Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata gagici.

Multumim de cafeluta Cris.dogarel. Am si eu nevoie de una sa ma ajute sa am rabdare pana se termina ziua si vine week-end-ul.

Sa aveti o zi buna!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

multumesc,elefantico ...am flacau mare,intradevar......tanaion...ce mare e bblusa ta!1500 gr ...sa-ti traiasca! al meu era mai piticut la eco... fetele,va rog sa-mi trimiteti si mie parola sa-mi scriu datele... lillyka...cate ai achizitionat deja!... cris_mario...dc a zis dr tau sa va pregatiti de nastere de la inceputul lui decembrie?...odihna pe placul inimii sa ai in week-end larisel!...cat mai poti macar......ca nu-ti va fi prea usor cu 2 printese odata

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Elefantica foarte dragute lucrusoarele si pozele din vcaanta si cu tine graviduta. Mi-a plcut mult ce ne-ai scris cu bucuriile pe care le-ai descoperit in perioada aceasta, reusind sa treci peste problema ta.
Cris_mario bine ca nu e ceva grav cu piciorul.
Ofe chiar ieri citeam despre culorile din camera bebelusului, dar de visiniu nu scria. Cred cca daca nu este un visiniu foarte tare, ci mai stins, nu e o culoare agresiva care sa agite bebelusul.
Iata ce am gasit despre culori, poate mai intereseaza si alte fete:
albastrul: este de preferat pt ca are darul de a calma si va ajuta copilul sa doarma linistit;
rozul: culoare romantica, ajuta la crearea unui mediu relaxant si linistit;
verdele: culoare relxanta, calmanta, daca doarme intr-o camera verde copilul se va trezi plin de energie;
portocaliu: este plin de energie si deloc linistitor. Nu este potrivita pt cameera bebelusului pt ca este vibranta si agita;
rosul: este culoarea cea mai plina de viata; accelereaza bataile inimii, copiii cre au rosu in dormitor devin impulsivi;
galbenul: este vesel, dar provoca iritare si enervare, bebelusii tind sa planga mai mult.

O zi frumoasa fetelor ca incepe w/d-ul,

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Neatza...

La multi ani ioanact!

ofe_27 Dar cat de inalta ai facut comoda de a trebuit sa o dai la retusat? Si eu vreau sa fac la comanda si nu as vrea sa gresesc si eu.
Dormitorul fetelor este vopsit in galben aprins pe 3 pereti si galben mai deschis al 4-lea + tavanul. Si mobila vreau sa o fac pe galbui in combinatzie cu orange pal. Sa vedem ce-o iesi. Apucasem sa zugravesc pana sa aflu de bb-line si acum orice ar fi nu mai schimb....si-asa renovam restul si nu se mai termina ca sa eliberez camera fetelor care e plina de mobila...

mamidepuiuti Activeaza-ti pm.

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Larisel multumesc pt pm
mamidepuiuti e intr-adevar maricica. Mai maricei, mai mititei, important e sa fie sanatosi, sa nu apara ramaneri mari in urma de la o eecografie la alta. La mine ecografic e cu o saptamana inainte, de la inceput a fost putin ininte, dar aceasta cred se datoreaza si faptului ca am ovulat mai devreme si am conceput-o in a 10-a zi a ciclului, fata de 14-a cum se calculeaza cand fac ei statisticile masuratorilor.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

uau!!! un adevarat maraton la scris... abia mai reusesc sa tin pasul cu cititul
mergem si noi maine dimineata la medic, la controlul de rutina... o sa venim cu vesti

referitor la biberoane, chiar daca alaptati, e bine sa aveti unul-doua in casa; eu am luat cu marcu si am facut bine, ca la 4-5 zile au inceput colicii si a fost nevoie sa-i dau si ceai de colici; la altceva n-am folosit biberonul, decat de cateva ori cu laptele meu cand am plecat cateva ore de acasa si l-am lasat un pic in grija cuiva
cate o pentru fiecare mamica!

mami de Marcu (04.02.2006) si 27+
Pozele noastre
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

am activat pm,larisel...eram cam aiurita,de la neuronul de gravida,cred......sorry...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

[quote]citat din mesajul lui larisel

tanaion Ai pm. Si eu la eco de la 29s aveam placenta gradul II si dr mi-a zis ca e ok.

nicolcris,evyme,beatrice Activati-va pm ca sa va trimit parola.

lillyka Bine ai revenit pe forum. Maaama ce grasunel e bb-le tau! Dr tau ce zice de toate ce ne-ai povestit noua cu umflat de maini etc.? Super achizitzii ai facut...tot ce era mai important.

ofe_27 Intrebai de biberoane...si eu vreau sa alaptez, dar ma indoiesc ca voi reusi deodata pe amandoua si atunci sigur imi trebuie biberoane si tot restul ustensilelor pt alaptat (pompa, set muls etc.)

elefantica Dragutze lucrushoarele...

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

[/quot

Am activat PM, multumesc!!!

27+ ANDREI ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!

Ofe_27 nu cred ca il vor deranja pe bebe peretii. Bebelusii nu vad decat la distante mici si disting mai repede culorile puternice asa ca s-ar putea chiar sa ii placa.

cris.dogarel multumim de cafea!

larisel sa iti aduca mosul exact ce iti doresti!

Eu azi cred ca ma apuc sa asamblez patutul. Am spalat hainutele unisex de la Sara si m-a apucat plansul. Parca ieri ieseam cu ea din spital imbracata in hainutele alea si acum nu-i mai vin nici pe o mana...Desi e cat un ghem inca, parca a crescut prea repede....
Ma duc sa imi fac de lucru ca sunt depresiva tare azi
la toata lumea.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Neata mamici!

Avem si noi vesti bune...ieri am fost sa luam rezultatele la anlize si am scapat de infectia urinara cu E colli, dupa 14 zile de antibiotic si am facut TGO si TGP care au iesit bune...imi era teama sa nu am ceva la ficat, dar de fapt era de la oboseala.Acum au iesit bune pt ca m-am odihnit in fiecare zi dupa servici!
va pup!

27+ ANDREI ....

Mergi la inceput