Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

andre_lina, bine ai revenit!!! credeam ca ne-ai parasit de tot pentru odiseea din dec. Sper ca nu te-am suparat cu ceva de nu ai mai intrat pe aici. Imi pare rau ca nu te-ai vazut cu bb la eco, dar e bine ca l-ai simtzit din plin.
Cum mai esti? Parintii s-au mai dat pe brazda?? AI grija de tine, ca parca e a doua raceala in sarcina asta...

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mariucasara hai k incep sa-mi fac griji........de ce era mai bn 1????

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Nu iti face griji.
La mine a imbatranit destul de repede. Adica la 19 sapt era grad 0 si la 22 era deja grad 2. Nu exista o corespondent intre varsta sarcinii si gradul de maturare al placentei.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mariucasara ms...sper s afie ok

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

andre_lina, bine ai revenit!!! credeam ca ne-ai parasit de tot pentru odiseea din dec. Sper ca nu te-am suparat cu ceva de nu ai mai intrat pe aici. Imi pare rau ca nu te-ai vazut cu bb la eco, dar e bine ca l-ai simtzit din plin.
Cum mai esti? Parintii s-au mai dat pe brazda?? AI grija de tine, ca parca e a doua raceala in sarcina asta...

Bine v-am regasit!
Toate bune! S-au intamplat muuuuulte intre timp!
Tatal nazdravan s-a intors acum vreo 2 luni?!...cam asa, si incearca sa formam o familie, dar oricum 70% din timp sunt singura..., am plans in continuare... din dezamagire si din neputinta lui de a fi cum ar tb sa fie un proaspat viitor tatic, alaturi de mine, cu o vorba buna, cu atentii...etc, gata ca iar plang!

Cu sanatatea stau bine, am racit prima oara in sarcina, dar destul de serios.

Parintii au fost alaturi si sunt cei mai buni prieteni in acest moment, imi platesc ratele, ma ajuta si ma sustin, ca niste parinti adevarati. Ati avut dreptate, a fost socul de inceput, acum nu am cuvinte... sunt mandra de ei si fericita ca sunt acasa.

Am fost si la tzara, unde bunicii, unchii si matusile au pupat burtica, verisorii (dintre care cea mica are 1 an si 3 luni) asteapta partenerul de joaca...

Am primit hainute din toata partile, nu am cumparat nimic, dar am un raft de hainute ecologice sa le spunem superbe si binevenite.

E adevarat ca am mai dat raite pe la odiseea de decembrie, sa ma documentez despre saptamanile ce vin... si ceea ce m-a uimit la fetele de acolo, pe langa logoreea de invidiat, e ca au nascut multe in sept si oct!!

Fug in baie, revin!

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

andre_lina, ma bucur ca s-a intors taticul, chiar daca nu e chiar cum ti-ai dori in comportament.
Sunt cateva aspecte care se vor lamuri, sper, in timp: nu toti barbatii sunt genul care rasfata femeia in felurile in care ar vrea ea. unii isi fac datoria "pe tacute", nu comunica prea des sau mult, insa te poti baza ca fac ce trebuie si nu te lasa balta. in al doilea rand, banuiesc ca s-a speriat tare si el de perspectiva unui bb si, nefiind casatoriti, i-a fost mai simplu sa dea bir cu fugitii atunci. poate incerci candva sa intelegi, ca ei sunt nishte neajutorati fata de femei, care la asumarea raspunderii stau foarte bine si se tin cu firea. Nu stiu de cat timp erati voi impreuna sau cat de "consolidati" erati, dar este clar ca un bb schimba relatia ff mult, indiferent de casnicie sau nu.
Asa ca, daca tu crezi ca merita, ofera-i bucuria de a fi tata, de a trai alaturi de tine aceste momente, chiar daca nu ti se pare ca se comporta cum ai vrea tu. Se spune ca barbatii "devin cu adevarat tatzi", adica incep sa se comporte ca atare abia la al doilea copil, sau la 2 ani ai primului. Le ia mult sa se obishnuisca, deh

Hai ca ma lungesc. Important e ca parintii sunt alaturi de tine si sa faci tu ce simti ca e mai bine ptr bb, adica nu sa plangi, da??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Andre_lina felicitari ptr intrarea in concediu si ptr reintregirea familie! tot raul spre bine,nu?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Vi4i m-am uitat si eu la eco a mea de 21 sapt ai scria "punga lichid maxim 56 mm" si dr ginecolog mi-a zis ca totul e perfect. SI fata mea era la 12 sapt cu 11 zile mai mare, apoi la eco de 21 a ajuns sa fie fix pe DNP clinic, deci de fix 21 sapt si ecografic si clinic. Adik scazuse cu 11 zile sa zicem...eu am simtit o schimbare in miscari incepand cu sapt 22 (acum am 24) - mai profunde (mai in spatele uterului ca sa zic asa), nu se mai vad la suprafata si misca energic 2 zile apoi 2 zile doar falfaie . Acum sa iti povestesc - am o colega care a avut numa probleme in sarcina, printre care si un por de la placenta care nu s-a inchis si pierdea lichid, continuu. Si efectiv nu aveau ce sa ii faca, doar sa ii zica sa stea in pat...normal ca ea nu si nu, nu a stat deloc in pat, a muncit pana la sapt 36 cand a si nascut. Un baiat frumos! si sanatos, mai sensibil, dar sanatos. Asa ca repaos zic eu, si lichide multe. Si daca nu mai poti si nu mai poti mai du-te la o eco. La mine (cand aveam problemele din trim I - am avut un hematom ), mergeam la eco o data pe sapt ca sa nu ma duc cu capu' si tare bine a mai fost.

Cris.dogarel, a zis bine Alexutzzza lucrez intr-o firma de audit si in principiu, in genul asta de proiecte te duci la client . E bine ca nu te plicti, schimbi aerul da cateodata vrei la tine la birou...ceea ce de abia astept acum . Si sa stii ca m-ai facut curioasa si am cautat live birth - am crezut ca mor!!!!!!! io nu ma mai uit la asa ceva...mai ales ca vreau sa nasc natural, adik fara epidurala...imagini explicite m-ar face sa ma razgandesc....

Catalutza 24+ Irina

Mergi la inceput

Eram de 5 ani impreuna... si a fost o relatie superba, dar a dat cu bata in balta atunci.

Acum nu vreau decat sa imi vad bebelusul in brate sanatos si voios, cu tati sau nu, noi mergem mai departe, sunt sigura ca il va iubi in felul sau... Chiar daca am patit-o chiar eu, nu ma plang, am invatat multe in ultimele luni, cele mai grele dar si cele mai frumoase de pana acum. Va multumesc pentru incurajari, mereu ati fost alaturi.

Sa dea Dzeu sa lungim odiseea si sa tinem legatura pana or fi bebeii nostri mari . O vorba buna e rara in zilele astea.

Pt fetele care intampina greutati, nu uitati ca in starea noastra, le vedem pe toate mai negre decat sunt, ne agitam si ne consumam, facand mai mult rau decat bine. Cea mai buna metoda este sa ne calmam si sa actionam rational, vom vedea ca in foarte scurt timp totul se rezolva si vom regreta consumul inutil de energie!

PUP.

primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

salut la toate fetele,nu am mai scris de vreo 2 sapt.
dar am lipsit motivat,am fost intr-o stare psihologica nu prea buna,m-am certat rau cu socrul adica el sa certat cu mine si am fost intr-o stare de stres continuu!!! am fost o PROASTA ca m-am lasat afectata de acest om!!!!

ieri am fost la ECo sa continuam morfofetala neterminata ce am facut-o cu 2 sapt. in urma!!!!! tot in acea pozitie sta,nu prea buna p-u eco,sta ghebusit acolo mititelu!!!!
si ce sa spun si cum nu poate sa fie totul perfect si cred rezultat la stresul de saptamana trecuta,am lichidul amniotic foarte scazut si bebe e mai mic decat ar trebuie are doar 580 de gr. si dupa marimea craniului e de 22 sapt.
si cum m-am pus de citit pe net despre lichid scazut,pai ce sa spun nu e de bine deloc mai ales in trim.2!!!!

si incerc sa ma linistesc si nu pot, imi vine sa plang mai mereu cand ma gandesc ca printul meu acolo nu are destul lichid.....

ecografistul a zis sa revin peste vreo 10 zile sa vedem ce si cum si de gasit poate cauza,sa stau la pat si sa trag atentia daca pierd lichid!!! daca stiti voi ceva de asta nu ezitati sa-mi sariti in ajutor!!!!! ca nu stiu ce ma fac eu in aceste 10 zile

acum intelegi de ce nu am vrut sa scriu tot acest timp,ca aici mai toate sunteti cu vesti bune si nu am vrut sa stric eu cheful pe aici!!!!

24+ Dionisios

baby in burtica

Imi pare tare rau pt starea ta. Nu ar trebui sa pui la suflet toate astea. Socrul tau ar fi putut sa se gandeasca la faptul ca esti gravida si nu ai nevoie de discutii in contradictoriu. E cam socrul tau.

Cat priveste lichidul amniotic scazut nu stiu ce sa zic. Nu m-am confruntat cu o asemenea problema.

Iti urez mult curaj, odihneste-te mult si nu te mai supara.

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

pentru info, bebele meu avea 550 grame la 22 sapt.

primele poze

Mergi la inceput