Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
andira spune:
Nemary - distanta de acum pana la primavara (martie - aprilie, ma refer) nu e asa mare, eu i-as lua doar cu un nr mai mare, plus ca nu-i mai pui ciorapei grosi. Masoara si piciorul pe talpa (pe exterior) si vezi cat loc iti ramane, depinde si de model.
Dar sincer tu o cunosti mai bine, cum creste si cum are piciorusul, nu m-as incumeta sa-ti spun "da, cu siguranta va purta 22, ia-i ca ii vor veni!".
Ce-as face, daca n-ai mai incercat asta pana acum, i-as lua o singura pereche pentru inceput, ca sa vezi daca socoteala se potriveste.
Si intr-adevar, eu sunt nitel mai relaxata in privinta asta pentru ca ii pot da lui Nati ce nu poate purta Irina. Chiar s-a intamplat, cu niste ghetute frumoase care Irinei nu-i intrau din cauza piciorusului lat (desi erau masura ei), acum lui Nati ii vin foarte bine, pt ca ea are piciorusul ingust.
Rebiana27 spune:
Da, Andira, tot cu burtica-bolovan! Imi mai gasesc cate o pozitie comoda si e mai bine. N-am dureri dar nu-mi place deloc senzatia. Noroc cu miscarile comorii din burtica ca-mi mai trec gandurile aiurea.
Mami de Luca si
18+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Freedelia - cativa km? da' stiu ca nu te incurci
. Imi dau seama ca tanti aia a mea nu scapa de tine ![]()
Cand ii aud cu replica "n-ai vazut ca am dat semnal??" sau "n-ai vazut ca schimbam banda?" raman siderata.
Asta mi-a zis odata un taximetrist, plus o zana din dreapta soferului (in alt caz). Mai omule (ma enervez cand imi aduc aminte), te asiguri, dai semnal, si abia apoi schimbi banda, ce-i aia topaiala cand am chef, lasa ca stiu altii sa traga de volan 
Acum vorbind serios, nici nu stiu pana la cate luni voi putea conduce. De pe la 6 tin minte ca nu-mi mai puneam centura, si tipam la sot cand depasea 80 km/h
.
Tu probabil ai condus pana ai nascut
.
andira spune:
Nemary - m-am uitat acum pe factura, si am asa:
- nr articol - A1 0500047
- denumire - Proiector de desene
- nr produs - 00500047
- pret - 24,9
L-am cautat pe site-ul lor dupa astea, si nu l-am gasit. Eu comanda am facut-o pe net, dar daca te intereseaza, cred ca cel mai bine e sa suni la ei, si sa le dai datele astea, sa vezi daca mai e pe stoc.
freedelia spune:
Andira, centura inca de pe acum o pun numai in partea de sus -- chiar nu stiu daca e o realitate sau doar zvon, dar se zice ca asa se recomanda in sarcina, pt ca in caz de accident sa te tina pe tine sa nu dai cu capul, dar sa nu apese pe bebe si sa provoace avort. La Buick e faza mai nasoala ca fiind asa mare, tre sa dau scaunul aproape de volan ca sa ajung la pedale. Asa ca nu stiu daca voi reusi sa incap in spatele volanului pana nasc. Daca pastram masina asta, nu era problema. Am o prietena care s-a dus cu masina sa nasca ![]()
nu era sotul acasa si a mers cu masina ei si el a venit direct la maternitate. Si dupa nastere, a plecat tot la volan
ca nu putea sotul sa conduca 2 maisi in acelasi timp iar in State in orasele mici e complicat pana chemi un taxi.
Of, astept sa aterizeze barbatul -- cam acum ar trebui sa aterizeze si de obicei suna imediat.
20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
bordeancavio spune:
delia, mercic mult. sunt si falcutele pe acolo... mai micute, dar sunt. am admirat si eu pozele tale cu burtica. f dragutze. 
kossir, bafta maine la dr, sa fie toate bune, vii cu carucior???
samaria, paturica e super haioasa, cu jucarele atarnate, poti sa mai pui altele sa se distreze bebe, sa traga de ele asa viu colorate. daca vrei, ti-o imprumut!
rebiana, mai multa odihna, nu te obosi, hai, ca vine weekendul, asa ca odihna si papica buna!
andra, mercic mult. nu veni cu batul! cred ca falcutele sunt camuflate de fondul de ten si fard de obraz, ca mergeam la o aniversare. machiata, nu prea pare, dar cand n-am chef sa ma machiez si sunt in trening... auzi, da poze cu burtica ta n-ai???
andira, rochia e luata din oras, nu ma pricep la crosetat. am luat-o anul trecut si acu imi prinde tare bine ca e mai comoda si incape burtica. cu pantaloni e mai greu. dar... o sa-mi iau si de aia de gravida in curand, ca nu mai merge.
vio asteptand pe bebe
14+
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
ioanaa28 spune:
deci....ARE MAMA INCA UN FECIOR !!!! a aratat frumos putzulica, din toate pozitiile
ca sa nu mai avem dubii...Acu mai ramane sa gasim nume...si pentru Alex am gandit indelung....mai e timp.
Soacra mare, clar, la patrat
. Macar o sa se bucure sotul, el se visa ca tatic de doi feciori...
Dar azi mi-a facut iar o faza tipica lui, si iar mi-a taiat elanul...povestem de cateva zile ca va veni cu mine la ecografie, chiar si dimineata am discutat asta, ca sa-mi spuna cu 2 ore inainta ca nu poate veni ca merge cu niste prieteni sa pregateasca nu stiu ce pt vanatoare...
...cam asa am reactionat...dar nu de fata cu el...Si nu stiu zau cum sa mai trec si peste asta. Chiar nu e constient ca unele momente sunt unice si familia er trebui sa primeze..cel putin eu asa gandesc.
Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
bordeancavio spune:
ioana, multe felicitari pt baietel! sa va traiasca! 2 flacai, wow! te descurci tu cu ei! cu sotul, ce sa zic, aiurea ca n-a venit, si mie mi se pare ca era important, mai ales ca nu era la servici sau ceva... mai incearca sa vorbesti cu el, sa il implici in experienta asta unica... sper sa reusesti. uneori barbatii sunt mai distantati, si mai putin atasati decat femeile, desi in perioada asta nu e bine deloc. macar data viitoare sa vina cu tine. imi pare rau ca treci prin astea, in perioada asta care ar trebui sa fie frumoasa pt amandoi. 

vio asteptand pe bebe
14+
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
ioanaa28 spune:
Si mai am un motiv de amaraciune...se pare ca nu mi-e dat sa am liniste macar o vreme..
Azi am luat rezultatele lui Alex si are streptococ.
a fost un caz de scarlatina la gradinita...si se pare ca sunt mai multe cazuri de copii cu streptococ. Dupa depistarea scarlatinei se spunea ca vor veni cel de la sanipid sa le faca examenul de exudat faringian tuturor copiilor plus personalul de la gradi. Dar nu au mai venit, parintii am fost anuntati sa le facem noi..si uite ca suntem fara noroc. Oricum ma intriga faptul ca nu li s-a facut tuturor, fiindca ar fi fost date rezultatele o data pt toti si tratament de asemani pt cei depistati pozitiv. Asa stiti cum e, unii il fac altii ba, si se transmita inca mult si bine.
Ma ingrijoreaza pt ca si in primavara a avut si stiu prin ce am trecut, 10 zile de penicilina injectabil de trei ori pe zi, doar ca atunci a fost asociat unei viroze de car nu mai scapa. acum doar tuseste de ceva vreme si m-a pus pe ganduri faptul ca nu-i trece. Posibil de data asta sa-i dea antibiotic oral, merg imediat la medicul de familie, dar si asta e cu cantec , ca in 10 zile ii distrug stomacelul
dupa care trebuie sa faca si moldamin..

scuze ca m-am intins atat dar rog mamicile cu copilasi mai mari sa-mi spuna daca au avut experiente din astea. De exemplu in primavara nu i-am facut moldamin ca avea doar trei ani, iar acum aud din nou parari diferite, ce nu trebuie, sau ca ar fi bine sau ca e necesar...
of, of si pana acum nu am avut probleme, nici macar o raceala...
Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
andira spune:
Ioanaa28 - felicitari pentru baietel!
Cat despre reactia sotului, nu stiu ce sa zic...Si eu m-as fi intristat, dar ma gandesc ca poate voi aveti un sistem de valori putin diferit. Adica pentru tine e foarte important sa vina la eco, dar poate pentru el e o dovada mai mare de iubire ca te tine in brate, ca te tine de mana pe strada etc. Poate eco nu i s-a parut asa importanta, si a preferat cealalta activitate.
Am citit mai demult o carte, cu cele 5 moduri de a-ti arata iubirea, mi-a placut f mult.
Daca imi aduc bine aminte, unii oameni percep iubirea cand le faci cadouri, altii cand petreci timp cu ei, altii cand le faci servicii, altii cand ii mangai / atingi si... na, ca l-am uitat pe ultimul
.
In fine, cert e ca faceam apoi o evaluare, si-mi dadeam seama ca eu ma simt mai implinita / fericita cand petrec timp cu ai mei (sotul si copiii). Sotul meu, pe de alta parte, apreciaza si timpul, dar si serviciile (cand il ajut cu ceva sau fac ceva in locul lui
).
Iar copiii sunt si ei diferiti: Irinei ii place sa ma joc cu ea, sa-i dau atentie, sa vorbim, iar lui Nati ii place sa o pupi, sa o imbratisezi, sa o mangai si sa o alini cand se supara. Asa ca ele percep in mod diferit ca le iubesc, pentru ca si ele sunt diferite. Irina nu sta mult in brate sa o pup, iar Nati nu sta la smotocit.
Sotul tau ce apreciaza? Ce-i place sa faceti impreuna? Sau cand reactioneaza cel mai bine, in modul in care tu ti-l doresti?
Cam la asta m-as gandi acum, sper sa nu fiu pe langa. ![]()