Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)
Raspunsuri - Pagina 6
Happiness_4_us spune:
Gabitz balaurul haios. Imi place tare dovleacul. AI muncit ceva la el. SUper super!
Ana, asteptam poze cu Mirunica si opera facuta de tine, sau ma rog, adaptata!
Luy, sanatate Mariei si sper sa nu fie mai mult. Si eu ma gandesc cu groaza ca de miercuri Andrei este iar la gradi si in fiecare zi l-am gasit jucandu-se pe jos, langa o usa larg deschis acare dadea direct in curte, si el mititelul avea mereu manutele sloi si ochisorii rosii. Am incercat sa spun ingrijitoarei cu care era, ca Hulda se baga la somn cu ceilalti pitici si Andrei ramane cu alta doamna 10 minute pana ajung eu sa-l iau, insa ei i se parea ok, chiar daca ea avea o jacketa de lana pe ea. Nu vreau nici sa mi le pun in cap, ptr ca sunt la mana lor si e in interesul meu sa fiu in relatii bune cu ele, ca asa stiu sigur ca au grija de Andrei.
Prospan ptr ce este? E un fel de Panadol?
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Nanuta, de ce nu le luati lor bilete? acuma, unde e gripa mai mare...in Ro sau la voi? desi nu prea conteaza...e chestia cu avioanele, etc, la care ar fi mai bine sa nu supuneti Fluturasul. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Problema e ca sunt 2 randuri de bunici plus frati, cumnate si nepoate, etc.
Asa ca mai avantajos sa mergem noi, chiar daca este primul drum cand Andrei plateste bilet intreg ca a implinit 2 anisori.
Sincer, aici desi suntem mai putini, gripa pare sa fie sub control, ca au tot ce le trebuie. Acasa stim care sunt conditiile si ce goluri are sistemul de sanatate.
Ieri ma uitam la stiri si am ramas masca: le era recomandat celor care fac gripa, sa nu iasa in nici un caz din casa, sa stea izolati. Pe de alta parte, era cazul invatatoarei cu gripa, care ptr ca nu s-a dus la dr. acum este intr-o stare destul de delicata.
Ce naiba sa mai intelegi?
Sa te prezinti imediat la medic, de la primele simptome sau sa te izolezi?
In fine, daca e sa contactezi gripa, logic este ca o poti face oriunde, ptr ca esti inc ontact cu altii. Dar asta nu ma face sa nu ma gandesc cu groaza la ea.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitz78 [sa va arat si eu ce opera de arta am facut. http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/?action=view¤t=eliza2ani008.jpg http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/?action=view¤t=eliza2ani007.jpg gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
Daaah, trebuia sa ne eclipsati voi! Noroc ca nu a vazut fie-mea pozele, ca aseara m-a innebunit sa tai zimtat capacul si zau nu am fost in stare.
Super opera, bravo voua, vad ca si lui Stef ii lucesc ochii la idee.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Nana, eu inteleg sumedenia de rude, dar acum e o situatie exceptionala si e bine sa va puneti pe voi in prim plan....
e momentul de maxime progrese la Andrei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Ana, multumim frumos, sa stii ca am muncit ceva, si la cat ma pricep eu e ok (ghinion cu Gabitz ca lucreaza mai frumos ). Deci ai avut si tu treaba aseara. Cum ai facut rochita pana la urma? Erau sfaturi bune si pe aici, dar stiu ca oricum tu te pricepi la costumatii.
Alinus, ne bucuram ca ne dati vesti, tare frumoasa printesa.
Alina, la noi in cartier colinda parintii nu mamicile.
Luy, pentru mamica obosita si pentru Maria cea racita. Sper sa distreze azi la teatru si sa nu se agraveze raceala. Multa multa sanatate Mariei si sa aveti un weekend linistit.
Sabina, te-ai sustras de la scobit dovleci, ai? Sau de la furnizat costumatii?
Nana, multumesc din suflet pentru gandurile tale frumoase, te imbratisez cu mare drag. Poate ca iti e mai usor sa vezi cata energie gasesc eu, dar te asigur ca de la mine se vede energia ta cel putin inzecita. Cat despre drumul in Ro, numai tu poti decide cum e bine. Dar daca simti ca aici e mai riscant si presupune prea mult pentru fluturas, poate e bine sa mai amanati.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mandarinutza spune:
Hop si eu! De citit va citesc aproape in fiecare zi, dar nu am apuc sa va scriu cat as vrea. Am trimis si eu pe mailul comun pe la inceputul zilei capitolul din Dr Spock cu renuntarea la pampers – e scanat si nu se vede chiar super bine la mijlocul paginii, intrucat cartea e f groasa si se itinde greu la scanner.
Am admirat o multime de poze, in primul rand cele de Haloween cu Andrei si Alexandra costumati super si inconjurati de dovleci dar si cu Stefan de Gabitz tare haios. Am mai admirat-o si pe dulceata lui Alinus, e scumpa de tot.
va postez si un anunt referitor la tatrul interactiv pentru copii al lui marian Ralea, noi am fost la o reprezentatie la Palatul Copiilor si ne-a placut tare mult:
Teatrul Na#355;ional Bucure#351;ti deschide, duminic#259;, stagiunea pentru copii
Cristi Ciulei on 21 Octombrie, 2009 14:00:00
Nici o stire relevanta in acelasi context
Dimensiunea fontului:
Teatrul Na#355;ional Bucure#351;ti (TNB) deschide, duminic#259;, stagiunea pentru copii, cu „Judecata Pove#351;tilor”, o serie de spectacole interactive, ce vor avea loc pe tot parcursul stagiunii, informeaz#259; institu#355;ia de spectacole. Spectacolele pentru copii, în care ace#351;tia urc#259; pe scen#259; #351;i devin eroi din pove#351;ti, vor avea loc în Sala 99, în fiecare duminic#259;, de la ora 11.00.
Aceste spectacole, realizate de TNB #351;i Funda#355;ia Abracadabra, s-au bucurat de un real succes în cele opt stagiuni ale Teatrului Na#355;ional pentru Copii. #350;i în aceast#259; stagiune, la Teatrul Na#355;ional pentru Copii cei mici sunt invita#355;i s#259; urce pe scen#259;, s#259; devin#259; personaje #351;i astfel s#259; afle cât de rele sau cât de bune sunt ele.
„O scrisoare primit#259; din lumea pove#351;tilor ne avertizeaz#259; c#259; personajele nu mai vor s#259; fie ce sunt. Ea este semnat#259; de foarte multe personaje. Spre exemplu, în scrisoare exist#259; dorin#355;a lupului de a nu mai fi un personaj r#259;u. Citind aceasta #351;i multe altele, Magicianul a analizat «necazul» fiec#259;ruia în parte #351;i s-a gândit c#259;..., pe bun#259; dreptate, nici c#259;pri#355;a nu este atât de bun#259; pe cât pare, poate c#259; Cenu#351;#259;reasa #351;i-a pierdut inten#355;ionat pantofiorul #351;i se prea poate ca Zâna s#259; fi gre#351;it când l-a transformat pe Pinocchio din p#259;pu#351;#259; în om, c#259;ci, dac#259; avea nasul din lemn, nu mai era r#259;cit niciodat#259;”, se arat#259; în comunicat.
În cadrul spectacolelor, Buna Pove#351;tilor îi va ap#259;ra pe cei buni, iar Magicianul - pe cei r#259;i. Publicul va decide cine are dreptate.
Din actuala stagiune nu vor lipsi nici spectacolele eveniment legate de s#259;rb#259;torile românilor (ziua Sfântului Dimitrie, ziua lupului sau ziua Sfântului Andrei, ziua Sfântului Nicolae).
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Of, ma enervez ca nu s-a postat articolul ok. E vorba despre spectacole de tatru interactiv pentru copii in fiecare duminica la TNB sala 99 de la ora 11 .
La servici, suntem in mutari, pe la pranz ne mutam in Pipera, zona Fabrica de glucoza, birourile o sa fie mai bune ca cele de aici, dar sper sa nu fac mai mult pana la servici, data fiind aglomeratia zilnica din zona Pipera. Acum fac cu masina 15 min pana la servici.
Luy, multa sanatate Mariei, poate nu a luat o viroza, si e doar guturai/raceala. Unde gasesc si eu datele despre cat trebuie sa mai platim si in ce cont pentru petrecere?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Gabriela77 spune:
Alinus, superba dodolina voastra! Felcitari pt botez si pt ca te descurci minunat cu amandoi picii.
Nana, si eu m-am bucurat din suflet de vestile minunate! Numai de-astea sa auzim!
Erina, drum bun si sa va bucurati de zile frumoase acasa!
Roxana, minunate costumele copiilor, ia ei atat de dulci!
Ema, multumesc de precizaril;e despre CIC, f utile, iar despre Sebastian, ce sa zic, un strengar adorabil!
Gabitz, nota 10 pt dovleac! Felicitari pt creatie!
Ana, m-am mai linistit ca nu ai prestat ore suplimentare! Iar cu gogoasa aia tot dte prind eu odata, ca de la Mures la Cluj e mica distanta
Emma, chiar asa? Coci ceva? Sau doar prietena
Eu am de aseara o migrena nasola, pana la urma cred ca iau primul paracetamol din sarcina! Si tot din ciclul meditatii de-ale Sarei vizavi de venirea surioarei pe lume, aseara brusc si din senin a declara: N-am chef de Emma. Si a si repetat de cateva ori! Starile ei alterneaza de la duiosie, tandrete, la gelozie si amenintare, lucram inca la ulte aspecte!
O zi minunata va doresc!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +
Marunzika spune:
'neata!
Rox ne-am uitat la pozele frumoase, iar Energiei i-au placut tare ca striga mereu "Andei" si "Alecanda".
Gabitz oau !
Nana ne super bucuram pt rezultatele bune ale fluturasului . Si noi am platit pt prima data bilet la avion pt Energia, caci asta vara i-am fentat si am plecat inainte sa faca 2 ani, deci n-a contat ca acolo i-a implinit ca nu a trebuit sa platim nimic. Insa cum diferenta de pret intre adult si al ei e de 18€.
Yannisa Milena
24.08.2007
gabitz78 spune:
nana - fluturasului luptator.
rox - deh, am cutite ascutite.
multumim de aprecieri.intr-adevar stef e foarte incantat de idee.topaia pe langa mine.
luy - multa sanatate mariei.
pupici dulci si imbratisari calde tuturor cu mic cu mare.