Romanii din diaspora voteaza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Eu tare as mai vota, dar nu am unde, cel mai apropiat consulat e la Vancouver (1000 km).

Laura, regret sa te dezamagesc dar in Vancouver nu exista consulat romanesc. Noi apartinem de Toronto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nope! cu cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Off-topic: pai un consulat romanesc in Vancouver e aprobat de cand hau, credeam ca or fi miscat si ei ceva pana acum, macar sa faca o sectie de votare amarata acolo. Lasa ca pana la alegerile din 2050 sigur se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu as merge, da' am inteles ca nu mai castiga Basescu, asa ca nu prea are rost sa ma mai agit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Eu as merge, da' am inteles ca nu mai castiga Basescu, asa ca nu prea are rost sa ma mai agit.

bine-ar fi da n-ai inteles si cine castiga? serios, e primul an cand m-am decis sa merg si nu stiu cu cine sa votez

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

I have no clue. De la ultimele alegeri nu mai stiu absolut nimic despre ce s-a intamplat prin Ro. De aia eu tot cu basescu tin lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Eu chiar vroiam sa va intreb... fara urma de intentii ascunse!
Voi mai stiti ce se intampla in viata politica in Romania?
Si a doua intrebare, va mai intereseaza ce se intampla?
Ca eu, una, de abia am timp sa frunzaresc ziarul local, si m-ar interesa intr-o oarecare masura, daramite sa gasesc timp pentru a ma informa de situatia din Romania...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

eu nu votez deoarece ambasada e prea departe insa sunt la curent cu situatia politica din Ro - urmaresc stirile la TVR international cel putin de 4-5 ori pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

donia, da, pe mine ma intereseaza ce se intampla in Romania, stiu bine ce se intampla in viata politica, si da, urmaresc si stirile (deschid zilnic hotnews.ro plus tv de cateva ori pe saptamana, avem decodor digi tv din Ro, platim abonament acolo)
Cum sa nu castige Basescu , sigur castiga tot el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

noi cred ca nu ajungem, chiar sa vrem, nu stim unde vom fi la data aia, e prea putin probabil sa fim in zona
suntem la curent cu ce e in tara, ca stam mai mult pe protv, tvr international si asa cum se spunea mai inainte nici noi nu credem ca se va schimba ceva cat vom trai noi, poate copiii sa apuce ceva dar ceva in bine, nu stiu de ce, nu vad, scuze patriotilor si admiratie celor care traiesc in romania, eu una nu as mai putea

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput