Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alicredo/alicredo.jpg)
alicredo spune:
cris_mario sa te faci bine si sa nu mai doara piciorul!
cristies tocmai m-am uitat si eu pe la odiseea de nov-dec.harnicute fetele de acolo....sau grabiti bbei? parca vad ca si dintre noi vor naste prin dec.sper doar sa stea bbei la caldurica macar toata luna noiembrie!!!!!
25+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cris.dogarel spune:
mai, fetelor, ce e graba asta? eu nu vreau sa nasc in 2009!! si nici in primele 2-3 zile dupa anul nou, cand e toata lumea mahmura
alexutza, am citit rasp. de la cap. trecut. mersic de idei. sotzu e practic, dar nu neaparat tehnic (ipod nu vrea, am mai discutat mai demult)
cristies, avand in vedere ca merge sotul si cu avionul, nu cred ca magazinele second hand sunt o varianta. acolo e cam...aglomerat de lucruri si trebuie rabdare sa te uiti prin ele (in special la hainutze). iar carucior si scaun de masina nu stiu daca ia pe avion. Oricum, la SCS, ce a zis si Alexutza, poti gasi chestii faine. Mai au un lant de ma. de bb, BABY ONE. Daca totusi incerca un second hand, e unul mare pe Mariahilfestrasse la nr. 121 (scrie TAUSCH CEntrale). Restul sunt pe stradutze de mers cu mashina si navigatzia.
Bea, sa nu raceshti!Mergi la nani.
Cris, 27+cu
Ema si
Ana(2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Astazi am intrat in luna a opta...am inceput sa simt morcovul...
Iarasi am obosit astazi umbland danga prin orash...dar am avut mai mult succes. Mi-am luat o salopeta de raiat cu 100ron super care sper sa ma incapa pana sfarsit si m-am apucat de pregatit si bagajul de spital (pijamale, halate, prosoape, folii pt wc)....desi merg la privat haine si chestii de igiena tot trebuie sa-mi iau + hainutze pt bb-i. Sunt super incantata ca am gasit figurine pt decorat peretzii (Alba-ca-Zapada si cei 7 pitici, Tweety, Donald)... Abia astept weekendul pt ca merg la tzara si o sa ma odihnesc si eu...
cristies Periile si chilotzii "moartea pasiunii"(cum i-au denumit foarte bine colegele de la odiseea vecina) se gasesc in carrefour la raionul pt bb-lushi, pe langa biberoane, suzete, caditze etc.
cris.dogarel Am tot vrut sa fac si eu macar o parte din cumparaturi prin tzari straine (asta pe la mijlocul sarcinii), dar atunci nu aveam banii si de-acuma mi-e frica sa mai plec chiar si pana la Bucuresti, darmite pe coclauri necunoscute...Ce nu gasesc prin orash acceptabil o sa iau de pe net...asta e.
Tare intrebarea "ce ne dorim de Mos Craciun"...Eu cu sigurantza imi doresc 2 fetitze sanatoase pe care sa le legan pe acorduri de colinde...
onitza Trebuie sa faci cinste ca scapi de vecinii aia tembeli...
evyme Vezi ca i-am explicat lu' cris_mario acum un capitol-doua cum sa faci cu pozele...mi-e lene sa reiau.
irrinaa Felicitari pt bb Vladutz! Dragutz numele! 31+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
Citesc si restul si revin... 31+
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyka cum sa fac sa am si eu un carucior albastru? ![]() |
Scrii cuvantul baietel intre paranteze patrate.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
larisel spune:
tanaion Ai pm. Si eu la eco de la 29s aveam placenta gradul II si dr mi-a zis ca e ok.
nicolcris,evyme,beatrice Activati-va pm ca sa va trimit parola.
lillyka Bine ai revenit pe forum. Maaama ce grasunel e bb-le tau! Dr tau ce zice de toate ce ne-ai povestit noua cu umflat de maini etc.? Super achizitzii ai facut...tot ce era mai important.
ofe_27 Intrebai de biberoane...si eu vreau sa alaptez, dar ma indoiesc ca voi reusi deodata pe amandoua si atunci sigur imi trebuie biberoane si tot restul ustensilelor pt alaptat (pompa, set muls etc.)
elefantica Dragutze lucrushoarele... 31+
larisel spune:
Toate dormitzi....ma bag si eu ...pe maine...
31+
cris.dogarel spune:
poftiti la cafea, ceai cald, vin fiert alte traznai de va trec prin minte pe vremea asta....
probabil d-asta nici nu sunteti prea matinale, dar v-astept cu drag
larisel, tu chiar cred ca ai sanse mari sa iti aduca Mosul exact ce iti doreshti. mereu uit ca eshti printre primele
si marchezi si doi bbi
odata. Insa trebuie sa fii cuminte pana atunci, da? ai dreptate cu tarile straine si distantele de orice fel. pai, oricum mie mi se pare ca ai cam luat esentialele si vad ca ai dor de duca in fiecare zi si te si intorci cu sacul plin. bravo tie!!
de morcov, incep si eu sa il vad, mai ales de cand am gasit dr. care e dispus sa incerce nashtere naturala dupa ceza. pana acum nu ma pregatisem deloc de asta, iar ieri am urmarit toate filmulezele de pe net cu asa cevaunele fac baltabac si gata, altele ma fac pe mine sa transpir cand vad chinurile
deocamdata imi spun asa: daca toate femeile astea de mii de ani incoace au nascut fara carti si net,unele fara moasha, n-oi fi eu mai fraiera
ce face o lingurita de ness in lapte. hai ca ma opresc. deocamdata
Cris, 27+cu
Ema si
Ana(2003)
mamidepuiuti spune:
buna dimi,burtici! wow ...cat am de recuperat ! ati fost harnicute!
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
Ofe_27 spune:
Buna dimi si de la noi! Va invitam la un bol de lapte cu cereale, ca ne-am trezit cu o foame in dimineatza asta ....
Nici eu nu vreau sa nasc in 2009 ar fii prea repede, eu ma gandesc sa stea bebe la cuptor macar pana la 38 de saptamani.
Bea, de indata ce e gata comoda o sa pun poze, insa modelul e foarte simplu: are un sertar in partea de sus (unde ma gandeam sa pun pampersii,ustensilele,cremele etc. tot ce imi trebuie la indemana pt schimbat bebele. Apoi se continua in jos cu 3 rafturi cu 2 usi, rafturile le voi folosi pentru haine si alte lucruri textile.Iar deasupra pe comoda voi aseza salteluta de infasat.
Ca tot sunt la capitolul aranjamente, as vrea sa va intreb daca culorile camerei au o foarte mare influenta asupra lui bebe. Dormitorul nostru nu e foarte luminos, deoarece am doi pereti vopsiti in visiniu si 2 in crem cu tavan alb.Mobila e toata deschisa la culoare, dar tot nu stiu daca ar trebui sa revopsesc acei pereti visinii. Noua ne place foarte mult culoarea visiniu, dar oare pentru bebe nu va fii prea puternica? 25+
Bogdan Christian