Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bebele sunt pe 1-9 marie, a mea e pe 9. Ale voastre?

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Baba mea e pe 5! :)

Si da..port martisor ...
Azi am chiar doua! Unul pe bluza..cel de la sotz! Si unul pe haina , cel de la copil!

Sanziana... frumos ca ati facut singuri martisorul!

La Avatar nu vreau sa ma uit..decat daca reusim sa ajungem la Imax!
Sa vedem cand organizam o iesire la Buc!

Eu vazand ca e mai cald afara, asha chef de concediu mi-a venit.....Asha ca m-am pus pe cautat!
Am vrea o mare in Iunie ..Turcia probabil!
Voi ce planuri aveti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Si-a mea tot pe 5. Si da, si eu port martisor! Chiar imi plac mult. Samziana si fata ta, felicitari!!!Sunteti talentate si ambitioase.Tineti-o tot asa!
@r_ocsy, ce ne spui despre tine? Te simti bine, cresteti?
Si pe mine m-a luat un dor de duca, ma gandeam la ceva doar in doi, de 1 mai, de ex. Dar cum la vara vrem sa ajungm in Franta preferam sa mai strangem un banut...

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Diuna, cu dorul de duca asa te inteleg!! Si eu am un dor de-asta, dar nu sunt sanse curand sa se intample... iesirea in doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

salutare, salutare!

sa stiti ca eu chiar spuneam zilele trecute ca nu mai vad oamenii ca poarta martisoare... eu la cate sute am facut anul asta, m/am cam saturat de ele.. dar mi/a placut mult sa o vad pe pati a mea cand a venit de la scoala ca isi prinsese unul si de telefon, si avea bratara din snur de martisor, i/a pus doamna sa isi lege unul altuia, colegii de banca.
sanziana, foarte frumoase martisoarele, felicitari! cel mai mult mi/au placut cele din lut! la inceput nu stiam ce fel de spuna e aia, eu o stiam de moosgummi, iar de putin timp am auzit ca ii spune eva, ceva prescurtare a denumirii materialului. dar chiar imi place cum suna eva!
daca vreti sa vedeti martisoarele mele, aici le puteti vedea: www.diastudiocreativ.blogspot.com
am mai facut cu copiii la biserica, s/au vandut duminica pentru cantina sociala care functioneaza pe langa biserica noastra. patricia a fost incantata ca ale ei au disparut primele de pe panou.

pupici si o primavara frumoasa!
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ce ti-e si cu primavara asta si dorul de duca!
M-as plimba numai prin paduri sa respir mirosul de pamant proaspat...
Din pacate si ursii cred ca simt acelasi dor de duca si ne-am putea intalni!

Baba mea e pe 3. Atunci va naste o prietena draga din copilarie, prin cezariana. Ii tin pumni.

Cam inselatoare primavara asta. Pe geam arata superb, dar cand iesi afara ingheti. Azi aveam mustrari de constiinta ca nu am imbracat-o destul de gros pe fiica mea.

R_ocsy, spor la incalzit la soare! Cred ca ai mare nevoie pe burtica .

Ligia13, ma luati si pe mine in Turcia ? Eu as vrea o mare in iunie in Grecia, cum am fost anul trecut, dar nu cred ca se poate. Ar insemna sa rateze iar fiica mea serbarea de sfarsit de an si sa nu poata fi printesa. Cred ca ne vom reorienta spre septembrie.

Diuna, multumim . La noi e distributia muncii. Fiica mea cu ideile si indicatiile si mama mai mult cu munca: lipit, desenat... . Dar ne-am dublat cifra de afaceri. Anul trecut am vandut 10 martisoare, anul asta vreo 20 (dar am lucrat mult mai multe ca sa putem da si noi).

Nicoleta, la voi a venit primavara? Ati fost la Pratter? Sper sa ajungem si noi candva. Am trecut o data in Ianuarie si era inchis. Plus ca am inghetat pe drum pana acolo.

Dianabv, de fapt habar n-am cum ii spune acelui material. Cineva i-a spus carton cauciucat, altcineva foam... I-am spus si eu cum mi-a venit. M-am gandit ca seamana cu spuma de la saltelutele copiilor.
Multumim de aprecieri. Imi plac felicitarile tale, dar cred ca sunt foarte migaloase, nu? Fasiile acelea sunt din hartie?

Martisoarele din lut sunt de anul trecut. Am vrut sa mai fac si anul acesta, dar intre timp am zugravit si o mare parte din lucruri sunt in cutii. Nu am reusit sa gasesc lutul la momentul potrivit. Nu e timpul pierdut. Din lut pot sa fac si altele, nu numai martisoare.

Felicitari Patriciei pentru martisoarele vandute (si tie de asemeni ). Fiica mea se plictiseste relativ repede de facut martisoare, dar e inca mica.

Va urez o zi frumoasa de primavara (chiar daca e friguroasa)!

Mergi la inceput

Sanziana, si la noi este primavara, calduta insa! Am vazut si eu ce ati migalit, sunteti tare pricepute! Am mers la Prater, dar mai in toamna. Am mers si la Zoo, avem abonament pe un an cu totii. Am mai mers la Muzeul de Stiintele Naturii. Daca veniti iara prin Viena, poate dai un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Ca tot vorbim de dor de duca...eu m-as duce macar la Sala Palatului, la balet rus pe gheatahttp://www.salapalatului.ro/index.php?luna_evenim=4&an_evenim=2010 dar... si pentru asta exista un dar...
Se anunta vreme superba si pentru maine, asa ca voi visa in continuare...
Celor care, totusi, ies undeva, macar de 8 Martie, le rog sa se gandeasca si la nooooi! Btw, ce facem de ziua noastra? Cipandeli, ceva?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nicoleta, n-am fost la Viena in ianuarie anul asta, ci acum cativa ani. Daca am fi trecut acum te cautam .

Eu as vrea un carnaval de 8 martie! O fi pe vreundeva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Noi cica iesim la restaurant toate fetele din firma ...si anul asta chiar suntem multe:18!
Tre sa aflu unde , ca eu am zis da inainte sa aflu unde au rezervat!

De carnaval nu stiu!
A fost sambata la Sergiana!

Mergi la inceput