Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella, daca doar ai contractii nedureroase, doar se intareste burta, posibil sa fie contractiile braxton hicks, cu toate ca la mine au aparut in jurul saptamanii 26, nu sunt periculoase
oricum e bine ca maine ai eco, asa o sa stai linistita dupa, chiar de se va mai intampla

de vladi m.am gandit si la ea, dar sigur ne va da maine vesti, in weekend cand e mai libera, de cand a ajuns in romania pun pariu ca s.a intors la o gramada de munca si treaba , mai ales cu casa noua

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ioana felicitari pt flacau! nastere usoara si la termen! cat despre problemele cu sotul tau, tot voi doi o sa le rezolvati pt ca va cunasteti cel mai bine. hai ca tu esti fata despteapta si o sa o rezolvi pana la urma. si sper sa se rezolve cu alex.

dianami cum mai esti? hai mai da-ne un semn

ella stii ca chiar ma gandeam ca la cat de calda si dulcica esti tu, pe atat de dur si taios pare sotul tau. dar uite ca aparentele inseala.

freedelia imi plac fetele ca tine in trafic, ca sa nu mai zica barbatii ca nu suntem in stare sa tinem volanul in mana.

mmmm, mai vroiam sa zic ceva, uff, nu mai stiu, sunt cam adormita, va las, fug la baita

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

21+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

dayanara vroiam sa te intreb ce zodie esti, am uitat ca avem zille de nastere pe prima pag, si mai rau , am uitat ca suntem nascute amandoua in aceesi zi . asa, doream sa te intreb de zodie pt ca eu te aseman f mult cu mama mea, te vad o prezenta f calda, calma, si intotdeauna plina de povete si vorbe bune... mi se pare ca oferi protectie ... nu prea pot explica bine, dar simt.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

21+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Andra toata lumea ne-a zis asa din poze.Cand l-au cunoscut au admis ca el este mai calm si mai de treaba decat mine.Dar este perechea perfecta pt mine si un om tandru, dulce, care e exact ce mi se potrivea.Familist ce mai.Pe mine m-a atras la el prima si prima data ca are mutra de dur si nu e vreun bleg.Macar aparentele sa insele.

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ioana- mai sotul tot da cu bata in balta. Are comportament de amant nu de sot. Cum adica sa nu vina el de ziua ta ??
Fericitari pt Baietelul din burtica , Sa creasca maresi sa stea pana la termen in burtica
Sanatate lui Alex. Eu stiu ca pt streptococ B se iau antibiotice 10 sau 14 zile. Moldamin se face doar daca iesi in sange ASLO marit. Cel putin asa a facut tatal meu.
cori- imi palce ca te gandesti cum sa fi eleganta de Revelion

Am fost sa iau oua si cateva nimicuri si m-am intors cu doua costumase pt bebe. Vio tu esti autorul moral.

Mai vroiam sa scriu ceva dar nu mai stiu ce. Am inceput mesajul acum 2 ore si am uitat

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Sa stiti ca am verificat greutatea in calculatorul asta de aici.Si sunt mai "slaba" cu vreo 2 kg.Deci e stricat!

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ella nu mai zice de kilograme... ca ma ia plansul!! Mie mi se pare ca... ma umflu

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

No, mi-am schimbat de astazi semnatura; de maine intru in saptamana a douazecea si gandeam sa ma laud inca de azi

Mami de Luca si19+ cu

Mergi la inceput

Am logoree ...
marsy_baby adineauri am vazut ca am PM, iertare de intarzierea raspunsului

Mami de Luca si19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara, tuturor!

Am sosit si noi acum 1 h jum de la Buzau.
A fost f frumos, dar cam obositor, si am avut si usoare stari de greata (m mult cand i-am incalzit mancarea Ioanei inainte sa plecam), iar pe drum mi-am dat seama de la ce..am facut prostia si am ascultat de Dr de fam. Cand am fost si i-a prescris Ioanei reteta, mi-a zis ca sunt palida, si mi-a dat sa i-au Fe . Am apucat sa i-au 2 pastile, dar de maine le voi intrerupe si pana nu vad la analize ca tb sa i-au nu voi lua si bineinteles sa-mi prescrie si dr ginecolog.

Pozele le puteti vedea aici.

Am citit printre randuri si am vazut mesajul Deliei.
Nu stiu ce va face prietena mea, ca nu am mai vb cu ea din acea zi.
Maine ma gandeam sa merg pe la ea sa-i duc si o felie de tort si at voi vb cu ea..ea imi spusese ca a reprogramat-o si urmeaza sa mearga iar la control. Mi-a m zis ca poate s-a inteles gresit faptul c-a lipsit dr 1 sapt de la cabinet..

Merg sa ma culc, si voi recupera maine ce s-a m scris.
Daca depasiti cele 20-21 de pag si eu nu voi fi pe faza, poate se va gasi cineva si va deschide capitol nou.
Informatiile sunt pe prima pagina.
O seara placuta tuturor!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput