Romanii din diaspora voteaza?

Romanii din diaspora voteaza? | Autor: makydenis

Link direct la acest mesaj

Buna, daca tot se apropie alegerile, as vrea sa va intreb, mergeti la vot?
Eu sincer inca nu stiu, si asta nu ca nu ma intereseaza soarta tarii, sunt multe motive care imi spun ca NU.
Voi cum stati, ati decis daca votati sau nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

da, noi mergem, am fost si vom merge de fiecare data.....adevarul e ca stam si la 10 min de consulat....daca am locui la 2 ore de sectia de votare nu stiu insa daca am mai vota, sotul zice ca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Si noi vom merge, desi facem cam 2 ore pana la cea mai apropiata urna de vot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu am fost de fiecare data... si pentru Romania si la alegerile de aici. Mi se parea o datorie de cetatean, sa pui umarul, sa-ti exprimi vointa... --. Dar acum, sincera sa fiu, nu-mi mai vine sa ma duc nici pentru Romania, nici pentru cei de aici... pentru ca m-am saturat de toti! M-as duce, dar asa cu o sa-i bat la fund ca sa le vina mintea la cap! Ca m-au enervat rau de tot in ultimii ani!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu tare as mai vota, dar nu am unde, cel mai apropiat consulat e la Vancouver (1000 km).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am fost la vot in anii trecuti...desi locuiam la o ora de mers cu masina de consulat.....,ba sa mai spun ca intr-un am am fost cu prietenii si am stat si vreo 2 ore in ploaie la coada ,...multa lume venise atunci,asta fiind la NY,...dar acum,...nu ma mai obosesc,...chiar nu mai am puterea sa cred in vreo schimbare in bine acolo.O sa incerc in timp sa-mi aduc sora de acolo....si ....cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una nu voi merge.Consider ca cc nu se merita sa fac 2 h dus intors plus benzina si autostrada pentru ceva care nu se va schimba in veci.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Daca n-as avea de condus 700+ km as merge, dar asa nu... plus ca day offul aici e vinerea si nu duminica, si copilul tre sa mearga la scoala, sotul la servici,

deh, serviciul consular , care ar fi mai aproape se ocupa de altceva, a se citi nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am mers de fiecare data dar acum spun pas! Nu am cu cine sa votez, inainte faceam pe dracu in patru sa pot ajunge la votare, imi lasam balta programul de duminica si eram motz mandra nevoie mare cand asteptam in consulat sa votez

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi vom incerca sa ajungem, este prima data cand am vota din afara tarii. Macar vedem si noi unde este Ambasada .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Nu voi merge... nici nu am fost sa votez macar o data, de cand nu mai sunt in Romania ( aproape jumate din viata ). Nu merg pentru ca:
- nu am timp, abia imi gasesc pentru copiii mei
- nu se merita, atata timp cat in Romania se merge pe inavutirea personala, cat nu se da doi bani pe interesele publice,indiferent de cine este la conducere.
Cand am sa vad ca se schimba ceva in mentalitate, in primul rand, daca o sa apuc sa vad asta vreodata, voi face un efort si voi merge sa votez,insa pana atunci, mi se face deja rau cand ma gandesc la mizeriile din "curtea " fiecarui candidat.

Mergi la inceput