Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
sagetutza spune:
Lotex e chiar nasoala treaba asta cu gripa. Eu ma enervez mereu cand vad la tv ce masuri sa iei, cat despre gripa efectiv eu speram sa fie doar o sperietura, ca si aia aviara, dar.... nu stiu ce sa spun. Mai bine ca stai acasa. cat un pic pic pic si apoi... prenatal si gata.....
28+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
sagetutza spune:
Decenuela daca tu dai cafeaua eu dau ceiutzul si painea prajita, caci sunt la categoria grea la kilograme si nu stiu dk ajuta dar incercam cu painea prajita dimineata
. La multi ani sotului si numai de bine...
In rest fetelor sa fie weekendul cat mai placut, pe la noi ploaia s-a oprit si sper sa fie cat mai putina ca ma deprima.

si multe

si apoi...

O dimineatza frumoasa!!!!
Editez: pana ne obisnuim sau re-obisnuim cu tastatura de acasa![]()
28+
sagetutza spune:
si inca unul pentru ca azi am crescut.. pe toate planurile ce-i drept![]()
29+
larisel spune:
decenuela La multi ani sotzului! Petrecere frumoasa!
Weekend relaxant va doresc...
Noi plecam la tzara asha ca nu mai intru pana luni..
31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Andre_lina spune:
Buna dimineata! In sfarsit weekend... am zis sa ma imbrac mai lejer, dar ce mai poate fi lejer la o asa burta... am constatat ca nu mai am ce sa imbrac. Nu sunt adepta pantalonilor, caci am unii de gravida, dar prefer ceva mai feminin, asa ca 2 chestii ma mai cuprind, si alea de strada...
offf... sa pregatim micul dejun totusi, asa, imbracata ciudat![]()
32+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
Tanaion spune:
Deceunela la multi ani sotului! sa fiti fericiti impreuna.
Vi4i ai grija de tine, linisteste-te, nu mai pune la suflet prostiile socrului. Imi imginez ca nu e usor cnd stai cu el in casa, dar acum tu ai un singur scop bebeul.
Larisel legat de ceaiul de colici. La Toma am avut o dr pediatra care era mare fan alaptat si mi-a zis ca pana la 6 luni sa alaptez fara sa mai dau nimic copilului. Drept pt care nu i-am dat ceai de colici si am baut eu. Nu-mi dau seama daca i-a facut bine, cert e ca o luna tot a avut colici cu tot ceaiul meu, dar nici rau nu face...
Referitor la balansoar vs fotoliu pliant. Si mie imi surade ideea, dar nu mai am spatiu. Crred ca daca iti iei fotoliu pat poti sa-l folosesti pe termen mai lung, sa mai culci pe cineva in el, daca ai musafiri, in fine cred ca e mai util. Dar ai grija fotoliul sa fie cu cotiere ca ti-e mai usor la aalaptat.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
29+ 
danyelana spune:
Neatza si de la noi si multumim de 
Decenuela, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti. 
Larisel, distractie placuta la tara sau mai bine zis rasfat placut. 
Pupici si un wk-end placut. 
Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
buna dimi,fetelor...multumesc pt PM,larisel...
... ma bucur ca s-au rezolvat din probleme,andre_lina
... la mine gradul de maturare al placentei e de I/II;cat despre lichid amniotic,eu am avut prea mult 

si a trebuit sa iau tratament de scadere a LA ca eram cu nervii in pioneze de cate idei de posibile boli/malformatii aveam 

... totul e bine cand se termina cu bine!...
...vi4i,nu baga socrul in seama mai mult decat merita,draga mea...
... decenuela...la multi ani sotului!
... sagetutzo
...imi place cum gandesti
...parca am fi surori ![]()
![]()
... decenuela...
eu cred ca se referea la dublatul kg bblusului
ca as face depresie sa le dublam pe ale noastre...![]()
...larisel...eu am povestit ce am patit cu raducu de la ceai cu biberonul=greva foamei el=refuzat sanul=

eu...i-am dat apa sau ceai doar cu lingurita ...asa a fost in regula(asta din experienta proprie)...ce imi amintesc iar foarte bine,este ca eu beam doar ceai de chimen si anason...pana mi-a iesit pe urechi ![]()
![]()
...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
29+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela neatza....sunt treaza de pe la 3...am fc cafelutza...ca de obicei a ore matinale si incerc sa recuperez....vad ca ieri a fost ceva activitate... illykadaca ai mai citit pe aici...s-a mai discutat despre prb pe care le ai tu. si eu sunt cu kg luate si am av si eu maini umflate si dureroase....incearca sareduci sarea si sa bei mai multe lichide. acum mi s-au dezumflat dar ....na sunt chestii normale ...asta daca nu ai probl de sanatatemamaaaa...ce de lucruri.... auzi....vezi ca m-ai suparat ![]() ![]() cum poti sa spui ce din luna a 7-a pana intr-a 9-a se vor dubla kg????....nu ma descuraja,,ca ma apuc sa mananc frunze....ofecred ca la dr ii dai dupa...el stie ca va primi...pt ca oricum te mai vezi cu el... vi4i imi pare rau de vestile cu care vii....nu uita ca sanatatea ta mentala il influenteaza pe bb si tot ce tine de sarcina. e usor de dat sfaturi dar...incearza sa constientizezi prioritatile si mai lasa socru si tot neamul lui sa vb singur. impune-ti sa nu te afecteze nik....e mai greu la inceput dar functioneaza si...nu te mai gandi..refuza sa gandesti la ceea ce nu-ti face bine.. na...ca am terminat de citit...s-a fc aproape 6....am terminat si cafeaua... eu sunt ok...mai prost cu somnul...ieri a fost ziua lui si cam eram in criza de bani...n-am av somn de la 2..asa ca pe la 3 am zis sa-i fac macar un tort..aveam foi cumparate si am fc un dobos...apoi m-am ocupat de "serveala " in firma ca asa ii place lui...e darnic..si spre rusinea mea( pt ca el tot timpul gaseste bani sa-mi ia chestii frumu) i-am luat un tel...pe punctele acumulate....ce-i drept i-a placut f mult...asa ca ...desi eram adormita pe jumatate...cand sa ma duc in dormitor...m-a luat in brate si mi-a multumit pt tot ce-am fc pt el...m-a uns la suflet, nu ca mi-a multumit...pt ca oricum am fc totul cu mare drag ci asa...ca e un barbat care stie sa aprecieze o femeie. apropo daca intrati....stiti vreun restaurant in buc...care sa nu ne rupa la portofel...si totusi sa fie ok? vom invita cativa prieteni si nu e un moment sa aruncam cu banii.... we placut si sa aveti grija de voi ![]() 28+ ![]() |
ma scuzi pentru exprimarea ambigua.... se vor dubla kg lui bebe...ale noastre nu, ma refeream ca daca el are 1.7 kg la 7 luni implinite, teoretic la nastere ar trebui sa aiba 3.4kg....dar astea sunt auzite de pe la prietene nu de la dr...
cat despre kg noastre...eu am incetat sa mai sper ca daca mananc frunze e mai bine...doar e prima sarcina...o sa ma plimb in parc cu bebele si le dau jos cumva, important e acuma sa ma simt bine :D
Referitor la sare am scos-o pe cat posibil din alimentatie...ceea ce face mancarea extrem de "delicioasa"
si parca are un pic de efect, dar ma amuza faptul ca mi se umfla mainile cand toti imi spun sa ma astept la picioare...Buna dimineata fetelor,
Va invit la cacao cu lapte si sa aveti un week-end cat mai frumos si mai linistit
31+
Luca Alexandru
lillyka spune:
la multi ani sotului, sa iti traiasca si sa fiti fericiti impreuna cu bebeul pana la adanci batraneti.
un restaurant de care eu sunt foarte incantata si ca pret este excalibur pe la eroilor, au site cu www si loculcavalerului punct ro
31+
Luca Alexandru