Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Moama!Pai in nici un caz nu m-as vaccina,mai ales ca am primit un mail dela o cunostiinta,in care era copia unui articol despre echipajul unui vas militar american,echipaj care inainte de misiune a fost vaccinat impotriva noii gripe si acest lucru a dus la imbolnavirea tuturor de pe vas si la 2 decese.Grav,nenicule,nu ma vaccinez!

Maria 19+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Andira, cred ca pana la capatul lumii o alergam -- auzi sa imi buseasca oglinda, sa ma zgarie si nici sa nu se opreasca!!!! Si m-am simtit cu musca pe caciula rau, ca eu exact asa conduc, ma bag in fatza la stop, o iau pe contrasens dar daca fac vreo boacana ma opresc si platesc (adica plateste asigurarea). Adevarul e ca aici se conduce foarte haotic si daca nu te bagi, nu ai nici o sansa sa ajungi... Dimineata, cand duc copiii la scoala, sunt ca la formula 1, am invatat toate trick-urile si merg super bine. La intoarcere, pun muzica tare si nu ma grabesc, insa daca mi se baga cineva in fatza, la iau la intrecere cu el si de obicei castig. Dar de Duminica incolo schimbam masina, catamai Bucik-ul si cu ala cred ca pana ma invat o sa fiu sofer normal...

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Am luat si un proiector de desenat pentru copii, la 25 de lei, foarte dragut. Practic e ca o lampa, si ai vreo 14 sabloane pe care le poti proiecta pe hartie, perete sau unde vrei sa desenezi, si colorezi dupa el. Nu reusesc sa-l gasesc acum, dar daca intereseaza pe cineva, o sa caut codul acasa.

vreau eu, daca esti draguta. merci

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Fetelor,sa va zic o faza:a inceput campania electorala!Tocmai am primit pixuri,calendare si odorizante pentru masina din partea unui candidat la presedintie...va dat seama unde-s banii nostri?!

Maria 19+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - l-am citit, multumesc.
Frumos sa ai o familie atat de numeroasa, dar biata femeie, sa aiba la fiecare 5 minute de dat pastile, zi si noapte, cred ca era extenuata.
Dar cum zici si tu, sunt frumosi toti si ingrijiti, o familie reusita.

Freedelia - si eu mai conduceam agresiv, dar am inceput sa ma potolesc, ca mi-am dat seama ca n-are sens sa-mi fac nervi non-stop in trafic. Bucurestenii cred ca sunt in topul indolentei si nesimtirii in trafic.
Si da, initial m-am gandit sa ma duc dupa ea, dar vorba unui prieten, cu care radeam apoi: la nervii pe care ii aveam, plus forjat dupa ea, mai dadeam Doamne Fereste peste altul, zgariam si eu pe careva, mai buseam un spoiler, o oglinda, dar sa continui sa ma duc dupa ea, ca doar sunt un mic pitbull

Nu stiu cum se conduce la voi, poate asa conduce toata lumea. Si pot sa inteleg ca atunci cand te grabesti, conduci nitel mai agresiv, daca ai si grija, si inteleg ca ai si experienta. Oricum, ai fost tare la faza cu autocarul, imi si imaginam scena . Mai lipsea pistolul, sa i-l scoti pe geam

Eu sunt mai fricoasa (de fapt, mi-e intodeauna teama sa nu dau peste vreun om, sau sa fac vreo boacana mare), conduc de 3 ani, si incerc inca sa invat din greselile pe care le mai fac, ca sa nu am incidente majore. N-am avut niciunul din cauza mea pana acum, dar mi-a fost busita masina de 3 ori - odata chiar naspa, mi-a intrat ventilatorul in radiator, iar fundul era varza (mi-a intrat una in spate, si m-a proiectat in cel din fata) - si asta de fiecare data cand stateam pe loc, la stop.

Si sotul meu vrea sa ia un Ford S Max, cu care imi va trece pofta de raliu (si asa scazuta ), ca tot zice ca nu ne incap 2 scaunele in spate + scoica. Am tot zis ca fac o proba, ca mi-e tare draga Mazda asta, mi se pare o masina excelenta, n-as vrea sa o dam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Andira, acum Daria poarta 21. daca vreau sa-i cumpar pantofiori pt.primavara tu spui sa-i iau nr.23?
si am observat ca depinde mult si de la o firma la alta, ce calapod au. iar tu ai noroc pt ca este distanta de 1 an intre ele, in cazul in care nu ii sunt bune Irinei ii raman Nataliei.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Asa, sa continuam,

Babyabghel, ai o burtica superba. Am vazut-o cu Mihai si ti-a admirat si el tatuajul . Si ca sa vezi ce draguta sunt, nu ma supar ca mi-a zis ca eu sunt muuult mai grasa, chiar mai grasa decat la sarcina trecuta . Intre noi fie vorba, are dreptate. Dar nu sunt mai grasa decat la sarcina trecuta.
Gabyhila, sanatate multa .
Dayanara, acum am citit mesajul tau . Cum am spus, suntem bine . Maine venim cu vesti.
Castelana, cred ca ai fi mortala cu fundele alea pe cap. Stiu cum e . Apropo stii sa le confectionezi? Si vezi ca e important sa fie roz . E o placere sa citesc postarile tale .
Samaria, sanatate multa puiutului tau si un pentru fiecare intepatura.
Vio, tare frumoasa burticuta, falcute eu nu vad. Iar hainutele sunt super. Covorasul de joaca e superb, mi-a facut si mie cu ochiul zilele trecute unul, dar m-am abtinut.
Andira, imi pare rau pentru masina ta, eu eram foarte calma la volan, dar in ultima vreme, poate hormonii, injur birjereste , noroc ca nu inteleg astia nimic. Cea mai tare a fost Freedelia . Da nu e bine sa te pui cu astia cu masini mari, ca sunt zanatici rau.
Da, asa se conduce si aici Freedelia, dar nu neaparat din prea multa aglomeratie, cat din nesimtire.
Rebiana, tine-te tare . Sanatate multa, adicatele sarcina dusa la capat.
Jeni, esti bine, nu?

Gata, am terminat de citit. Sper sa nu fi omis pe nimeni si imi cer scuze pentru mesajul anterior trimis de doua ori si la interval de timp. Intre timp am mancat , cus-cus pentru cine stie, e grozav si e vineri

Va pup si o sa vin cu vesti, paote nu maine, dar curand.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 22+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

vio vaiiii ce grasa esti!!!!!! si vaaaaaaaai ce falcute, de fapt sunt falci!!!! pai asa supla si frumu cum esti, te plangi? of, of, of. pupici, esti scumpici.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

21+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Samaria - multumesc, incerc doar sa fiu corecta, si sa-i fac si pe altii sa se comporte corect, ca de-aia exista Codul Rutier. Nu e orientativ & informativ - e obligatoriu pt toata lumea .

Stai ca mi-am adus aminte o faza a sotului, care ofticat intr-o zi pe nu stiu ce sofer care conducea aiurea, a scos capul pe geam si i-a racnit fara sa-si dea seama "citeste Codul Fiscal, desteptule!!!"
Dupa aia radeam impreuna, cand s-a prins si el ce i-a zis, ce-o fi inteles ala cu Codul Fiscal, de ce sa-l citeasca!?!? Sotul meu lucreaza in financiar, ca si mine, si probabil avusese treaba cu Codul Fiscal in ziua aia

Cum e Sammy? Sanatate si sa se faca bine repede!

Selina - la noi tocmai citeam in ziarele de azi ca Romania cauta cu disperare 1mil de doze de vaccin. Ma intreb ce strategie de vaccinare vor adopta...

Nemary - il caut si ti-l trimit. Dupa ce il probeaza zilele astea iti spun si daca merita

Vio - imi imaginez ca e tare comoda rochita. Daca as avea timp as sta si mi-as tricota si eu una, tot in culorile astea. Probabil dupa ce fac fetele 18 ani...

Rebiana - tot mai ai contractii? stai linistita, si odihneste-te. Trecem noi cu bine si de perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Haha, la faza cu autocarul, ne-am urmarit vreo cativa km si am ajuns la un loc unde se platea taxa de drum -- si acolo milimetric i-am luat-o inainte si cand plateam a venit la mine si a tipat ca ce fac. Cand a vazut ca sunt straina a ramas masca -- apoi cand i-a revenit glasul a zis ca nu am vazut ca schimba banda??? si io i-am zis ca inainte sa schimbe banda tre sa se uite daca nu e cineva pe banda aia, ca io mergeam mai repede ca el si puteam sa nu reusesc sa opresc. Am tipat la el si se uita la mine... si in final a zis ceva de genul "ia uite domne, o femeie sa conduca asa..." Cred ca o sa povesteasca patania asta mult timp de acum inainte. Dupa ce am plecat, radeam de una singura in masina. Pe aici strainii nu prea conduc, in general au soferi, iar femei cu atat mai putin. Iar femeile Chinezoaice sunt faimoase in toata lumea pentru cat de prost conduc si cat de fricoase sunt. Nu mi-a fost frica, pentru ca nu era foarte mult trafic si masina mea oricum e mult mai rapida ca autocarul lui.

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput