Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
irrinaa spune:
tanaion da, gradul de maturare a placentei e 0, adica nu e imbatranita.Si la mine ir-urile pe ombilicale sunt ok, dar mari pe uterine.Profilul biofizic al copilului e 8/8, adica maxim, adica dr s-a exprimat"vitalitate excelenta".
Oricum, vad ca voi stati mai bine la capitolul greutate, ne-ati luat:)
sa auzim numai de bine
Irina28+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Nu mai zice nimeni nimic? Este clar ca azi ne-a tras la somn vremea de afara... + 25 [poze/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl] |
mamaaaaaaaaaaaa da esti microbista, nu gluma.....................
ce frumoasa burtik..................
Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
lillyka spune:
buna fetelor,
nu stiu daca isi mai aminteste careva de mine...dar sunt de la inceputuri pe aici. V-am citit din urma si va citesc mereu, din pacate nu am mai scris de mult timp...nu am un motiv anume...nu am stiut ce sa va scriu.
Sa va spun cate ceva despre mine. O sa nasc la Sf Pantelimon cu Dr Gheorghiu Diana pe 14 decembrie cezariana, daca totul decurge bine.
Am IR mari si fac tratament cu aspenter dar bebe e bine. Bebele e baietel si o sa il cheme Luca Alexandru.Luni am fost la eco si avea 1700 g... Si am capatat pana acuma 16 kg in plus...ceea ce e enorm...mai ales ca am plecat de la 72 kg si am 1.63 inaltime...dar e primul bebe si mai e un picut...Ultimele kg le-am luat cam 1 kg pe sapt din luna 6. Acuma sunt in sapt 31+ si de luni sunt in prenatal...ceea ce e superb.
Din mamicile cu experienta...poate stie careva...mi-au amortit degetele de la o mana si mi se umfla mainile noaptea...zici ca umblu in maini. Toti m-au avertizat ca o sa mi se umfle picioarele....si mie mi se umfla mainile daca merg mult pe jos.:)
Sper ca nu v-am plictisit...si o sa incerc sa fiu mai activa mai ales ca de acuma sunt "izolata" la domiciliu.
23+ http://forum.desprecopii.com/forum/baietel.gif
irrinaa spune:
mi-am adus aminte..ca am recuperat aproape 2 capitole necitite azi...
miremia referitor la augumentin.eu am luat in sarcina de 2 ori pana acum augumentin.e ok in sarcina, eu am luat prima data la 10 saptamani cand mi s-a descoperit o infectie urinara, n-a trecut dupa primul tratament si am repetat. Pana la urma ce infectie ti-au descoperit de ti-au dat augumentin.
Irina28+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe
evyme spune:
da, bea, sunt microbista infocata si am tinut neaparat sa-l duc pe bebe la meci inca din burtica, desi toata lumea mi-a zis ca sunt nebuna (s-a nimerit si in zilele alea cand afara era frig si ploaie) ms mult pt aprecieri, si tu ai o burtica frumoasa
+ 25
[poze/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl]
Ofe_27 spune:
Salutari burtici! Harnicutze ca de obicei, cu greu am reusit sa citesc tot.
Vreau si eu parola de la contul comun, multzu'!
25+ Bogdan Christian
miremia spune:
Tana cu placere!
Irina....nu mi-a gasit nicio infectie, doar ca am leucocitele peste limita (asa erau si in 2 luni de sarcina), asa ca am hotarat sa mai astept cu antibioticul. Eventual o intreb pe doamna doctor data viitoare daca e neaparat nevoie.
burticile
Mirela 27+
miremia spune:
Fetele care vreti parola, activati-va PM-ul, altfel n-avem cum sa va trimitem.
Mirela 27+
Ofe_27 spune:
Bea, cris_mario, larisel, foarte frumoase lucrusoarele si hainutele pt bebe. Si noi am primit multe hainute si nu numai, asa ca foarte multe nu o sa mai cumparam. O sa fac si eu poze si o sa le pun, dar un pic mai incolo pentru ca acum suntem in pregatiri pentru coltul lui bebe (va dormi in aceeasi camera cu noi) si cum neuronul meu de blonda si de gravidutza il impart cu bebe (cred ca el foloseste cea mai mare parte ) am si gafat deja.
Sa va pove: eu toata mobila din casa am facut-o la comanda, asa ca m-am gandit ca si pt bebe sa ii fac la comanda o comoda pe care se o folosesc si ca masa de infasat (saltelutza de infasat am primit-o deja).Zis si facut, doar ca am dat masuratorile gresit si a iesit o hardighie de comoda ca m-am speriat cand mi-au adus-o ieri. E prea inalta , cu vreo 10 cm mai inalta... Asa ca weekendul asta trebuie sa vina meseriasul sa o modifice ca altfel o sa-mi trebuiasca pantofi cu toc ca sa-mi schimb puiutzul.
In rest eu m-am apucat sa-mi fac lista cu ce imi trebuie in bagajul de spital, ce trebuie pentru acasa etc.Iar apoi o sa incep sa elimin lucrurile de care ma pot lipsi gen cantar pentru bebe, prea multe cosmeticale etc. Asa ca citesc cu interes ce scrieti voi, dar si eu tot spre cat mai natural trag.
Acum eu am o nedumerire, tot vorbiti de biberoane, si ma intrebam la ce sunt necesare asa repede? Ma refer la situatia in care vom alapta, ce nevoie am avea de biberoane? Eu sper si ma rog sa pot alapta, iar daca voi putea pana pe la 6 luni nu as dori sa-i dau altceva lui bebe.
25+ Bogdan Christian