Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce petreceri se anunta pe aici ! Am vazut o vrajitoare dulce si vesela ( numai scary nu era ), un Zorro curajos cu gropite in obraji si un balaur ne-fioros mandru nevoie-mare de creatia expusa ! Minunat ! Bravo, mamici, ca profitati de asemenea ocazie sa-i distrati pe copilasi.
Tot respectul si pentru mama-albinutza de veveritzi !

Eu nu am energie pentru asa ceva, am niste zile mai proaste ( m-a ajuns oboseala si nu-i mai fac fata Mariei, si operatiunii 'fara pampers', nu din alte cauze )

Si acum, colac peste pupaza, Maria a inceput sa tuseasca harait si-i curge nasul - au trecut 2 saptamani de cand s-a intors la gradi, deci 's-a facut timpul' sa se imbolnaveasca iar . I-am dat 2,5 ml de Prospan si i-am facut programare la MEdicover pt luni la ora 17 ( ala era primul loc disponibil ). Probabil luni o sa stea acasa, cu sotul ( el lucreaza in weekend, prin urmare e liber luni ). Azi am trimis-o asa, avea spectacol de teatru "Cei 3 purcelusi" si apoi repetitie pentru serbarea de Craciun . Sper sa nu se agraveze starea ei. Iar diseara, daca vremea se mentine asa, ma duc s-o iau cu taxiul, sa n-o mai scot afara in frig, vant si ploaie .

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Nasuc dulce de printesa botezata http://family.webshots.com/photo/2663592450101784801xefPAC

Ce dulce e!
Te-as nota in carnetul cu preziceri...dar memoria m-a parasit de mult timp. Cand aflu ce e si va anunt, cele care au prezis corect sa tipe, sa le dau cadoul, bineee?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eeeeee, da, am vazut si eu printesa dulce de alinush !
Felicitari, mamico, pentru puii tai atat de reusiti, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei ! Mi se pare mie, sau seamana cu Teo ?

Da, alinush, te cred ca este extrem de greu sa faci fata la doi copilasi si nu mai ai timp pentru nimic... Fii convinsa ca noi nu va uitam si ne gandim cu drag la voi !
Nu ai pe nimeni sa va ajute putin, pana va intrati intr-un ritm al vostru ? Ca taaaare bine ti-ar prinde un ajutor.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
sa va arat si eu ce opera de arta am facut.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/?action=view¤t=eliza2ani008.jpg
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/?action=view¤t=eliza2ani007.jpg

Uau..voi sunteti la o categorie superioara! Bravo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Am scormonit tot podul sa incropesc ceva.

Si noua nu ne arati ce a iesit? De fapt vrem sa vedem Veveritza vrajitoare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
Si acum, colac peste pupaza, Maria a inceput sa tuseasca harait si-i curge nasul - au trecut 2 saptamani de cand s-a intors la gradi, deci 's-a facut timpul' sa se imbolnaveasca iar .

Sanatate ochioasei!
Eu chiar ma gandeam zilele trecute ca sunt 3 luni de cand a inceput Tudor gradinita si in afara de ceva muci si tuse cand si cand...nimic. Sper sa nu mi-o coaca de Craciun, ca anul trecut, mai ales ca astia au anuntat varf de epidemie cu porcina lor in perioada Craciunului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Gata si la noi mestereala, acum o culc pe Alex. Cam tarzior.

Noapte buna si linistita!
Aaa, si buhuhuuuuu

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Cu riscul de a ma repeta: ai o familie minunata si de fiecare data cand vad poze cu micutii tai, imi umplu sufletul de bucurie.
Sunt minunati , dulci si scumpi.
Pentru tine, ca dupa o zi plina la birou, mai gasesti energie sa te ocupi de ei, nu mai pun diverse activitati, etc. Bravo tie, Rox!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Nasuc dulce de printesa botezata http://family.webshots.com/photo/2663592450101784801xefPAC

Nici nu vreu sa-mi amintesc cate aniversari am ratat. Mi-e si rusine si ma minunez ca inca mai sunt in lista voastra. Va rog eu sa ma stergeti din lista. Revin peste 1 an, ca acum ma simt ca o intrusa cand citesc fara sa scriu.

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Edit: sigur m-am tampit!
Minunata printesa ai.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Am intrat sa va multumesc din suflet pentru urarile frumoase de ziua mea si sa imi cer scuze ca nu am reusit sa va multumesc la momentul potrivit!

Va multumesc!
Sunteti minunate!

Nana, cea mai frumoasa multumire a venit cu vestile Fluturasului! Altceva nu mai e nevoie!

Da, si acum parca visez. Imi mai zboara gandul la el, la servici fiind, si mi se umplu ochii de lacrimi. Tare bine e sa fie sanatos.
Acum, marea mea problema, ca evident nu-mi sade bine sa stau linistita, este pandemia cu gripa in Ro.
Facem bine oare ca mergem acasa?
L-am capiat si pe sotul meu. Ia bilete, mai asteapta cu biletele sa vedem ce si cum evolueaza.
Nu m-ar ingrijora decat Andrei, ca noi suntem mari, insa sincer am nevoie mare ca el sa fie sanatos, ptr ca viroza/gripa, inseamna febra si implicit convulsii.
Ce sa fac oare?
Mare dilema am.
Ai nostri intreaba zilnic daca am luat biletele, ca asa sunt obisnuiti, de sarbatori sa fim cu ei.
Off, tare greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nanuta, de ce nu le luati lor bilete?
acuma, unde e gripa mai mare...in Ro sau la voi? desi nu prea conteaza...e chestia cu avioanele, etc, la care ar fi mai bine sa nu supuneti Fluturasul.

Rox, nu i-am arat Sofiei pozele ca stii ce-ar fi urmat...:))), insa sunt bestiali, felicitari!!!

Gabit, mare mestera, ai?:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput