Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

sagetutza si la mine e ultima zi plina de munca. De luni bag medical si apoi de la 31 de saptamani bag prenatal . De la asta sa fiu asa intoarsa? Desi abia asteptam sa stau acasa . Offf si ma doare ovaru stang de ma rupe asta contribuie si mai mult la starea de naspa .

Larisel cum adica sa-mi activez PM pentru parola? ca am primit o multime de PM de la alte fete de pe forum...nu cred sa fie asta problema, eu stiu ca l-am setat activ de la inceput. Ce pot face?

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Si eu vreau scaun de alaptat cu balansoar, dar din pacate nu am loc pentru el in apartament . Vai, fetelor ,care stati la casa, ce va invidiez! Asa imi doresc si eu sa am o casa, sa scap de toate problemele de la bloc, de vecinii bagareti,batuti in cap...

toate burticle, acum ma intorc la treaba ca e inchidere de luna

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Evyme, si pe mine ma bucura miscarile lui bebe si imi dau seama ca e un semn ca totul e bine cu el totusi uneori e dureros. Pe mine ma doare si pt ca el nu e bine asezat si cred ca apasa pe ceva pe acolo. Oricum imi este tare drag si suport toate durerile pt el.

Pupici.

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

alexutza si eu puteam sa primesc si sa trimit inainte mesaje, dar dupa ce am activat PM( la mesajele scrise de mine apar un PM rosu) nu mai pot sa trimit mesaje private decat la cele care au activat. Acelasi lucru se intampla si cu larisel. S-ar putes sa existe si alta varianta pentru noi, dar nu am descoperit-o inca. asadar du-te la profil personal si pe acolo pe undeva activezi PM, acum nici asta nu-mi mai apare sau sunt prea insarcinata...

28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

hai ca mi-au oprit astia net-ul la serv
chestii de securitate, mi-au taiat drepturile.
sunt betoni.
Ok sa revenim, am mai studiat. Deci alexutzzza te duci la mesaje private-. options si selectezi activeaza PM.

28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

sagetutza merciii! io ma tot uitam la profil personal. Gata! acum cred ca am rezolvat! Merci mult ca io...

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna dimi,

Brrr, urata vreme...abia astept sa se termine ziua de azi.Diseara o ducem pe Viviana la bunici, in vacanta;sper sa nu ne prinda zapada pe drum:)

danasor ecografia am facut-o la dr.Anca Simionescu, la Spitalul Filantropia.

tanaion in legatura cu gradul de maturare al placentei si eu sper sa nu fie nicio problema; dr mi-a explicat ca e ok 0, inseamna ca nu e imbatranita deloc.

larisel si eu am inceput sa simt morcovul, desi abia am intrat in luna a 7 a.Inca nu stiu cum o sa nasc...mi-e cam frica.Pe Viviana am nascut-o natural, n-a fost foaarte greu, dar nici usor.Acum nu mai am asa mult curaj si sunt si mai batrana...
imi doresc foarte mult sa fie bine(si bebe si eu) si sa pot alapta tot atat cat am alaptatat-o si pe Viviana(1 an si 2 luni).

Bebe va sta in camera noastra, in patutul lui.La noi in camera peretii sunt frez, sper sa ii placa si lui bebe..e o culoare calda, linistitoare.
In legatura cu balansoarul de alaptat, l-am vazut si eu pe cel din Kika, e bestial.Imi place mult, dar mi se pare si foarte scump. Noi avem un balansoar-gen balansoarul bunicii- o sa ne descurcam cu el.

in privinta biberoanele, eu la Viviana nu prea am folosit pana la 1 an, dar apoi am fost foarte multumita de cele de la avent.

pupici la burtici

Irina28+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neataaaaaaaaaaaa!!!!!!

Multumim de cafelute, ceiuturi, vin fiert si laptic!!!

Fetelor pe mine ma deprima rau de tot vremea de afara ...si ma trage la un soooooooomnnnnnnnnn ... in rest totul bine si frumos ...bb mishca de zici ce-i aia ...eu mananc non stop ..sau cel putin asta e dorinta ...incerc sa o infranez ...

Pup!!...mai revin

Elena, 26+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

danyelana Imi aduc aminte cand am cumparat hainutele mi se pareau asa mici. Primisem de la mama un costumas (stia ea ce stia) si puteam sa jur ca ii va fi mic copilului chiar si in prima zi. Cand am scos-o pe Sara din spital se pierdea in el, l-a purtat pana la o luna si acum l-am pregatit pentru baietel...

Cris.dogarel si mie mi-ar placea un balansoar dar din pacate nici nu am unde sa il pun si nici nu imi vine sa dau 700 de lei pe el...Poate il primesc cadou si sa vezi ce repede ii fac loc.
Saru'mana de idee

alexutzzza exista sterilizatoare pentru cuptorul cu microunde. Eu am avut la Sara si am dat cam 30 de lei pe el. Acum voi lua doar daca va fii nevoie. In caz de urgenta biberoanele, suzetele, etc se pot fierbe intr-o oala cu capac deci nu e chiar indispensabil.

sagetutza si eu stiam ca inainte de recoltarea urinei se face toaleta locala cu apa si sapun, si nu se recolteaza primul jet.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata si de la noi!
Ce bebelusi mari aveti fetelor ...vreau si eu! Noi ultima data aveam doar vreo 400 si ceva de grame dar cred ca am crescut considerabil la ce valuri imi face in burta.
Alexutzzza ai PM cu parola.

Mirela 27+

Mergi la inceput