Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

andra,da-mi detalii de uleiul ala si untul,unde le gasesc?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, si eu cred ca a fost o alergie. Subscriu din toata inima la ce a zis Oana despre Neutrogena, cu singurul amendament ca cea adusa de peste granita este mult mai eficienta.
Oanamada, pupici si voua.
Vivela, cand ma gandesc ca fetele mele n-au primit caciuli deloc pana acum, si am iesit zilnic... Adevarul e ca n-am mers mai mult de 400-500m pana la masina si le-a fost suficienta o gluga. Sambata cel putin n-a existat om care sa ne vada si sa nu ne opreasca sa ne spuna sa le punem caciula . Cu ocazia asta Saby a avut un moment de genialitate care m-a terminat. O doamna infofolita ca o mumie i s-a adresat direct, i-a zis "spune-le parintilor sa-ti cumpere o caciulita, ca e frig afara", iar Saby a raspuns "nu mi-e frig, asa e si acasa" . Nu stiu exact ce a vrut sa spuna, dar i-a inchis gura cucoanei. La noi in casa sunt 23-24 grade ca eu sunt friguroasa.
Tortul de la botez chiar a fost foarte gustos, dar cel de la ziua mea a aratat si mai bine, decorat cu scoici, caluti de mare si pestisori.
Andra, chiar am fetita mare, mi se pare ca a crescut mult prea repede. Ieri am scos din dulap o cutie mare plina cu hainute care nu-i mai vin si pe care le-a purtat maxim o data.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

andra,da-mi detalii de uleiul ala si untul,unde le gasesc?.

georgiana,mamica de mihnea

uleiul de argan l-am luat de aici www.organik.ro/cosmetice-femei/ten/ulei-de-argan-bio" target="_blank">http://www.organik.ro/cosmetice-femei/ten/ulei-de-argan-bio, iar untul de shea de aici www.mayam.ro/cosmetice-naturale/cosmetice-pentru-corp/unt-de-shea-organic-mayam/" target="_blank">http://www.mayam.ro/cosmetice-naturale/cosmetice-pentru-corp/unt-de-shea-organic-mayam/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Micky multi ani fericiti ca n-am apucat sa iti urez.Sa fiti fericiti.

Musso si lui fimiu ii apar niste bubute mici dar pe fata,care dispar intr-o zi.Eu i-am facut exudat nazal si are stafilococul auriu,a luat antibiotic si acum vd ca iar face.trebuie sa refacem exudatul si eu ma mai gandesc ca e de la peste ,o alergie.

Si noi sintem fan produse bio,cumparam multe produse de la al doilea site dat de Andra,dar detergentul de rufe miroase ingrozitor(de urat).Stiti vreun detergent bio incercat care sa aibe cat de cat si miros placut?
Si cum e uleiul de argan,am citit dar n-am luat niciodata.
Aaa, si crema de maini eu folosesc vichy,mi se pare mai buna decat neutrogena.E una cu capacel verde,forte sau ceva de genul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

CarlaV, ai niste fetite foarte frumusele. Sabina e o domnisoara foarte finuta.
M-am bucurat mult sa il vad si pe Miron.
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=2480

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!
Am apucat si eu sa citesc cateceva din urma!

Mychy cu intarziere La multi ani! Ce scump a fost Andrei
Carla superbe pozele de a botez! Mi-au placut mult! M-am bucurat sa-i ravad pe Sabina si Miron!
Vivela, multa bafta cu operatia lui David! Si eu zic ca va fi ok, ma bucur ca te-a mai linistit Jadi! Tu cum te mai simti?
Musso, sanatate multa lui Mihnea!
Luna, felicitari pt Cosmin pt meci! Pasionat nevoie mare vad! Si Lis e o dulceata de copil!
Jadi, f frumos ai povestit de baietii tai. SI pozele f frumoase!
Oanamada, mai citesc blogul cand am timp, f frumos scrii, intr-adevar Catinca e f cuminte si ascultatoare

Noi suntem bine, ne apropiem cu pasi repezi de petrecere de 1 an a Anei Maria, merge singurica din ce in ce mai bine, Andreea dupa ea, se joaca, aia mica o recunoaste, rade cand ii zic "hai unde este Andreea", Andreea o "invata" tot felul de chestii, se mai caraie pe jucarii si tot asa.. se chiraie la baita si as putea sa scriu vreo 4-5 pagini...
Ma enerveaza frigul asta, ne-am redus considerabil timpul de stat afara, azi am iesit un piculet prin zona si am inghetat cu totii, si urgent acasa...

cam atat...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

andra,multumesc mult...cam scumput uleiul,sper ca este si bun.
loredana,sper sa nu fie nimic,daca e o sa incerc sa-l tratez..ce sa zic,sigur e ceva dar nu stiu ce.
monica,oauuu ce trece timpul,stiu ca am mai spus asta cand avea cea mica vreo 9 luni..sa aveti o petrecere frumoasa..si noi ne-am restrans statul afara,e nasol ca nu stiu cum sa-l obosesc ca sa doarma.

azi i-am luat iara plastelina si un tren din lemn cu,cuburi..si cu ce credeti ca se joaca,cu o bacnota de 5 lei pe care a trebuit s-o spal cu detergent.

noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Pai sa-i multumim intr-un glas lui mychy pentru vremea asta superba care ne tine in casa, nu?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata! Eu sunt la cafea si la citit....

Doamne nu imi vine sa cred ce trece timpul asta!
Monica sa iti traiasaca fetele sa fie sa sanatoase. Aproape un an! citesc mereu cu placere despre voi...
Carla am vazut poze ....sunteti frumosi cu totii... iar Sabi in unele poze e ireal de frumoasa.
Oana, vivela nu va suparati, eu sunt convinsa ca niciuna nu ati avut intentii rele, e numai chestie de interpretare...si de stare...off netul asta ... e si bun da' si rau..
Cafera... ai inceput serviciul...off cateodata ma gandesc daca se poate fara... dar....uite, ma gandesc ca o si un te vor binedispune putin...
Mychy, la multi ani mamico! Sa stii ca te-am invidiat pentru noaptea aia de distractie, dar pentru a doua zi...nu!
Jadi, te citesc intotdeauna cu mare , mare placere. Chiar si atunci cand povestesti despre problemele avute cu baietii , o faci cu atata ...detasare...(nu stiu daca asta e cuvantul potrivit, mai degraba stapanire de sine...nu stiu daca m-am exprimat asa cum simt..)

Hai ca ma opresc aici, e un mesaj plin de miere(dar sunt sincera sa stiti!), dar am in dimineata asta asa o staaareee....

Andrei, e in rand cu ceilalti...zic eu... vorbeste...mult...tot timpul si mult, nu stiu daca ma intelegeti..., vorbeste la telefon cu oricine suna, intreaba , mai intai: "cine e? mami , cine e? " si apoi vorbeste el..si nu ne mai da telefonul, decat atunci cand vrea el.
Face la olita!!!! Am inceput acum o saptamana "actiunea", si avand in vedere ca a stat acasa cu buni(nu a mai mers la gradi, din cauza de probleme, temporar, sper sa reluam de saptamana viitoare....cred ca v-am zis). Si cred ca am scapat de pampers. Il mai punem doar la somn, dar am vazut ca nu face, e uscat cand il scoatem... dar cred ca ii voi mai pune o perioada(doar la somn), pentru ca nu sunt pregatita sa schimb asternuturi, sau alte cele in miez de noapte. Doamne ajuta!
In schimb , acuma parca m-am speriat putin cu gripa asta, dupa stirile din ultima perioada...

Hai ca am scris cat pentru ....mult timp...hai va pup si mai vb..

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Tot eu! Pot sa fac corecturi pe text?
Carla, deci am vrut sa zic asa: Sabi este ireal de frumoasa, iar in unele poze in care apare in prim plan lucrul asta e evident...

Pupici tuturor!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput