Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)
Raspunsuri - Pagina 17
kawaichan spune:
Mariana sa va traiasca printesa
Nici eu n-am reusit sa deschid linkul:(
Eu zic sa suni macar medicul daca nu poti sa mergi imediat la un control,nu mi se pare ok sa supureze...eu am avut aceeasi problema la iesirea din spital si aproape ca n-au vrut sa ma lase sa plec acasa.Mi-au dat antibiotice si m-au chemat dupa o saptamana la control din nou insa...am stat cuminte in pat si am luat patsilele si asa s-a vindecat complet.Acum,la 7 sapt nu mai am nici o problema,doar ceva usturimi cand si cand si zona amortita.
Multa sanatate si sper sa rezolvi problema
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
raluk16 spune:
Selen multumim mult
. M-ai distrat cu caloriile ![]()
ionika imi pare tare rau ca aveti asa probleme. De la nastere tot asa sunteti sau a aparut acuma? Si eu azi m-am ingrijorat ca am impresia ca incepe sa-i fie mai galben albul ochiului. Dar mie neonatoloaga mi-a spus in maternitate ca din moment ce l-a pus la lampa nu mai are importanta daca se ingalbeneste acasa. Asa o fi?
Dana azi n-am schimbat fontul. Doar ca azi-noapte am mai adaugat si data. Oare am stricat ceva?
Andre 

asa, asa, tu n-ai voie sa plangi, dar ne faci pe noi sa lacrimam?
Crezi ca in alaptare e permis?
Ce frumos ai scris, m-ai emotionat tare!
Mai si daca esti asa "faina" acum cand zici ca esti mai trista, apoi is tare curioasa cum o sa fii pe cand ajungi tu acasa la voi 

Liliana apropo de intrebarile cu sanul cu alaptarea, eu merg de vreo 3 ori la foaia cu notitele, si tot pe cand ma asez il pun pe sot sa se uite sa-mi spuna sanul la care urmeaza sa suga... 
Roxxy ce fain ca totul e minunat la voi!
Cred ca va las, ca ne pregatim de baita, papi, etc. Stiti voi ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
angelli spune:
OOOOOf Ionika eu sunt cu fiertul laptelui si cu icterul prelungit, am incercat o juma de zi, imi intrau sfarcurile inauntru de stresate ce erau,nu le place domne, nici lapte nu mai venea, aveam muschi la degete de la pompa aia, bebele urla, lipsa de sincronizare iar Adi incerca sa numere picaturile sa vada eeee cat ai produs? Ajunge? Ideea e ca Nicholas nu are program de papa, ma tine uneori cu tzizti gol langa obraz numai asa sa ne dragalim si cand nu ne-am mai intalnit tzitzi to face,nu mai putea plangea de dorul meu.
Deocamdata sunt pe fenobarbital, fara fiertul laptelui si Andreas a avut la fel icter prelungit si i-a trecut doar cu feno.Dar era vara si l-am tinut mult in soare.
O rog pe Manga sa ne mai spune ce mai zic englejii despre icter.
A si felicitari pentru Camy,
Deci ne mutam? Foarte frumos a fost...

Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas
4mykids spune:
Buna seara fetelor,
in primul rand Felicitari Camy, sa-ti traiasca micul Flavius, sa fie sanatos si sa va bucurati de el;
Raluk,Liliac ,Selen,Nela
multumim de aprecieri;
am vazut filmuletele lui Kawaichan, scump foc piticul, si ce fain zambeste;
Am vazut si printesa de Mariana, dulce foc
;
Selen, de ce tre sa stati in casa 3 zile duapa vaccin?
Nela, felicitari pentru vestile bune de la control, iar bebe sa vina cand vrea Doamne Doamne nu doctorii;
Luto, am imaginea ta in cap cu unduirea soldurilor
,dupa ce mai creste David un pic o sa devii o dansatoare pe cinste;
Dana15,curaj vin nopti bune,
;
Raluk , as vrea sa gasesc o cale sa te incurajez , dar din pacate nu prea pot , doar iti voi zice ca cu fiecare saptamana care trece iti va fi mai usor,va mai uita sa planga la cantecelele tale, la bratele pline de caldura ale tale...curaj mami, si iesiti la plimbare aerul il mai linisteste si va dormi in carucior iar tu vei fi mai relaxata..
Andre....desi nu am facut parte de la ince put din odisee, m-ati facut sa simt ca si cum as fi fost 9 luni in sanul vostru,iar cuvitele tale m-au induiosat, esti atat de finuta, Chiara va avea parte de o mamica minunata
;
Maria , cum sunteti cu bubitele?
Noi am fost afara aprope toata ziua azi,a dormit pisoiul meu 5 ore legate, azi noapte sa trezit doar odata la papa.
Am programare facuta pe data de 11 noiembrie pentru implant in mana .
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui liliac1Andre Nici nu ma gandesc sa nu ridic o motata sa-ti faca galerie, tu care esti atat de speciala in cadrul odiseei noastre. Iti dai seama, noi o sa fim ca un fel de surori mai mari ![]() |
4mykids Nici eu nu am facut parte din odisee si cateva luni am citit pe furis si luam notite despre ce ma asteapta. Apoi m-am bagat in seama si m-am simtit ca acasa, ce ca acasa, mai bine ca acasa. Ma intrebam, cum pot niste straini sa te ajute, cand ai tai nu o pot face? iote ca se poate. Si de nu l-am injurat pe al meu ca n-a prestat si el ca lumea cu o luna mai devreme, sa fac parte din odiseea voastra! Asta e, sunteti in sufletul meu. Ralukule 

34+
Chiara Ada
selen80 spune:
Claudia asa ne-a zis dr, 3 zile sa nu iesim si sa nu facem baita, pt ca are imunitatea slabita de la vaccin...si sa-i punem si paracetamol supozitoare, preventiv, tot 3 zile...
nu stiu, eu pana acum n-am prea pus la indoiala recomandarile pediatrei noastre....dar uite ca acum am tot citit fete care nu au dat calciu bebeilor lor, si nu stiu de ce?? ca eu nu m-am gandit ca ar putea sa-i faca rau....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
4mykids spune:
Da , ciudat, e adevarat ca au imunitatea slabita, dar sincer e prima data cand aud sa stai 3 zile in casa, dar important este ca tu iti cunosti pediatra si stii cel mai bine...oricum imunitatea le e slabita dupa vaccin cam o luna de zile, deci sanse mari sa racesca sunt...eu sper sa fiti ok..
.
Andre, este adevarat ceea ce zici tu, ne-au primit fetele foarte bine aici, si chiar daca nu ai nascut in aceasta odisee , vei face parte intodeauna din acceasta odisee
.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
selen80 spune:
| citat din mesajul lui 4mykids Da , ciudat, e adevarat ca au imunitatea slabita, dar sincer e prima data cand aud sa stai 3 zile in casa, dar important este ca tu iti cunosti pediatra si stii cel mai bine...oricum imunitatea le e slabita dupa vaccin cam o luna de zile, deci sanse mari sa racesca sunt...eu sper sa fiti ok.. .Andre, este adevarat ceea ce zici tu, ne-au primit fetele foarte bine aici, si chiar daca nu ai nascut in aceasta odisee , vei face parte intodeauna din acceasta odisee .Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |
multumim, si eu sper...vad ca pana acum e bine, dar a trecut doar o zi..
si subscriu si eu la cuvintele pt Andre
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
ionika spune:
| citat din mesajul lui angelli OOOOOf Ionika eu sunt cu fiertul laptelui si cu icterul prelungit, am incercat o juma de zi, imi intrau sfarcurile inauntru de stresate ce erau,nu le place domne, nici lapte nu mai venea, aveam muschi la degete de la pompa aia, bebele urla, lipsa de sincronizare iar Adi incerca sa numere picaturile sa vada eeee cat ai produs? Ajunge? Ideea e ca Nicholas nu are program de papa, ma tine uneori cu tzizti gol langa obraz numai asa sa ne dragalim si cand nu ne-am mai intalnit tzitzi to face,nu mai putea plangea de dorul meu. ![]() Deocamdata sunt pe fenobarbital, fara fiertul laptelui si Andreas a avut la fel icter prelungit si i-a trecut doar cu feno.Dar era vara si l-am tinut mult in soare. O rog pe Manga sa ne mai spune ce mai zic englejii despre icter. Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Nicholas |
Chiar nu stiu ce sa fac, Alexia mea e mai mare cu o saptamana fata de bb tau. Mi s-a spus ca trebuie sa incep imediat tratamentul, fata avand bilirubina totala 11,2.
Nicholas cat are bilirubina?
Raluk, Alexia a facut icter in spital, a stat la fototerapie si mi s-a spus ca o urmaresc iar daca nu ii trece culoarea, sa ii repet analizele.

Selen, multumesc mult pentru sprijin, conteaza enorm!

Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia
Dana15 spune:
mai Ralu inseamna ca eu am fost tare adormita astazi..ca am ramas cu impresia ca am vazut un font micut, ca scrisul de mana
..lasa, nu-i bai!
Selen noi nu dam calciu si ma bag in categoria celor care se intreaba de ce sa-i dau?!! din cate stiu, laptele matern contine calciu si de aceea dam vitamina D3 ca sa se absoarba acest calciu din intestin si sa se depuna in oscioare...dar, medicul vostru stie mai bine!
eu cand am auzit ca sunt mamici care dau puilor calciu, am inceput sa iau eu supliment efervescent cu calciu![]()
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi