Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor chiar v-ati pus rau pe scris ... vreti sa bateti recordul?

Eu am fost la analize azi .. Off m-am usurat de 250 de ron ... si luni de inca 150 .. asta e .. Bebe sa fie sanatos ..

Contractii tot mai am ... Da numai vreau la spital, nu im mai trebuie dupa ce am tras duminica noaptea ... Stau sa-mi termin tratamentul cu gynipral si no-spa si daca tot continua asta e ma intorc la sp ...

alexutza la tine nu cred ca sunt contractii pe mine ma doare jos zici ca e o durere de ciclu .. sau nu stiu cum sa-ti explic .. oricum eu nu am avut dureri de spate ...

Va pe toate si datii bataie .. hai poate ajungem colegele de la nov-dec

24+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

lillyka ma bucur ca ai reusit! suna bine pui pe sticla...
vad ca suntem singurele la ora astape aici...
eu inca nu am luat nimic.am vazut aici in mothercare chestie din aia pe care schimbi scutecele.la Bea parca am vazut la poze.cred ca am sa-mi iau saptamana viitoare.e mult 9 euro? ca nu-mi dau seama.Beatrice si aia ai primit-o sau ai cumparat-o? ma gadeam ca stii un pret.mersi

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu ma retrag................

e bine ca ai luat de la avent ca sunt bune.........asa am auzit si eu....................

cred ca ma doare un pic capul...............
si mi se infunda nasul....................

sper sa nu racesc.................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

al3csa dureri ca si la ciclu am avut si eu...si cica e infectie. sper ca sa nu fie cazul si la tine si sa iasa analizele bune

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Un pic de infectie am avut si eu ... dar am facut tratament .. acum nu stiu de ce maiba m-au apucat contractiile astea .. Cand m-am internat duminica mi s-a spus ca e ok ca am colul inchis ... dar mi-e frica sa nu continue contractiile si sa se deschida

24+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor tot asa stiam si eu ca cele de la avent sunt cele ami bune...de aia am luat suzete de la ei
lillika suuuper,mama cate ai cumparat..poate ne pui poze cu ele
alicredo,al3csa sper sa fiti bn
eu pap macaroane cu branza

m-am intors de la medic si totul este ok...a zs sa profit akm de sot..ptr ca dupa urmatorul control facem pauza...a zs k ne pregatim de la inceputul lui decembrie de nastere...adik analizele de trim 3 si tot ce mai trebuie...tensiunea e tot mica....se roaga de mn sa mai beau cate o cafelutza ..piciorul ma doare de la lipsa de calciu...si a zs k deocamdata sa pap mai multe fructe k ink nu-mi da calciu dkt dk durerea continua sa apara...aa si a mai zs k maltoferul sa nu il iau deocamdata sa cont cu elevit

pupicei...mai stau si eu putin pe aici

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.mario, bune vesti ne-ai adus. Cred ca te-ai mai linistit si tu...

Eu m-am delectat cu pozele de la targurile din Viena. Of Doamne, dupa ce ca salariile lor sunt mult mai mari au si aceste variante "ajutatoare".
Carucioare superbe la 100 de euro... o invidiez pe Cris.dogarel pentru achizitii desi nu le-am vazut. Totusi trebuie sa ma temperez pentru ca multe nu poate aduce cu avionul...stiti ce rau imi pare?

Am vazut ca ati fost foarte harnicutze.

Bine ai venit Lillika, te asteptam cat mai des .

Evyme cred ca deja ai inceput sa iti vezi mesajele imediat.

Felicitari Dastefa pentru a doua steluta. Ti le-a si ingalbenit pe amandoua. Tare.

Vikinga, si celelalte fete daca stiti, pe hainutele de copii am vazut numai bumbac trecut, desi unele arata "oarecum" sintetic. Ai vreo metoda prin care se deosebesc, pana sa ajunga la pielea lui bebe?

Va mai scriu daca mai vad ceva interesant.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Gagici, mi-am aruncat un ochi la odiseea de nov-dec si mi s-a tras presul de sub picioare. 10% din fete au deja bebelusi.

Pana acum mi se parea ca trece greu timpul si saptamanile de sarcina... acum incep sa ma gandesc ca de fapt nu e chiar asa...

Promit sa-mi fac bagajul si sa umblu cu el in masina!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Hello burtici,

Am mai pus nishte poze la semnatura ... inclusiv cu lucrusoarele pe care le-am luat pt bb pana acum, nu sunt foarte multe, dar ...

Ma duc sa citesc din urma acum ca tare harnicutze ati mai fost de la pranz de cand nu am mai intrat...

Elena, 26+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

elefantica ce dragute sunt! parca ma puneti si pe mine pe drumuri cand va vad cate lucrusoare frumoase ati gasit!
ieri am fost la magazin.petru fetite.....o multime de hainute dragute, forme, culori, desene...ptr baieti ...5% din ce am vazut ptr fetite.astia chiar nu au idei de hainute nice ptr baieti??????

25+

Mergi la inceput