Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

nicoleta, nu stiu de ce. e diastudiocreativ pe blogspot. poate nu era ok sa dau linkul aici? incerc si eu sa vad.
pupici
diana

Mergi la inceput

si mie imi da la fel... nu stiu de ce. mai incercam mai tarziu.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Diana, ti-am trimis un PM.
Fetelor, sa avem un weekend placut! Noi avem planificate doua vizite, amandoua la prieteni dragi, asa ca...ne-am scos! Pe frigul asta...

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!

Diana ti-am trimis mail, scuze ca am vazut asa de tarziu...trimite-mi cateva date cerute pe mail daca ai timp... multumesc mult!!!

Pupici tuturor si aveti grija la ger!

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Ups! Abia am gasit topicul!
E targ la Olimpia. Si carnaval. A fost cineva la targ? La carnaval se incumeta vreun cuplu de indragostiti de pe aici...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Greu tare cu scrisul la subiectul asta .

Diuna, voi va duceti?

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

La targ am vrea sa dam o tura maine inainte de masa, dar chestia cu indragostitii nu-i de noi...
Jumatea mea nu recunoaste 14 febr. ca fiind vo sarbatoare. Are el un dinte impotriva importului din SUA, de orice fel. La ultima nunta la care am fost era ofuscat ca lumea arunca cu orez. Ca de ce nu cu grau, ca la romani? De ce orez, ca la americani? De ce nu cu capete de sobolani, ca la asiatici...? Etc. Asa ca eu nu pup nici macar o floricica de Valentine's, dar'mite altele. In schimb, de Martisor se schimba situatia.
Cum se descurca flacaii tai prin cele strainataturi? Le place? Ce zice seniorul despre scoala? N-am mai apucat sa citesc nici o postare de a ta de la alte topicuri, nu sunt la curent deloc. Fa-mi un rezumat, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Diuna, baietii mei sunt bine, multumesc de intrebare. Stefan vorbeste aproape numai in germana. Trebuie sa ii amintesc sa imi si traduca, fiindca eu nu stiu . Pe semestrul 1, la rugamintea noastra (in ideea ca venim in toamna in tara) i-au pus si lui calificativ (aici se face o medie), B. Dupa aceleasi criterii ca si copiii austrieci. Mie mi se pare super, dat fiind ca el a trecut in prima luna printr-o experienta neplacuta la scoala de stat, dupa care l-am mutat la una particulara, unde mai avusesera copii nevorbitori de germana si nu priveau asta ca pe o "crima". Matei este bine, el nu stie ca suntem in Viena . Eu sunt ok, ma cam ingras , sotul ocupat. Copiii tai ce fac?

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Eheee...Se muncesc cu scolile puii mei...Al mic se cazneste cu literele, pe a mare incep s-o frantuzesc intensiv...Griji, maica, griji, ai vedea tu mai incolo...

Mergi la inceput

va astept eu la targ! am o casuta acolo, cu minunile mesterite de mine! unde vedeti magneti de frigider, acolo dati si de mine (casuta 25). azi cica a fost carnavalul indragostitilor, indragostiti or fi fost, dar carnaval... eu n/am vazut nicio masca... ceva miscare pe patinoar, premii de la un radio... cam atat. dar s/a miscat ceva lume spre seara pe acolo.
va astept!

Mergi la inceput