Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Miremia multumesc pentru parola!

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Beatrice nu mi se par deloc mari preturile de la Baia Mare.Pai pe mine o sa ma ajunga binisor peste 15 mil pt cezariana la statcu tot disconfortul binecunoscut

ofe e bine sa fie de la inceput.Sunt bebelusi care beau apa,ceai din bibe chiar daca sunt alimentati la san ,altii nu beau decat lapte.Dar decat sa ti se para in miezul noptii ca ti-ar fi util si sa-l iei pe primul care-l gasesti mai bine sa fii prevazatoare

Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am mai primit o steluta

uraaaaaa

Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

[quote]citat din mesajul lui irrinaa

tanaion da, gradul de maturare a placentei e 0, adica nu e imbatranita.Si la mine ir-urile pe ombilicale sunt ok, dar mari pe uterine.Profilul biofizic al copilului e 8/8, adica maxim, adica dr s-a exprimat"vitalitate excelenta".
Oricum, vad ca voi stati mai bine la capitolul greutate, ne-ati luat:)

irinaaa la cine ai facut eco?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Fetele care veti naste la stat, voi cand veti da banii la doctor -inainte sau dupa nastere? Ca la anestezist stiu ca e bine sa-i dai dinainte, dar la doctor? Mai ales daca nu stii cum vei naste.
Eu ma gandesc sa nasc natural, dar cine stie poate in final doctorul va decide pentru cezariana, si atunci cum sa stiu eu cat sa-i dau.Ca din cate am vazut scorurile sunt diferite.

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Irinaa
M-am uitat pe ecografiile din urma si eu ultima oara cand aveam gradul 0 de maturitate era la 14 saptamani. Apoi la eco de 21 de saptamani era 1, dupa aceea 2. Am cautat pe net o corespondenta nr de saptmani- maturitate placenta, dar nu am gasit ceva clar. In fine sper sa nu fie vreo pb.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lillyka......felicitari pt bebe grasunel...........

ai grija de voi.....

fetele multumim pentru pareri ......sa aveti si voi hainute.............

ofe,..............si eu vreau sa fac....sa facem cu sot o comoda.....so cand va fi gata vreau si eu o poza........plssssssssssss........................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna fetele!
Nu am mai intrat de o saptamana ca nu am avut net si vad ca ati fost harnicute tare.
Noi abia marti mergem la eco. In rest analizele bune fara diabet gestational de care eram suspecta. Nu am mai luat nici un gram de 3 saptamani desi burtica creste dar nu ma bucur inca. Cred ca sunt in perioada de stagnare si cand voi incepe sa iau o sa pun iar cate 4 kg pe saptamana.
Bebe e vioi, mult prea vioi si joaca fotbal cu ficatul si stomacul meu asa ca seara am niste greturi comparabile cu cele din primul trimestru.

Ofe_27 eu o sa nasc la stat si nu intentionez sa dau un leu inainte si voi adapta "onorariile" in functie de cat de multumita voi fii. Nici la Sara nu am dat nimic inainte si toata lumea s-a purtat foarte frumos cu mine.

Revin dupa ce mai citesc

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

dastefa...............pai asa e.........

asa am zis si eu la inceput ca la stat...............ca la stat......

e asa de nashpa aici la noi, cand mergi sa nasti, nu te intreaba ce ai?
te intreaba ce medic ti-e ginecolog....si daca e sa vrei sa fie acolo, suni sa vina, daca nu........rabzi..........

eu cum am mers pana la 16 sapt la unul , la un medic privat, cand am vrut sa merg la unul care are voie in sala de nasteri..................aoleu......ca de ce nu am mers de la inceput.si asa.............

si multumesc frumos, am primit destule pareri, mai mult negative, ca urla moasa la tine ca nici nu esti in stare sa faci un copil.........nu stii sa impingi........si de astea, apoi de intrat tati in salon...............nici vorba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sau sa il lase sa il vada........numai prin geam, sau sa vina sa te ajute........sa iti faca toaleta, sau sa il lase macar pe sot sa ma ajute......da de unde..................................

nimeni nu il vede pe bebe numai cand iesi...............

deci ...multumesc frumos..............no thanks.................

asa ca prefer sa dau banii aia, desi la salariile noastre nu e ieftin, fata de partea asta de tara...............acuma, na eu zic parerea mea, ca nu poate fi toata lumea cu salarii mari, dar eu am zis ca mai bine platesc, defapt spitalul are contract cu casa de asigurari........deci.........altfel cred ca ar fi si mai scump...........

so.............doamne ajuta!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

ioi tu fetelor................

bebe vostru nu joaca fotbal???????
sau mai bine zic kickbox???????????
ori taebo??????????

il simt asa de mare........si toata ziua se foieste...............

aseara a facut un show............mama miaaaaaaaaaaaaaaaa

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput