Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
vio frumoase lucrusoarele , sa le poarte sanatos, si tu slaba tare, nu stiu unde sunt falcile! probabil in acelasi loc cu kg lui babyangel, ca eu zau ca va vad foarte bine, nu sunteti umflate deloc deloc
rebiana, asa sunt si eu cand simt ca misca sunt in culmea fericirii, imi vine cheful de facut treaba, imi trece oboseala, somnul, tot
ioana felicitari pt confirmarea caruciorului! sa vina sanatos si la termen , iti doresc
despre sot zic si eu ca andira, oamenii isi manifesta bucuria, sentimentele in moduri diferite, oricum voi ati mai avut discutii sper ca incet incer sa.si revina
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Vio 
Andira mi-a placut tare mult cum ai descris modul in care fiecare om percepe iubirea!
Cred ca am sa salvez cele scrise de tine si sa le recitesc ori de cate ori ma declar nemultumita.
In alta ordine de idei, Ioana (felicitari pentru baietelul din burtica! Sa-i fie un bun frate lui Alexandru si invers iar tu sa vezi in ei cele mai de pret comori!!) eu vroiam sa intreb daca s-a comportat sotul intotdeauna astfel (a dat o alta importanta lucrurilor decat ai dat-o tu) sau e ceva ce se petrece de un timp? Poate e genul de barbat care se ataseaza de copilul sau din momentul in care se naste, pana atunci nepercepand fiinta ce creste in pantece, in mod cu totul si cu totul real.
si ma rog sa va mearga din ce in ce mai bine pe drumul de a fi parinti dar si soti f buni!
si lui Alex sa-i dea pace boala!
Mami de Luca si
18+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioanaa28 spune:
dragelor...in ultima vreme stiu ca s-au mai anuntat carucioare...felicitari tuturor, iertati-ma ca nu nominalizez

...
si au aparut poze cu burticute, una mai frumoasa decat alta, zau, eu intotdeauna am fost fascinata de frumusetea unei femei insarcinate
, dar, sincer nu am vazut nici un motiv pentru care sa nu va placa cum aratati !!! Dar asta e...hormonii ne mai incetoseaza privirea
, si apoi cred ca fiecareia dintre noi ii place sa fie complimentata. mai ales acum. Asa ca si eu voi posta cat mai curand poze cu burtica mea si sunt convinsa ca voi avea parte de aprecierea voastra, si ma voi simti mai bine..![]()
![]()
.
Pana la urma e tare frumoasa gasca asta a noastra, chiar si cu mici neintelegeri saucontradictii...imi aminteste de adolescenta... Sunteti tare scumpe, pupici 

andira, sa stii ca si eu gandeam ceea ce mi-ai spus, cu siguranta sunt mai multe feluri de a exprima dragoste si afectiune, doar ca e pacat sa nu fim pe aceeasi lungime de unda...uneori neglijenta asta doare...Multumesc si te felicit pt felul in care iti intelegi tu fetitele![]()

vio, hai ca tocmai te-am vazut si nu ma pot abtine..esti frumusica rau...iar cand ai impresia ca nu ar fi asa, aranjeaza-te, mai pune o poza si intreaba aici, jupanele![]()

dayanara, tie de mult vroiam sa-ti scriu doua cuvinte, ca mi-esti asa, mai draga, draguta cum esti, cum raspunzi la toate si cum iti faci griji...Cred ca si baietii tai te vor considera o sora mai mare, mai mult decat mama, sunt convinsa ca o sa-i asculti si o sa ceri chiar si sfaturi
.. apropo, o sa mai schimbam impresii despre cum e cu doi nazdravani in casa..![]()

Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
dayanara spune:
ioana
esti tu draguta
sanatate lui alex, n.am idee despre boala asta dar tu fiind gravida o poti face? ce efecte poate avea?
oricum ma tin de dimineata sa intreb ce face ella, zicea ca a avut si ea ceva dureri sau probabil doar intinderi normale, creste bebelusul ce sa.i faci, sper ca esti ok
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
CoriMami spune:
Buna seara fetelor,
si eu o felicit pe Ioana pt baietel si pe voi toate va pup
pt ca nu am mai scris de mult.
Saptamana asta am ratat intalnirea cu dna doctor, dupa o serie de patzanii, am dormit prea mult, nu mi-am gasit ecografia si analizele, etc, asa ca m-am reprogramat joi la Universitar. Daca ar putea sa treaca de momentul cu tuseul vaginal, as iubi-o cu adevarat![]()
In rest , ma mir cum zboara timpul, azi am realizat ca de Revelion, voi avea o burta considerabila, si bebelina ar avea atunci 1100 de g.
Trebuie neaparat sa fac rost de o rochie, ca eu fara tocuri si dans, nu pot intra in noul an.
Pana atunci...mai e ceva totusi. Am terminat cu renovarea!!!
Maine e zi de smotru, vine si soacra la ajutat. Mai ramane sa ni se aduca usile, si gata.
20+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
ioanaa28 spune:
Rebiana, nu vreau sa ma extind prea mult pe tema asta, un pic off-topic, dar sa ma explic.
Sotul meu e un sentimental..desi nu s-ar spune la prima vedere, mai ales ca se impune, la 1.90 inaltime si 98 kg !!(ganditi-va ca eu am 1.63 si in perioade bune si fara burtica 50 kg). intre noi a fost intotdeauna o mare atractie fizica, stiu ca in perceptia lui alte feme nu exista (din punctul asta de vedere), si intradevar in momentele bune ma alinta ca pe un copil cu pupici, imbratisari si rasfat...
Dar..de cand cu neintelegerile, momentele estea sunt tot mai rare...
SI...ce ma deranjeaza pe mine e faptul ca nu isi asuma responsabilitatea de sot si tata, se comporta ca un copil rasfatat...asta si pt ca asa a fost educat.Aici ar fi multe de spus da nu vreau sa divaghez...
Eu zic asa...cand ai familie, cand iubesti, faci si sacrificii, care pana la urama nu ar trebui sa fie considerate chiar asa, fiindca la faci din dragoste si satisfactiile sunt nemasurate, intotdeauna. E drep ca noi, ca femei, sotii, mame, trebuie sa facem mai multe sacrificii, poate si de asta ne-a dat DD o putere atat de mare de a iubi, ...dar avem si nevoie de iubire. Copi ne-o ofera fara doar si poate, cu tot sufletelul lor, dar nu e suficient..pana la urma nu ii facem singure, deci sotul, tatal are un mare rol in toata ecuatia asta.
Iar al meu..fuge de responsabilitati, si prefera sa se simta el bine, sa-si faca moftul, doar chestii ca cele de azi face frecvent cu prietenii, deci nu era o tragedie sa renunte sau sa mearga mai tarziu. Iar pt mine ar fi insemnat enorm sa-mi fie alaturi cand imi spunea doctorul ca bebe e baietel, sa-l fi vazut ca se bucura, si ne-am fi bucurat impreuna...
Si nu e o exceptie comportamentul asta. Anul trecut, de ziua mea, (implineam 30 de ani), a mers cu aceeasi prieteni sa aduca brazii pt impodobitul orasului de sarbatori. a placat de la 5 dimineata si s-a intors dupa miezul noptii...era intr-o zona fara semnal, l-am asteptat toata ziua cu tortul, spre seara mi-am cantat singura, de fapt ciu Alex, la multi ani... Ideea e ca ar fi putut sa lase niste flori inainte de a pleca sau sa le aduca a dou azi, cu scuzele de rigoare, dar nu...tot el nu intelegea de ce m-am suparat...
hai ca m-am lungit deja...
va multumesc tare mult ca-mi sunteti alaturi chiar si cu un sfat..
pupici 

Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
andira spune:
Rebiana, Ioanaa - multumesc!
Ioanaa - pana la urma, efortul de a fi pe aceeasi lungime de unda trebuie sa-l faceti amandoi, pt ca daca il face unul singur, cred ca la un moment dat apar frustrari. Gaseste cea mai buna cale de comunicare si vezi ce e valoros pentru amandoi. Important e ca tu sa nu pui la suflet asa mult, mai ales in perioada asta, si sa incerci sa analizezi putin relatia la rece
.
Incercasem si eu la un moment dat sa-l fac pe sotul meu sa-mi spuna ce apreciaza cel mai mult din cele 5 moduri, si prima reactie a fost o moaca plictisita / obosita, de genul "vrei sa faci psihologie pe mine?" Asa ca pana la urma am dedus eu ce-i place
Daca va intereseaza, autorul se numeste Gary Chapman, si a scris "Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor" si "Cele 5 limbaje ale iubirii" (pe langa multe altele). Nu mai stiu pe care am citit-o prima, cred ca cea cu copiii, pentru ca era o perioada mai dificila pentru mine, si incercam sa gasesc o cale de comunicare cat mai buna cu piscotzel. Undeva pe la 2 anisori ai Irinei simteam ca ceva e in neregula, si nu stiam unde gresesc.
Daca mai vreti, mai e si cartea "Ingerasii nostri", de Tanya Byron & Sacha Baveystock, pe care v-o recomand din toata inima. Pe mine m-a ajutat mult.
Mai am si altele pe acasa, daca vi se deschide apetitul va mai zic. 
Rebiana27 spune:
Andira ce ma bucur ca ai scris titlurile si autorul... le caut negresit!! 
Ioana
... te inteleg perfect. Nu spun mai multe... decat ca-ti inteleg dezamagirea si nemultumirea! Mii de 

sa gasiti impreuna calea cea mai frumoasa de a merge pe acelasi drum.
Mami de Luca si
18+ cu 
Rebiana27 spune:
Cori bafta joi la eco! Felicitari pentru noul "look" al casei!
Mami de Luca si
18+ cu 
ellanik spune:
Dayanara multumesc ca te-ai gandit la mine.Azi am fost bine insa vad ca seara ma apuca senzatiile astea de "intindere".Maine dimineata avem morfo de trim II si o sa intreb dr sa vedem ce zice.Deci am simtit binisor durerile astfel ca am luat no-spa eu care nu am mai luat de vreo 2 sapt.Si inca ceva.Am observat ca seara ma balonez desi poate mananc un iaurt sau rontai fulgi de porumb sau un mar.Hmm!Habar nu am de-aia intreb ca ,atunci cand vezi ca se intampla si altcuiva, te linistesti oarecum.Ma bucur insa ca bebeGeo este extrem de vioi si ne da niste spectacole de uitam de toate grijile.
Ioana felicitari pt baietelul din burtica si sanatate celui de langa tine.Cat despre sot prefer sa ma abtin pt ca tu stii (sau macar ai vazut asa cat de cat) care sunt parerile mele.Eu sunt o persoana atat de afectiva incat nu as putea sa suport un astfel de sot.Al meu,poate l-ati vazut in poze este un dur(la prima vedere) dar ii multumesc in fiecare clipa lui Dumnezeu ca mi l-a adus in cale si ma rog sa mi-l tina sanatos ca eu mor fara el.Ce ai tu de facut este sa ai grija de baieti si de tine.
Freedelia mi te si imaginez cu geamurile deschise la masina ,cu parul fluturand, cu o esarfa in jurul gatului si ea fluturand de mama focului si copilasii incurajandu-te :"Hai mami,inca 2 masini!Uraaa!I-ai intrecut!"
Castelana esti de pomina,zau asa!
Vio , sa stii ca si eu mi-am rotunjit falcutele si totusi am in burtica un baietel manca-l-ar mama de scump.
Gaby
.
Cori tu te gandesti la Revelion deja?Noi ne-am facut planul ca vom sta cuminti acasica ca burtica va fi mare si nu vrem surprize.Oricum noi suntem adeptii distractiilor in familie.
Samaria ce face Samy?
Selina tu ziceai ca nu te simti frumoasa in sarcina?Mai sterge si tu draga oglinda aia!!!
Honey esti tare cu nuca de cocos.
Si acum.....ca sa ne dea si noua o felie de tort....
Ioanact la multi ani!Sanatate maxima si copii sanatosi si fericiti si iubitori.Sa traiesti muuuulti ani fara reparatii!

Mai citesc si mai bag si alte pers in seama nominal ca sa nu ma strigati pe la colturi ca am preferinte.
Stie cineva ceva de Vladi?
21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/