Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
cris_mario spune:
Neata burtici si de la noi....cam tarzior azi
..dar cred ca de la vreme...va pup si va multumesc de cafea...si cris dogarel parca tu ziceai de un vin fiert...am baut aseara
nicolcris suuper ca ai scapat in sf de infectia aia urata
larisel cu siguranta asta iti va aduce Mosul 
elefantica frumi hainutele 

dastefa felicitari ptr steluta 2
mamidepuiuti ...s-a referit la analizele de trim 3 si de bagaj si de nu stiu de mai ce 
cristies,alicredo,tanaion...va multumesc 
tanaion interesanta chestia cu culorile,la noi patutul este verde
,3 pereti + tavanul alb iar 1 perete cu tapet alb cu negru,ptr dormitorul este alb cu negru(asa vreau eu sa-l fac ca ne-am apucat de renovari akm)
pupicei ptr toata lumea
Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
evyme spune:
lillyka si eu intentionez sa-mi cumpar pompa si sterilizator de la avent. Imi poti spune de unde le-ai cumparat si la ce pret (poate scap si eu mai ieftin si iau interfonul tot de la avent, ca mi-a placut, dar mi s-a parut prea scump la noi)?
+ 25 
[poze/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl]
cris_mario spune:

La multi ani Ioanact 

Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel tanaion Ai pm. Si eu la eco de la 29s aveam placenta gradul II si dr mi-a zis ca e ok. nicolcris,evyme,beatrice Activati-va pm ca sa va trimit parola. lillyka Bine ai revenit pe forum. Maaama ce grasunel e bb-le tau! Dr tau ce zice de toate ce ne-ai povestit noua cu umflat de maini etc.? Super achizitzii ai facut...tot ce era mai important. ofe_27 Intrebai de biberoane...si eu vreau sa alaptez, dar ma indoiesc ca voi reusi deodata pe amandoua si atunci sigur imi trebuie biberoane si tot restul ustensilelor pt alaptat (pompa, set muls etc.) elefantica Dragutze lucrushoarele... 31+ ![]() odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
pai dr mi-a zis ca o sa imi treaca dupa nastere si sa incerc sa iau un magneziu...acumulez apa in maini, edeme se cheama, si probabil ca apasa pe un nerv si de aia am degetele amortite. Dar nu are nimic mai am o luna jumate si imi vad baietelul si atunci scap de probleme si altele care o sa mai fie...nu o sa mai conteze ca o sa am bebele in brate si te face sa uiti de tot.

Cat despre biberoane, pot sa va zic ce mi-au zis si mie altele, pompa de san e bine sa o ai in spital ca sa stimulezi lactatia ca bebele nu stie sau nu poate de la inceput sa suga cum trebuie, iar biberoane iti trebuie chiar daca alaptezi ca el nu e sigur ca va putea sa goleasca tot sanul si atunci sa il golesti tu ca sa nu faci febra laptelui.
31+
Luca Alexandru
evyme spune:
cristies
[red][/red da, acum imi apar imediat mesajele multam mult pt pont!]
+ 25 
evyme spune:
Ieri am dat si eu o raita prin Real si am luat doua seturi de body-uri (7 buc. la 30 lei) frumusele si din bumbac
Am mai luat un set de doua babetici si 3 sosetele la 15 lei tot din Real... O sa fac pozici azi sau maine la toate lucrusoarele si le postez sa le vedeti si voi
+ 25 
danyelana spune:
Neatza burtici,
Cris.dogarel, merci mult pt
.
Citesc din urma si revin.
Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lillyka spune:
| citat din mesajul lui evyme lillyka si eu intentionez sa-mi cumpar pompa si sterilizator de la avent. Imi poti spune de unde le-ai cumparat si la ce pret (poate scap si eu mai ieftin si iau interfonul tot de la avent, ca mi-a placut, dar mi s-a parut prea scump la noi)? + 25 ![]() [poze/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl] |
Neata fetelor,
Eu va invit la o cacao cu lapte si miere, din puiul de ieri a ramas o aripa si o jumate de piept...mi-a papat tati puiutzul...ma bucur ca macar i-a placut. E prima oara cand am facut
Produsele de la avent mi le-a cumparat taica-meu ca a fost o fuga in germania cu niste treaba, dar sincer....ca am bonurile si am facut studiu de piata...pompa manuala a fost mai scumpa ca in romania, biberoanele cam la acelasi pret...a economisit vreo 40 euro la baby phone si inca vreo 20 la sterilizator si la incalzitor de biberoane.
Cat despre baby phone...am citit ca trebuie avut grija sa luam ceva care nu interfereaza ca te poti trezi ca plange noaptea copilul vecinlui si se aude la tine in interfon.
31+
Luca Alexandru
danyelana spune:
| citat din mesajul lui Tanaion Ofe chiar ieri citeam despre culorile din camera bebelusului, dar de visiniu nu scria. Cred cca daca nu este un visiniu foarte tare, ci mai stins, nu e o culoare agresiva care sa agite bebelusul. Iata ce am gasit despre culori, poate mai intereseaza si alte fete: albastrul: este de preferat pt ca are darul de a calma si va ajuta copilul sa doarma linistit; rozul: culoare romantica, ajuta la crearea unui mediu relaxant si linistit; verdele: culoare relxanta, calmanta, daca doarme intr-o camera verde copilul se va trezi plin de energie; portocaliu: este plin de energie si deloc linistitor. Nu este potrivita pt cameera bebelusului pt ca este vibranta si agita; rosul: este culoarea cea mai plina de viata; accelereaza bataile inimii, copiii cre au rosu in dormitor devin impulsivi; galbenul: este vesel, dar provoca iritare si enervare, bebelusii tind sa planga mai mult. O zi frumoasa fetelor ca incepe w/d-ul, Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+ ![]() |
Tana e foarte interesant ce ai scris despre culori. Eu inca nu amfacut camera lui bebe dar ma gandeam la porocaliu deschis si verde pal. Acum insa citind ca portocaliu nu e linistitor nu stiu ce sa mai fac.

Astept pareri fetelor. Merci.

Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lillyka spune:
merci de aprecieri, dar bebele nu e gras :D eu sunt...![]()
el din cate am citit pe net e in standard, in saptamana 32 cam atata trebuie sa aiba...si se spune ca kg pe care le are la 7 luni implinite (adica 30 sapt) se dubleaza pana in luna 9.
Asa ca o sa va tin la curent cu Praslea care creste intr-o zi cat altii intr-o luna, glumesc. ![]()
Va doresc si voua sa creasca la fel de mare, sa vedeti ce bataie stie sa dea la aproximativ 2 kg...ca s-a speriat si ta-su cand l-a simtit...
31+
Luca Alexandru