sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea initiala în gat / cavitatea nazala pana sa prolifereze
si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Intr-un fel, gargara cu apa
sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana
infectata. Nu subapreciati aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.
• In mod similar punctului nr. 3, curatati-va narile cel putin o data pe zi cu apa calduta sarata. Nu toata
lumea poate fi priceputa la Jala Neti sau Sutra Neti (pozitii Yoga pentru a curatarea cavitatilor nazale), dar
suflarea puternica a nasului o data pe zi si curatarea ambelor nari cu betisoare din bumbac inmuiate în apa
caldura sarata este foarte eficienta in scaderea numarului populatiei cu infectie virala.
• Sporiti-va imunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa luati
tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigurati-va ca acestea contin si Zinc pentru a accelera
absorbtia.
• Beti cat mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gat inspre stomac acolo unde nu
pot supravietui, prolifera sau produce niciun rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou..........hop si eu..cam tarziu ce-i drept.....
karli, multzam de ...entertaining!
carla, am vazut poze....sa va traiasca mica crestina si sa va aduca numai bucurii! am fost la o cununie la biserica aia...tare mi-a placut....
in rest.....n-am noutati......toate vechi...doar ca am inghetat bai tata!!!!!!!!

in alta ordine de idei cred ca am racit la burta, ca e tare, ma doare .......nu fac pipi des asa ca nu cred sa fie "cinstita" . si pe dr nu l-am gasit la telefon sa ma programez........

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput