Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
lillyka spune:
fetelor, am aflat inca ceva
am vb cu o proaspata mamica si imi zicea ca in bagajul de maternitate sa nu imi cumpar camasi de noapte cu crapatura...sunt unele cu barza pe ele si crapate in lateral, ea zicea ca nu a fost multumita ca nu sunt asa de bune pt alaptat cum sunt cele cu nasturi.
31+
Luca Alexandru
sagetutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lillyka fetelor, am aflat inca ceva am vb cu o proaspata mamica si imi zicea ca in bagajul de maternitate sa nu imi cumpar camasi de noapte cu crapatura...sunt unele cu barza pe ele si crapate in lateral, ea zicea ca nu a fost multumita ca nu sunt asa de bune pt alaptat cum sunt cele cu nasturi. 31+ Luca Alexandru |
la capitolul asta cred ca parerile sunt impartite... eu stiu pe cineva care a avut, i-a placut, dar iti spun eu d.p.d.v. al out-side-urului ca ce nu mi-a placut la ele este ca "nu te acopera" intotdeauna. Adik mamica statea cu noi de vb si "surpriza", camasa dezvaluia sanul.
Acum....eu nu stiu dk sa spun despre mine ca sunt pudica sau foarte pudica, mai degraba a doua
29+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Eleysa spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
M-am trezit si eu de la mirosul de cafelutza, ceiutz cald si paine prajita
....
Ieri m-am laudat ca intru, dar nu am mai reusit spre rusinea mea
...dar am vazut ca ati fost tare harnicutze
.
Lillyka multumim de pontul cu camasutele de noapte ... e bine venit, cel putin la mine care intentionam sa imi iau fix d-alea cu crapaturi in laterale
...
Decenuela sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti multi ani fericiti impreuna ...aaa...si distractie placuta la restaurant !
Larisel odihna placuta la tara ...sa te lasi rasfatata de toti ca meriti ...
Andre_lina lasa mama draga fudulia si ia-ti niste pantaloni de trening pentru acasa si un tricou xl...sa vezi ce bine e ...eu una nu as mai iesi din hainele de casa ... adevarul e ca numai suport nimic strans pe burtica si chiar am probleme cu hainele de strada din cauza asta.
Vi4i nu stiu ce sa zic de lichid, am mai auzit si eu pe ici pe colo cum ca un pahar de bere ar ajuta la marirea cantitatii de lichid...acum nush daca e adevarat sau nu ...dar poate incerci ..un pahar n-are ce sa faca rau ...cat despre socru ...rusine lui ca te-a suparat...unii oamenii sunt de-o nesimtire iesita din comun, dar ar trebui sa te detasezi pe cat posibil si sa incerci sa nu te mai consumi ca ii face rau lui bebe...
Lorex, intr-adevar e urata treaba cu gripa asta ... si in iasi si mai si ...si eu speram sa fie doar o sperietura ca la gripa aviara dar se pare ca e ceva mai mult de atat... Doamne ajuta sa fim toate sanatoase si sa nu se apropie de noi asa ceva !!! 
Tanaion, Ofe e super ideea voastra cu pictatul, cat despre mobila alba de la ikea cu flori pictate pe ea ce as putea sa mai zic decat ca e de vis ...vezi poate gasesti nishte elevi de la tonitza care sa faca asa ceva..cred ca ar fi mai ieftini...eu cand am fost anul trecut la Gaudeamus (targul de carte), era pe acolo si un stand al elevilor de la acest liceu ...stiu ca trebuie sa fie si anul acesta Gaudeamus ...poate gasesti acolo pe cineva care sa iti faca floricelele pe dulapior si asta mai ieftin ... Eu o sa stau cu bebelina mea in camera, si o sa avem o camera portocalie ... acum nu cred ca o sa mai zugravim din nou ca abia am terminat in septembrie ...
...tot ce as putea sa fac ar fi sa o dau pe sora mea afara din camera ei ...care e verde deschis (fistic mai mult), dar nu cred ca ar fi frumos
...
Sper sa avem cu toatele o zi minunata azi ....

!!!
Elena,
26+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
mariucasara spune:
Neatza fetele!
Deceunela la multi ani sotului!
lillyka cred ca depinde de fiecare ce camasi prefera. Cunosc mamici care purtau camasi si sutiene de alaptat si se descurcau foarte bine. Eu daca nu ma dezbracam de tot aveam senzatia ca sufoc copilul si nici nu prinde sanul cum trebuie. Asa ca am folosit camasi cu nasturi pe care le descheiam aproape de tot. In public am folosit o esarfa sa nu stau chiar dezbracata.
Larisel eu nu i-am dat Sarei nici ceai nici apa pana pe la vreo 7-8 luni. Ceai de colici am baut eu...tone...fenicul+anason+chimen, iar cand am inceput diversificarea dupa ce papa o puneam putin la san. Apa am introdus-o cand deja manca 3 mese diversificat si era foarte cald afara, prin august.
Eu am facut curatenie in toata casa ieri si m-am ales cu contractii dureroase. Asa ca azi avem program de leneveala.
si week-end placut la toata lumea!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
27+
Sebastian Petru
sagetutza spune:
Cum noi am plecat la plimbare pe internet
, am aflat ca se preda azi stafeta de la odiseea de sept-oct la cea de nov-dec
. A mai ramaas un picutza.
Asta a fost prima reactie, apoi mi-am zis sa ma calmez de ... timpul trece.... si apoi am luat la studiat capitolul de parasire a odiseei de sept-oct si ce credeti...???
in primul rand am descoperit ca si acoloau fost cateva fete care au nascut in iulie si august, dar... am dat si de un link interesant si vi-l pun si voua spre studiu si dk va intereseaza o sa-l punem pe prima pagina
Ia priviti videoclipuri despre alaptat
29+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
bubu_bu spune:
buna dimineaa si de la noi!
e soare si frumos afara azi
ce bine...poate iesim un picut a plimbat
sagetuza si eu tot pe acolo era la predarea stafetei
si chiar asta a fost si gandul meu...mai fetele de noi-dec ca si la ele au aparut fulgusori si dupa urmam noi
m-a luat cu tremurici parca mai ieri ne holbam la teste si ne ratoiam la wc hmm doamne ajuta sa nastem pufuletii la termen pe ninsoare si cu iz de sarbatoare
27+

pufuleti2010 spune:
Ca sa fim siguri ca exista si capitol nou ca poate ne apucam de alte cate-n luna si in stele....
Va invit aicicapitolul 39 la voie buna
si stiri minunate
larisel spune:
Fetelor ...ati cam tras chiulul in weekendul asta de pe forum...Cum era cu ajunsul fetelor de la cealalta odisee? ![]()
![]()
Noi ne-am odihnit la tzara...era un frig, dar am stat in casa la caldurica unde mama a facut focul la teracota...Mi-am vazut nepotzeii...sunt niste scumpi, mai ales ca au mai crescut si sunt mult mai intzelegatori si cumintzi decat ii stiam eu...acum au 6 ani, respectiv 4 ani (fara vreo 3 luni).
A fost si sora-mea in concediu...si am stat la taclale 2 zile incontinuu...mi-a adus o groaza de lucrushoare si hainutze ramase de la nepotzei dar si de la o colega de-a ei care are gemenutze de 1 anishor... Nici nu cred ca or sa imi incapa in dulapul uriash pe care l-am comandat 
...Am pozat o parte dintre ele...le gasiti la semnatura, daca nu cumva o sa va plictisiti ca sunt tare multe.
Saptamana asta ce program aveti? Eu cred ca spre sfarsitul saptamanii o sa imi reincep periplul prin orash, dar pana atunci...o curatzenie mica, un calcat de rufe, o mancarica..."pe langa casa"...
31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
cris_mario spune:
larisel....iubita te-ai ratacit...suntem la caitolul 39....

ne vdm akl....
Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze