Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara
Eu azi cred ca ma apuc sa asamblez patutul. Am spalat hainutele unisex de la Sara si m-a apucat plansul. Parca ieri ieseam cu ea din spital imbracata in hainutele alea si acum nu-i mai vin nici pe o mana...Desi e cat un ghem inca, parca a crescut prea repede....
Ma duc sa imi fac de lucru ca sunt depresiva tare azi
la toata lumea.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+

Mariucasara ce frumos. Si eu abia astept sa-i montez camera si sa ma apuc sa spal si calc lucrusoarele. Eu ma emotionez toata numai cand le vad pe ale mele dar sa stiu ca am imbracat deja un bebe cu ele. Super.

Pupici

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Am activat PM.

elefantica, frumoase lucrusoare!

nicolcris felicitari ca ai scapat de infectie!

Sa aveti o zi excelenta si sa ne bucuram ca vine we

+ 25
[poze/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Neata mamici!

Avem si noi vesti bune...ieri am fost sa luam rezultatele la anlize si am scapat de infectia urinara cu E colli, dupa 14 zile de antibiotic si am facut TGO si TGP care au iesit bune...imi era teama sa nu am ceva la ficat, dar de fapt era de la oboseala.Acum au iesit bune pt ca m-am odihnit in fiecare zi dupa servici!
va pup!

27+ ANDREI ....

Nicole22, ce bine ca ai scapat de urata aia de infectie. Odihna este cea mi buna asa ca ar trebui sa continui sa te odihnesti in fiecare zi.

Pupici

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

la noi camera lui bb e un bleu super pal, aproape alb. la ana roz pal, la noi vernil pal. am scapat deci de stimuli negativiinsa are ferestra in acoperis si are cer in nuantze de alb/bleu, gri, etc. probl mea e ca e cam micutza camera (10mp),asa ca pe un perete am patutzul, vreau sa iau o comoda mica (ingusta, cu trei sau mai multe sertare, ca la ana mi s-a parut practic asa) si vis-avis de asta am o canapea de stat la alaptat (noaptea) si poveshti. era acolo dinainte. mai am de luat o perdelutza de bb, ca aia veche nu-mi placea si era pana in pamant. acum sunt cu fixul "pana in calorifer" sau cat mai "mica" (legata in parti).

aa, io vreau scaun de alaptat cu balansoar. asta de la Mosh, ca am vazut la KIKA la 700 lei si cred ca tre sa mobilizez mai multi moshi (socri+parinti).daca stiti prin alte parti, please.
il pun in living si il folosim toti (ana, etc). la ana am avut o banca cu balansoar dar acum e in curte si e cam "veche", nu o mai aduc in casa. am folosit-o intens cand ii spuneam poveshti, cand avea colici, cand ii cantam "Twinkle, twinkle", melodia noastra de bb
ana cand se da acum pe ea afara isi ia "fata de bb"

of, cate mai sunt de luat... m-am mai uitat pe listele salvate in timp si nu prea am taiat multe... tre sa ma mobilizez si eu luna asta, ca in decembrie sunt multe cheltuieli oricum.

AA, Happy Halloween! Ana are la scoala ceva, insa nu considera deloc "spooky" sarbatoarea, e un fel de Mosh Dovleac asa, e tare incantata. Mi-a desenat dovleci cu "I Love You, Mom" peste tot. I-am luat costum de BATGIRL, insa arata tot a printzesa in el.

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc ceva. Bebe al meu e atat de activ de doua zile incat ma intreb cand mai doarme. Miercuri si joi m-a jucat toata ziua in picioare de nu mai puteam de burta si de spate. Iar ieri aveam impresia ca isi va scoate un picior prin buricul meu sau prin pielea de pe burta. Chiar radea mami de mine cand ii povesteam ieri seara. Mie mi se pare ca am burtica suficient de mare (oricum la kg mele si la faptul ca am fost mereu o scandura fara burta e mare) dar probabil ca incepe sa ocupe din ce in ce mai mult loc si il strange pielea mea.

Ma duc sa mai pap ceva si revin.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata si de la noi fetele, cam tarzior, dar asta e.
La noi e ultim a zi(cred de serv). De luni intru in CO, pana pe 9 inclusiv si apoi un medical si prenatal dk nu conving dr de fam intre timp sa-mi dea direct prenatal. Ma omoara treaba asta cu 63 de zile cu n-spe si alte chestii. Ginecologul nici nu vrea sa auda de prenatal pna pe 21 nov(ca cica imi da medical dar nu prenatal), oricum nu conteaza. vroiam initial sa ma duc la serv pana pe 1 dec cel putin, dar am ajuns la concluzia ca nu-mi ridica nimeni statuie, plus ca seful meu mi-a dat sa ma satur in ultima luna de lucru, ca de... altii au proiecte, eu fac taskurile zilnice. Mda... ma cam plang...
Ma enerveaza ca sunt cam in butoiul de melancolie, ma irita totul, plus ca parca as vrea sa fumez o tigarusha (dar ma abtin), mai plec si d'aici si imi plac colegii nu de alta, dar de... trebuie.
Poate saptamana viitoare imi mai trece.
va pup... si weekend placut!

28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Larisel comoda are in momentul de fata 101.7 cm cu tot cu picioruse (1.7 cm au piciorusele). Eu am 1.65 cm inaltime si pt mine e prea inalta,ma gandesc ca mai pun si salteluta pe ea plus bebe, nu va fii imposibil sa-l schimb dar va fii cam incomod. Si cred ca in perioada de dupa nastere va fii destul de dificil si fara o comoda "incomoda" .
Eu inainte sa dau masuratorile m-am tot uitat pe net si am vazut ca majoritatea sunt de 90-93 cm de inalte, dar si am zis ca 7-10 cm acolo nu e mult, dar s-a dovedit ca e.

Chiar mai devreme am vb cu meseriasul si mi-a zis ca nu poate weekendul asta ca merge la o nunta si ca trebuie sa astept pana sapt viitoare.M-am cam enervat pentru ca am devenit nerabdatoare cu pregatirile astea. De-abia astept sa fie totul pregatit, sa ma apuc sa sortez hainutele si lucrurile.

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Aaaa si mi-am amintit, de fapt imi tot amintesc, zic sa va scriu si pana o fac uit.
Apropous de infectiile astea, o cunostinta de a mea fost la un dr ginelog la bv si i-a spus ca inainte de a recolta "treaba mica" sa se spele cu apa si sapun. Ei ii tot iesea la urocultora in ultimele 2 luni infectii.
am testat si eu ultima dat si mi-a iesit "clean", nu stiu cat a influentat treaba asta, dar cred ca e demn de luat in seama.

28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza si de la noi la un strudel cu mere cald si o cana de lapte cu Nesquick. Io-s pe dinafara complet cu discutiile voastre ....noi stam cu chirie si apt e deja mobilat, avem o sufragerie si 2 dormitoare matrimoniale cu pat matrimonial, sifonier cat peretele, noptiere si dulapior d-ala cu sertare, io ma gandesc numa cum sa fac sa am loc de un pat de bebe si cam atata...ce sa zic de zugravit sau altele de genu, nu avem cum...Al doilea dormitor e asa mare...da are aptu ala matrimonial d emijloc , fix in mijloc, cat o zi de post, nici nu stu ce sa fac cu el ca oricum nu-l folosim decat daca doarme cineva la noi (de 2-3 ori pe an), dar nici nu se poate strange so....rabdam asa. Cat despre lucruri ptr bebe nu cred ca o sa cumpar prea multe (gen cutii, recipiente, sterilizatoare aparate chestii nebunii). Am inteles ca se achizitioneaza una bucata caserola de plastic cu capac (mai mare asa) de la ikea si pastile sau solutie sterilizatoare de la Chicco si gata, 24 de ore e valabila dracia sterilizatoare so pe durata unei zile bag tot ce e nevoie in cutia cu solutie si gata, nu aparate shestii electrice si nebunii care 1 costa bani si 2 nu am unde sa le pun si apoi va trebui sa le car dupa mine cand ne-om muta..... Biberoane trebuie musai! 1 ptr ca io nasc prin cezariana, deci laptele vine mai tarziu si 2 TREBUIE! lu bebe poa sa nu-i placa intr-o zi laptele sau eu pot subit sa nu am lapte sau plec ptr 5 minute si sunt blocata in trafic ptr 2 ore, ce face cel ramas acasa? se de impreuna cu bebe de toti peretii ca io nu aduc sanu sa hranesc? nu nu, am auzit io diverse povesti de la prietenele "curajoase" ca ele alaptaza si nu au nevoie de biberon si lapte praf. E mai bine sa fie acolo si biberoanele si laptele praf . off poate mai scriu mai tarziu , acum mi-e somn si lene si ma enerveaza vremea de afara

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

danyelana si eu la fel simt cateodata... Azi noapte m-a trezit din somn cu miscarile lui (este prima oara cand se intampla asta; pana acum nu-l simteam noaptea) si m-a tinut cateva minute bune asa, de se ruga si tati de el sa faca nani ca noi trebuie sa mergem la munca Oricum, pe mine ma bucura cand il simt, chiar daca uneori ma socheaza cu loviturile, pt ca asta inseamna ca e bine...

+ 25
[poze/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl]

Mergi la inceput