Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Diana, eu nu am inteles nici un curent inca, dar imi plac obiectele vintage, n-am vizitat inca nici un astfel de targ, doar pe net mai cochetez cu ideea ca as cumpara on-line cate ceva. Bineinteles, nu-mi cumpar, dar gasesc multe obiecte absolut fabuloase.
Imi pare rau ca ai fost dezamagita de targ, asa ca zi mai bine ce mai fac copii tai, zi si tu de scoli , de profi, nu te mai necaji, pls!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani de Martisor! Si multe -martisoare virtuale pentru doamne si domnisoare, din partea noastra! Sa aveti o primavara minunata!!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Primavara sta sa vina, daca ma uit afara! Asa ca...lipseste doar impulsul. Haideti sa plecam la admirat de martisoare si la privit de flori ca sa ne incarcam pozitiv bateriile!
Nicoleta, iti trimitem si noi cate un martisor, sa nu uiti cum arata.

In alta ordine de idei am vazut "Avatar", 3D, IMax. E bestial!

Si din partea mea, tuturor, multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Poate primavara va reusi sa dezmorteasca si vorbele .

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Va doresc o primavara minunata , plina de caldura si lumina , multe bucurii alaturi de familie si tot ce va doriti ... sa vina primavara ca o asteptam de ceva vreme ( eu una sigur ) .

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Am deschis acum si ma gandeam daca exista o urare "standard" de martisor. Cum nu stiu..va zic una nestandard!
Adica sa aveti numai soare in suflet asha cum e ziua de astazi!

Apropo v-ati ales baba? Sau nu afecti asha ceva!

Noi respectam inca traditia , adica suntem se pare printre putinii care mai oferim (baietii mei) martisore...nu ghiocei sau alte flori in loc de martisoare! Ne alegem si o baba, facem si "macinici" pe 9 martie!

Ati fost la Targul de martiosare?
Noi am fost sambata si gaseai de toate, mai putin martisoare. Adica gaseai, dar nu cate ma asteptam eu!
Erau si martisoare din turta dulce, dar si matisoare din carnati, pastrama..etc.
Copilul meu a fost tare incantat de ideea asta cu martisoare ..nu stiu de ce pana la urma. Dar ideea ca poate el oferi ceva ...si ca lumea e incantata cand primeste si ca-l pupa apoi a fost o idee f cool pt el
A fost chiar de acord sa deschide pusculitza pt a lua o parte din martisoare chiar din banii lui!
Inca nu stiu impresii de la gradinitza de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Am uitat ceva:
Diuna unde ai vazut Avatar 3D?In Bucuresti?In Cotroceni?
Cu cat timp inainte ai luat bilete?

Mergi la inceput

Eu l-am vazut vineri de la 13, am avut de unde alege locuri. Duminica l-a vazut restul familiei, am vrut sa le iau eu biletele de vineri, dar erau toate rezervate. Asa ca tipul mi-a zis sa vin duminica cu 1/2 ora inainte de inceperea filmului ca gasesc bilete, e mai greu seara. Asa ca ne-am prezentat duminica la 12,15 si am luat bilete pentru 12,45. Au avut chiar locuri ok, nu in primul rand si nici in capete. Oricum, la Imax nu e foarte important. Iti poti face rezervare pe net, trebuie doar sa ridici biletul cel putin cu o juma de ora inainte de inceperea filmului. Succes! Daca mai ai intrebari, cu placere.
Ce de luuumeeee, ce de luuumeeee pe topicul asta....Uraaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Un martisor fericit si un inceput de primavara frumos!

Va oferim fiecareia si cate un martisor virtual productie proprie (colaborare mama-fiica ): http://bendismoon.blogspot.com/

Abia astept sa aud ce au zis colegele fiicei mele de martisorul ei cu Mica Sirena sau daca le-au placut martisoarele cu caluti pe care le-au primit.

Noi ne-am hotarat sa pastram traditia participand activ la crearea ei. Si purtand martisoarele in piept. Nu am mai vazut multa lume care sa le poarte. Voi le mai purtati?

Parca au alta semnificatie martisoarele cand le faci tu. Chiar daca ale copiilor nu ies inca perfect, important e ca pun suflet in ele. Unul din ursuleti si una din buburuze sunt facute de fiica mea. Ghiciti care !

Eu n-am ajuns sa vad Avatar deloc . Sper sa ajung direct la IMAX!

N-am ajuns nici la targul de Martisor, desi nu e departe.
Vreme frumoasa sa fie, ca atunci vine si cheful de plimbare.

Cand sunt babele?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Putina creatie: http://bendismoon.blogspot.com/

Mergi la inceput