Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Sanziana, am inteles ca nu ati fist de curand, eu ziceam ca daca mai veniti poate ne vedem, daca in Bv nu am reusit.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
diuna spune:
Cam slabut programul de 8 Martie, doamnelor! Alte locatii, alte distractii...? Ligia, v-ati hotarat? Diana, tu? Sanziana, ai gasit bal mascat? Nicoleta, la Viena se aude ceva? Cred ca in Austria tot Strauss se asculta si la chefu' de 8 Martie...
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
diuna spune:
Am uitat s-o intreb si pe graviduta noastra: @r_ocsy, unde va distrati, tu si bebe? Nu cred ca stiu daca e fata sau baiat, dar cred ca de data asta nu conteaza sexul, distractia sa fie maaare!
Nicoleta spune:
Diuna, aici Ziua Mamei este prin mai. Unele dintre fetele de pe DC se vor intalni si se vor sarbatori, insa eu nu ma pot duce fiindca nu am cu cine lasa plodul.
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Diuna, aici Ziua Mamei este prin mai. Unele dintre fetele de pe DC se vor intalni si se vor sarbatori, insa eu nu ma pot duce fiindca nu am cu cine lasa plodul. --------------------------------------------- Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum. |
Ia-l cu tine!
Nicoleta spune:
Diuna, nu am cum, fiindca intalnirea este la pranz, el pe la 11-12 adoarme, apoi se trezeste si vrea mancare... un adevarat ritual. Au ales pranzul, cand copiii vor fi la gradi, si mi se pare foarte potrivit, dar nu si pentru mine. Data viitoare!
diuna spune:
Cu siguranta data viitoare va fi mai usor.Creste.
Am intrat putin la ITC la targ azi, ceva mai mic decat de obicei si parca n-am simtit nici o reverberatie in hainele alea. Poate vremea nu m-a lasat sa vad cat de colorate si primavaratece erau... La Sala Sporturilor ati fost?
Weekendul asta n-am de gand sa ies din casa.M-a deprimat vremea.
Hai ziceti voi ceva de bine, de frumos...
Nicoleta spune:
Diuna, imediat venim si noi in Bv, vine si Iepurasul... Baiatul tau crede in Iepuras? Am uitat, oare unde ascunde Iepurasul cadourile? Sub cosul de oua??
diuna spune:
Noi n-am sadit mitul Iepurasului, nu stiu de ce, poate pentru ca nici noi n-am fost crescuti asa. Ei stiu de mici ca noi vopsim oua( sau Kauflandul) si cadouri lasa Iepurasul prin iarba( dincolo, cand locuiam la casa). Dar numai dulciuri.Stiau ca hainele le cumparam noi, pentru ca asa e traditia, sa te imbraci in haine noi de Paste. Cred ca atat in ceea ce priveste cadourile...
sanziana72 spune:
Ieri am avut ora de deschisa la gradinita la fiica-mea cu ocazia zilei de 8 martie. A fost frumos.
Bal mascat n-am gasit, dar tot voi avea un weekend plin. Voi alerga cu fiica mea la diferite activitati si zile de nastere. Si eu care ziceam ca ma odihnesc...
Buna intrebarea cu iepurasul. Nu mai stiu unde le-a ascuns anul trecut. Mie imi place ideea cu ascunderea lor in iarba, in gradina, dar daca e ca azi, nici o sansa (aici ninge).
N-am ajuns la nici unul din targuri. Am si uitat de ele. Poate trec azi cand plec. Dar parca targurile arata din ce in ce mai jalnic (vorbesc de cele de haine). Ultima oara m-am plimbat si nu am vazut aproape nimic interesant. In orice caz, nu ceva care sa merita sa il cumperi.