Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Ne-ati surclasat cu brio la costume. Cum a fost petrecerea?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Ba arata super vrajitoarea, te-ai descurcat de minune sa improvizezi, zau daca eu am vreo inspiratie la chestii de astea.

Legat de party, evident d ela Andrei nevorbitor nu am scos nimic, Alex a fost mai putin incantata decat ma asteptam. Ea voia sa fie chef in toata regula cum au mai avut, insa doar s-au ascuns si s=-au speriat, nu au avut muzica cum voia ea.

Aseara nu am mai facut nici un chef acasa, in fine, nu ma simteam bine. Am de luat niste antibiotice pentru ureaplasma si doza aia mare imi face tare rau. Poate asa se explica si atacul de panica, adica ma rog, era pe fondul unei stari fizice precare. Asa ca nu am mai petrecut acasa, dar petrecem azi cand asteptam si colindatorii.

La pranz plecam la mall totusi, sper sa merite iesirea. Pana una alta infrumusetari placute, distractie cat cuprinde la nunta! Va pupam.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, legat de gripa porcina, nici eu nu m-am gandit prea mult la asta, stiu cate ceva....am fost nevoita sa-i prelucrez la scoala pe copii......

Pai si nu imi zici si mie? Iti place sa ma fierbi.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:

Eee, distractie placuta la Viena. Da' pe 14 trag eu clapa ca plecam la munte. Ei, tot va prind eu iarna asta

Distractie placuta si voua! Cred ca pe 14 mergem si noi la munte, la Poiana in principiu. Voi unde mergeti?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Ana, deci merita mall-ul cel nou? Si pe mine ma rodea ieri curiozitatea dar ma asteptam sa fie omor, asa ca am decis sa mai astept vreo luna pana sa il vizitez. Si mie imi e mai comod decat cel din Militari, pentru ca in Baneasa nu aveam nici Deichman si nici C&A.

Valentina, am citit ieri ca Alexandra are teme acasa. Ce primiti? Ce trebuie sa faca? Am descoperit recent la gasca de poznasi ca mai sunt copii care primesc teme. Si nu e o regula cum ca se dau numai de la gradi de stat sau de la gradi particulara. La noi nu se dau si nici nu as vrea, dar asa ca idee as vrea sa inteleg ce anume trebuie sa faca si care ar fi ratiunea pentru care se dau teme.

Ana, si voi primiti teme? Ca in rest nu prea mai am pe cine sa intreb, Stefan si Sofia primesc sigur ca si scolarei.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Hai ca acum vorbesc eu singura. Ma duc la copii. Mai devreme il aveam numai pe Andrei, acum s-a trezit si Alex si au trecut la inghionteli. In plus Andrei a lipit toata mobila cu abtpilduri, sa vad cum reusesc sa le mai scot.

Va pupic, sa aveti un weekend excelent!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
noi plecam azi pt o saptamana, ca s-a dat vacanta s-a scolari.
mai intru eu,ca o sa vin acasa sa-mi tin orele, pupam.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimi, cafea buna la toata lumea, numa'sa cereti .

Slippers, am vazut frumoasa vrajitoare, mai, ai o fetita tare frumoasa, seamana mult cu tine,de-ar fi asa toate vrajitoarele .....

Rox, pozele tale nu le-am vazut, ca-s pe webshot, dar prind eu momentul cand am laptopul nr 2 acasa . Si eu sunt cam in alerta cu gripa asta porcina, mai ales de cand am auzit ca pt decembrie ministerul sanatatii a comandat mii de doze de vaccin, am si io un fix, sa nu cumva sa vaccineze copiii la gradi/scoala, fara sa se ceara acordul parintilor.

Cecilia, pai de cristi nu mai zici nimic ? Felicitari pentru reusita, arunca si la mine o gogoasa ceva....

Andreea, esti ocupata rau, nu ? Ma bucur ca te-ai linistit cu Cris si ai gasit varianta buna pt voi.

Luy, imi pare rau pt Me, dar si la noi reapar mucii, se pare ca nu scapam de tot de ei,sunt un fel de fata morgana, miss cica pana la primavara sa neobisnuim cu ideea, ca de-abia de atunci dispar definitiv.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Sabina, vacanta placuta scolaritei. Si voua de altfel.

Papanash, nu cred ca vor vaccina copiii fara acordul parintilor. Oricum pe pitici nu ii vaccineaza cred, se vorbeste numai de vaccinarea in scoli. Nici nu stiu ce sa mai zic, oricum noi nu ne vaccinam deloc anul asta, o sa traim si o sa vedem. Si la o adica ii declar pe astia alergici la ou si am rezolvat problema.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui babylina
Medicamentele le scuipa, mai ales Smecta si Hydrasec. Bea in schimb mai multa ( mai multa decat bea inainte)

Poti sa incerci cu Enterol in loc de Smecta (e mai usor de inghitit) si hidrasec-ul nu-i musai daca bea suficiente lichide. Sper ca nu e nimic grav.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Oh, multumesc frumos! Sa nu il mai chinui cu Hysrasecul . Mi-a dat de la farmacie enterolactis si i-am dat un plic pe zi. NU cred ca e ( a fost nimic grav) . De la cateva scaune pe zi ieri nu a facut deloc. DEocamdata continuam cu antibioticul si Eurospal si Mucosolvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna,
Legat de gripa, noua pediatra ne-a zis ca mai periculoasa in gripa este pneumonia si ca exista un vaccin pentru asta care da imunitate pentru 5 ani.
Noi am luat si avem in casa Tamiflue. Am reusit sa gasim 2 cutii. Dar in instructiuni scrie ca trebuie sa iei timp de 7 zile chiar si prefentiv.

Apropo de medicamente, ati observat ca de cate ori te duci la farmacie cu reteta gratuita farmacistele stramba din nas si e imposibil sa nu gaseasca un medicament pe care " nu il au in farmacie" doar ca sa te puna sa platesti ceva.
Mai ales ca acum se scrie pe reteta nu medicamantul ci componentele. Noua de exemplu ne-a scris pediatra CARBOCIESTEINA si farmacista ne-a dat Mucosolvan , " nu avea'. Am cautata pe internet si am vazut ca erau o gramada de siropuri care contin carbocisteina, era imposibil sa nu existe macar unul in faramacie. Si nu este prima data cand patim asta.

Mergi la inceput