Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mircea Gabriel de mami Andries
Ioana Teodora de mami Dorabora
George Ionut de mami RGE

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

Scuze de intarziere...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, Andrei mi-a zis despre Alex cand a vazut foto: Ce vrajitoare in trend...imi pre rau ca n-a fost petrecerea la care visa...
Foarte frumoase costumele...ce te-ai scos cu costumele... nu cred ca nu te-ai fi descurcat sa incropesti ceva...
Sper sa aveti o zi placuta, sa te simti mai bine si sa te bucuri impreuna cu copiii tai la petreceri.

Ana, mami creatoare, ce mica vrajitoare a iesit Miruna...frumos.
Asteptam impresiile despre petrecere.

Sabina , sa fie cat mai placuta prima vacanta a Sofiei, sa aveti o saptamana placuta la munte.

Gabitz, frumoase costumatii la micuti, felicitari! Sa aiba si Stefan o prima vacanta cat mai placuta.

Cecilia, felicitari pentru succesul de la scoala si sper sa fiti feriti de noua gripa.
Asteptam noi vesti despre Cristi si de ce nu si despre o surioara, un fratior, acum ca te-ai mai relaxat pana in decembrie...

Babylina, sanatate ppanasului.

Piciulika, sper ca sunteti bine. Asteptam vesti.

Vale, cum sunteti?

Luy, cum e Me? Sper ca bine.
Legat de colet..., cand ai timp, nici o problema...multumim.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

eu tot in urma cu felicitarile:
Felicitari mami Rita si bun venit pe lume bebelina Mara
Felicitari Urmy pentru gasirea jobului perfect ! Reteta?

Piciulikaeu te imbratisez , o sa fie bine
Alinkav brrr , mi-a stat inima-n loc! ce usor ii putem pierde ....

si daca tot sunt la capitolul panica , eu m-am cam panicat dar nu asa tare de gripa asta aparuta ,,intamplator'' din voia cuiva. Mai tare ma panichez cand tuseste cineva fara mana la gura sau cand imi spune cineva cu simptome de boala ca nu are nimica
Este o gripa , n-as vrea sa am de a face cu ea dar tot gripa este.
Fetita prietenei mele a fost internata la medlife si cei de a colo au sabilit ca pana la urma asta a avut . La ea boala a gasit si un teren slabit din cauza divortului parintilor. Am avut niste zile bune in care am stat cu inima la gura, cea mica avand hemoglobina 6,9. N-am gresit ! 6,9 .S-a stabilizat fara cortizon, maduva s-a refacut nesperat de repede insa am tremurat un pic impreuna cu ele.
Medicii de acolo sustin ca este o gripa un pic mai puternica dar nu degenereaza decat pe anumite terenuri. Si cei care folosesc antibioticul s-o fac din prima zi cu zinat , nu altceva, ar fi bine intravenos.

Sanatate Me , of, bolile astea !

Mergi la inceput

Ana, Gabitz , Roxana
Eu nu am dedicat nici un minut halloween-ului , incerc sa ma mobilizez la anul !

Valentina n-am terminat. Am recuperat de la banca contra cost (42eu)extrasul din perioada respectiva si marti imi iau cartea de munca de la itm . eu vreau saptamana asta sa termin de depus dosarul .
Am uitat ceva sa-ti spun!
De la fisc iti iei adeverinta dupa 2 zile de cand faci cererea . La ridicare vei plati o taxa de timbru la ei asa ca nu tb sa te duci tu cu el.
Succes !!! Pupici frumosilor si sa treaca bubitele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, legat de gripa porcina, nici eu nu m-am gandit prea mult la asta, stiu cate ceva....am fost nevoita sa-i prelucrez la scoala pe copii......

Pai si nu imi zici si mie? Iti place sa ma fierbi.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

cu placere, dar lasa-ma sa-mi revin .........sunt multe de spus........desi cred ca le cam sti...dar efectul panica isi spunea cuvantul cand ai poptat.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Tu?!!??
Pai tu esti experta! Le stii mult mai bine ca mine, o ageamie in ale resurselor umane

Ana esti o dragutza as vrea eu sa fiu experta!Expertul e cel care are si baza legala , eu inca bajbai si toata lumea cere baza legala a afirmatiei . Asa ca cine-i expertul?
La intrebarea fetelor as fi scris primul tau raspuns dar uneori nu-i suficient!
La mine totul a inceput atunci cand seful n-a vrut sa-mi dea nr inregistrare pentru adeverinta de gravida! m-am apucat de citit si atat de tare mi-a placut ca am tot citit si citit si mi-am mai imaginat si cazuri ipotetice pentru care am cautat raspuns ....ideea este ca atata vreme cat pot raspunde si ajuta pe cineva ma bucur tare mult. Eu am fost de multe ori in situatii in care cel cu care vorbeam habar nu avea ce tb facut(itm , contabilitatea , resursele umane) si nici interes de rezolvare nu-si dadea incat in loc sa-mi fac nervi sa stau sa astept pana cand persoana are ,,chef'' am inceput sa-mi caut singura raspunsurile la intrebari. Am devenit apoi pentru ei o persoana ,,incomoda''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Cecilia, felicitari pentru succesul de la scoala si sper sa fiti feriti de noua gripa.
Asteptam noi vesti despre Cristi si de ce nu si despre o surioara, un fratior, acum ca te-ai mai relaxat pana in decembrie...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

ce simpatica esti.........din pacate poate fac o fetita din carpe...altfel nici o sansa, din cate stiu prin telefon nu se poate ........iar pana in dec. mai este o luna, nu prea am mult timp de relaxare......

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Cecilia, pai de cristi nu mai zici nimic ? Felicitari pentru reusita, arunca si la mine o gogoasa ceva....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Cristi este bine, multumesc de intrebare,creste frumos, vorbeste mult si de toate, este fff energic si face multe prostioare, mai multe decat te astepti si tot ce nu te astepti, o fractiune daca il scapi din ochi a si comis traznaia, mananca relativ bine, am scapat de bibe si se intelege fff bine cu bona. Am trimis cateva poze cu el pe mail...asa sa nu ne uitati, sunt facute cu telefonul.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Seara buna. Noi ne distram in familie dar ma simt deja cam obosita. Prea ne-am zbantuit prin casa, eu am dat in mintea copiilor. Pana acum ne-au batut la usa vreo 6 randuri de colindatori, asa ca am terminat toate dulciurile si a plecat tati sa mai ia. El care nu se agita cu Halloween, a zis ca sunt totusi copii si e pacat sa le stricam bucuria. Ba mai mult, a pozat incantat dovleacul nostru in house. Copiii mei sunt in verva, desi pare ca au obosit si ei dupa "cececeie" (petrecere) cu "das" (dans).

Dimineata am fost prin Baneasa insa nu era mare lucru, aveau cateva masute de colorat si era plin. Asa ca am intrat doar putin la locul de joaca si am facut ceva cumparaturi de casa.

Noapte buna s frumoasa si o duminica excelenta!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

uitam raspunsurile...

Babylina, multa sanatate, sper sa fie mai bine de acum incolo. Ai grija ca si Mucosolvan da scaune moi, Alex nu l-a suportat niciodata.

Ceamica, tare complicat cazul fetitei, dar ma bucur ca este ok si ca medicii nu sunt asa speriati de gripa asta.

Celia, multumim frumos. Pupici de la vrajitoarea trendy!

Rox , mamica

Mergi la inceput