Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

sa dau si eu binete, cum se cuvine, ca azi dimineataza ma fugareau urlete de Aidan. nici acum nu stiu cat timp am, dar hai sa incerc. ma tot gandesc la fiecare din voi si ce raspunsuri imi pregatisem de azi dimineatza.

ce tonica a fost Diana in postul ei.
ma intrebam zilele trecute ce face Andre dar vad ca e bine si i-a venit inima la loc.
am vazut si poze cu Strutza de mamica nela happy as always. si foto de mamica mandra si foarte atragatoare- claudia detine era vorba.

pazza ce mamica tanara cu copil frumos foc! sa va traiasca!

liliacule tot optimista ai ramas. cam asa decurge si la noi programul artistic. mai putin partea cu Andra.

io acu' ma tot stramb la el ca da sa zambeasca, dar in ultimul moment gura se schimba intr-o grimasa urlacioasa. asa ca trebuie sa-l astept cand doarme sa ma delectez cu rasul lui stirb.

nela felicitari pt control.si eu la ceza, stiam ca un an e bin e sa astepti. raportez si eu azi 2 programari - pe 17 cu bb de 6 sp si pe 9...cu mine pt 6 sp. deja stiu ca totul e NORMAL. bine ca mi-ai amintit de papnicolau. mi-au trimis scrisoare. tre sa ma programez si eu.

si al meu copil tace cand incep sa imping la carucior. azi am indraznit sa ajung la mothercare sa le dau inapoi un sutien prea mic si bineinteles ca a inceput sa strambe din nas. la fix 2 ore, cand mai avea 10 metri pana in casa s-a apucat de urlat de foame, de iar il sti toata strada.

doro eu am achizitionat batista bbluslui cand el avea 3 sp si o folosesc cu succes. si eu tot ca monica fac. picaturi cu apa sarata sau ser fiziologic 9care tot apa cu sare e) si dupa aia aspirator. apropo de ser fiziologic - la un l de apa fiarta, 9 grame sare. asa e reteta. eu credeam ca e altfel, dar...se pare ca asta e.

FELICITARI CAMY! BUN VENIT PE LUME FLAVIUS! SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

dana ce dragutza Ana ta, cum se sperie ea de parturi. si ce frumoasa explicatia numelui Elisa. mi-e ciuda cel mai tare cand se frichineste in somn si se trezeste de la bule. azi noapte am adormit in fund uitandu-ma la sergiu t il danseaza pana la 1. asta nu de la bule, ci de la nervii lui. s-a grabit sergiu sa-l puna in pat neluand in seama ca respiratia lui spunea NOT YET! si dupa aia nici ca a mai vrut sa doarma. in seara asta ma bazez pe baitza ca o sa cada secerat la datorie.

nela de cate ori ies ma gandesc la cafelele tale si imi pare rau ca a venit toamna si nu pot sta si eu la o terasa. azi am mers 2 ore nonstop si la deal. eram lac de apa cand am ajuns acasa.

selen si raluk si eu tot cu o mana scriu ca el imi doarme pe burta si la cat a fost de marait nu vreau sa=l pun in pat sa nu-l trezesc.
Andre ce ffrumos ai scris acolo, emotionant. vii cu noi la scutece, da? ca nu de alta, dar vrem sa stim ce mai face mami de Chiara in asteptarea cadoului de la mos Nicolae.

nu am vazut poze de Marianna si Daci. HELP.

claudia e plin de bube mai ales pe la gat, pe tample si chiar si in cap. am renuntat la body. acum il culc numai in salopeta. poate ii e intr-adevar prea cald. asta eo tara umeda asa ca asta o fi. mi-au mai spus ca e si hormonal, pana cand bb se obisnuieste la mediul extern. arata al meu ca un bubos.

angelli maica-mea vrea sa-mi faca niste pliculete de praf cu fenobarbital. ea zice ca e foarte bine tolerat de bebei si mult mai indicat decat lampa. eu astept analizele care ar trebui sa fie gata pe la mijlocul sp viitoare.

cu calciu aveti grija. cunosc pesoane care si-au indopat copii cu claciu si au cam ramas pitici, in conditiile in care ambii parinti sunt foarte inalti si membrii familiilor lor sunt bine claditi. calciul in exces stopeaza cresterea, calcefiaza oasele.

luci da-i incolo, nu mai fi suparata. nu cred ca are nici o importanta cand ii faci vaccinul. eu, din contra, m-as bucura ca e un pik mai mare.

raluk pt tine un post separat.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

yeey, am bagat pulpitele la cuptor, si am aruncat si nsite legume in apa in care le-am fiert, pt o supita a adormit si ea de vreo ora si am reusit s-o mut fara s-o trezesc...de obicei seara e mai adormita si pot s-o "manevrez" mai usor

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

draga Raluk eu zic sa nu te stresezi cu laptele si cu mulsul si sa mergi pe instinct. eu nu m-am muls decat de vreo 3-4 ori cand am avut furia laptelui pentru ca nu mai faceam fata. cand ii dau sa pape nu cred ca goleste efectiv tot sanul niciodata. daca presez sfarcul tot iese oricat de gol si moale e. daca are mese scurte de 5-10-15 minute, urmatoarea masa va incepe to cu sanul ala. daca a fost de 30 de minute, atunci ii dau automat din celalat la masa urmatoare. o fac mereu ochiometric si vad ca slava domnului, mi-a luat vreo 860 de grame in 26 de zile. important e sa nu te stresezi. eu traiam cu frica sa nu mi se termine laptele si beam 1kil jumate de ceai de chimen pe zi. pana mi-a spus mama sa beau o cana, doua si sa beau si alte ceaiuri, supe iaurturi pe timpul zilei. treaba cu mulsul...hmmm...cred ca mie mi-a si fost groaza s-o fac pt ca ma dureau sfarcurile. daca simteam ca-mi crapa sanul, il puneam un pik la el, numai cat sa detensionez pana la masa urmatoare, sau scoteam 10-20ml cu pompa. cat despre durerile si intepaturile in sani inca le am si ma trezesc si noaptea de durere. dar mereu ma gandesc la luci care mi-a promis ca trece, iar e o cred pe cuvant.

am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac dupa cum imi dicteaza instinctul. cu cat ma intreb mai multe, cu atat ma panichez mai tare. cat despre caca...si al meu are graunte, dar uneori e cam apos. e bine? e rau? sper ca e ok. nu am termen de comparatie.

m=ai distrat cu datul paginii cu degetul de la picior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor....iar ma chinui sa scriu un mesaj de o ora si mi se tot blocheaza netul.

No...sa le iau pe rand:

La Multi Ani (cu intirziere) Bia si Laura!

Felicitari Pazza si Camy....refacere usoara si bun venit bebeilor! Sa va bucurati de ei!

Dana..eu mi-am inscris mamarutza la dr meu de familie care are si competenta in pediatrie dar am si un pediatru in Pediatrie II la care pot apela "just in case". Oricum noi am fost saptamina asta la monitorizat bilirubina si finally e in limite normale dar dupa 7 zile de fenobarbital!
Am putut sa o tot tin la soare si sa o duc la lampa ca ii scadea nivelul de bilirubina cu 2 unitati/saptamina. Doza de fenobarbital e foarte mica ca sa induca si altceva decit enzimele hepatice...la a mea domsoara i-a accelerat metabolismul ca ma termina... am avut o saptamina de stat agatata cu ea de sani dar a si pus 450 g. Deci Ionika si Angelli ca voi va plangeati de bebe cu icter...eu zic ca e ok cu fenobarbitalul.

Am fost ieri si la eco de sold ca m-au speriat neonatoloagele ca are probabilitate mare sa fie displazie la soldul stang...dupa mari chinuri si interventii am ajuns la celebra conf Vasilescu care ne-a vazut, ecografiat si sfatuit sa nu ma mai stresez ca nu are copila nimic. Eu una recunosc ca exagerez cind e vorba de copila...daca mi s-au recomdantat tot felul de teste am fost si le-am facut. Asa macar m-am mai linistit si eu.

Nu va mai spun ca citesc tot pe bucati ( uhhh ce greu e sa alerg dupa voi) si uit (ca deh...inca tot neuron gravid am) si pe cand sa raspund nu mai e de actualitate.

Nela, Raluk, Manga, Ellenuta...ce imi plac postarile voastre....minte ordonata nu ca a mea in colturi
...suneti tot timpul pe faza si cu un sfat bun.

Si chiar asa? Cine preda miine stafeta? Pina la urma raminem pe "dovlecei" sau ati decis alt nume pentru scutece?

Acum va , imi doarme mandra de o ora, fug sa prind si eu 2-3 ore de somn!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlAndre ce ffrumos ai scris acolo, emotionant. vii cu noi la scutece, da? ca nu de alta, dar vrem sa stim ce mai face mami de Chiara in asteptarea cadoului de la mos Nicolae.
Normal, ca raia voi fi, scai dupa voi. Mami de Chiara de Mos Nicolae evident va muri de ciuda ca voi colindati magazine si ea va push push sau hihihuhu, cum era aia? Deeesi, daca medicul meu nu se inseala si nu o prea face, mami de Chiara va iesi de Mos Nicolae din spital. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eu ma gandesc ca ne-a dat Ca datorita problemei la sold...ca alt motiv nu vad....acum incep sa-mi pun si eu intrebari....si mai citesc si pe net ca excesul de Ca poate duce la inchiderea fontanelei prea devreme cred ca nu-i mai dau, i-am dat deja 2 luni, eu zic ca ajunge....mai ales ca iau si eu Ca plus Centrum Materna care are si el calciu, feicare o data la 3 zile..

Manga oricum Raluk ne-a intrecut, cu degetul de la picior

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Andre ce ffrumos ai scris acolo, emotionant. vii cu noi la scutece, da? ca nu de alta, dar vrem sa stim ce mai face mami de Chiara in asteptarea cadoului de la mos Nicolae.

Normal, ca raia voi fi, scai dupa voi. Mami de Chiara de Mos Nicolae evident va muri de ciuda ca voi colindati magazine si ea va push push sau hihihuhu, cum era aia? Deeesi, daca medicul meu nu se inseala si nu o prea face, mami de Chiara va iesi de Mos Nicolae din spital.

34+ Chiara Ada

ce cadou mai frumos vrei decat atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Selen, Dana eu cred ca nu are rost sa va stresati cu calciu mai ales daca alaptati,eu cu Iulia care a fost nadcuta in Bucuresti mi-a dat doctorul calciu la ea,i-am dat exact o zi, dupa aia am alaptat-o pana la 4 luni , lua 1500kg pe luna arata ca un mic balon, atentie fontanela i sa inchis la 3 luni,drept urmare au sunat pe la nu stiu ce medici din Cluj sa vada daca va fi ok,si inca sunt convinsa ca din cauza calciului Iulia are un dinte in plus.Deci faceti ce va zice inimioara, iar tu Selen vara ai soare la greu deci pitica ta nu va dulce lipsa de calciu in oase deloc.
Maria, sarumana..ioi ce bine m-am simtit sa-mi spuna cineva ca sunt tanara...tre sa pun poze cu mine mai des sa-mi creasca moralul .

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moni Iulia ai PM

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Felicitari Camy pt puiutul Flavius!
Fetele, de ce sunteti asa de nostalgice dupa odisee ca doar si dincolo la scutece tot noi o sa fim?
Eu nu stiu, e vreo problema daca se inchide fontanela prea repede sau daca e mica? Acum ca v-am citit povestind despre fontanela, mi-am amintiti ca parca un medic mi-a spus ca fontanela e mica dar nu mi-am pus probleme ca nu ar fi ok. Voi ce stiti despre asta?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput