Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Noi avem 3 camere, in una sta bunica mea si vrem sa-l punem pe bebe cu noi in patutul lui care incape perfect langa patul nostru de mijloc, chiar ramane ceva spatiu pe langa patut si m-am bucurat tare ...credeam ca nu vom avea loc! Am langa patutul lui o comoda pe care am tv, si acum e plina cu cosmetice si lenjerie de-a mea...cand vine bebe va fi a lui cu lucrusoare si ustenisle... tv-ul s-ar putea sa dispara sa sa-l punem in perete...nici nu stiu, auzeam pe cineva ca e bine sa-l obisnuiesti cu zgomot!Dar sa vedem, ne gandim.Sufrageria vrem sa o lasam libera pt musafiri si in caz ca sotul nu va face fata pe langa mami si bebe cu somnul si cu alaptatul, o sa ne mutam in sufragerie, sa dormim acolo, noi parintii sau doar sotul! Si camera noastra e porocaliu vopsita, cu perdea alb cu portocaliu si draperii porocalii!!! Noua asa ne-a placut cand ne-am casatorit...acum vroiam sa facem bleu, dar totusi nu vrem sa mai demolam...asa ca vom lasa portocaliu!Citeam undeva cand am ales noi sa facem portocaliu ca este culoarea care aduce sanatatea!!

Pupici

27+ ANDREI ....

Mergi la inceput

Ce bine de fetele care intra in concediu!!! Vreau si eu!
Pana la urma cand putem intra in prenatal? La 28 saptamani dupa U.M. sau la 32? Medicul meu de fam a zis ca-mi da la 28...dar era inca devreme cand mi-a spus si nu m-a interesat prea tare....eu as face 28 de saptamani miercurea viitoare dupa U.M. Sau scadem din DPN 63 de zile calendaristice? Eu mai am si 11 zile de concediu de odihna pe care mi le iau din 16 nov, pana pe 2 dec, apoi mai vin o saptamana, maxim 2 dk ma simt bine si apoi pot intra in prenatal.32 de sap eu fac pe 2 dec...dar cei de la servici vor sa mai vin....ca mai e de treaba, de predat job-ul, dosarele de lucru...sa vedem...ce ma enerveaza chestia asta, e un job pe care nu-l poti lasa oricand balta, ca altul care vine nu stie de unde sa o apuce ! Deci in total mai am 2-3 saptamani si gata...vacanta!

27+ ANDREI ....

Mergi la inceput

De fapt din 126 scadem 43 cate trebuie sa ramana dupa nastere...asta insemana 83 deci de la DPN scadem 83 zile calendaristice...asta inseamna la mine 7 nov....

hai ca v-am innebunit, scuze!
Vad ca sunt singura pe aici la sf de program!!!

27+ ANDREI ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

salut la toate fetele,nu am mai scris de vreo 2 sapt.
dar am lipsit motivat,am fost intr-o stare psihologica nu prea buna,m-am certat rau cu socrul adica el sa certat cu mine si am fost intr-o stare de stres continuu!!! am fost o PROASTA ca m-am lasat afectata de acest om!!!!

ieri am fost la ECo sa continuam morfofetala neterminata ce am facut-o cu 2 sapt. in urma!!!!! tot in acea pozitie sta,nu prea buna p-u eco,sta ghebusit acolo mititelu!!!!
si ce sa spun si cum nu poate sa fie totul perfect si cred rezultat la stresul de saptamana trecuta,am lichidul amniotic foarte scazut si bebe e mai mic decat ar trebuie are doar 580 de gr. si dupa marimea craniului e de 22 sapt.
si cum m-am pus de citit pe net despre lichid scazut,pai ce sa spun nu e de bine deloc mai ales in trim.2!!!!

si incerc sa ma linistesc si nu pot, imi vine sa plang mai mereu cand ma gandesc ca printul meu acolo nu are destul lichid.....

ecografistul a zis sa revin peste vreo 10 zile sa vedem ce si cum si de gasit poate cauza,sa stau la pat si sa trag atentia daca pierd lichid!!! daca stiti voi ceva de asta nu ezitati sa-mi sariti in ajutor!!!!! ca nu stiu ce ma fac eu in aceste 10 zile

acum intelegi de ce nu am vrut sa scriu tot acest timp,ca aici mai toate sunteti cu vesti bune si nu am vrut sa stric eu cheful pe aici!!!!

24+ Dionisios

baby in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Vi4i imi pare rau ca aveti probleme.
Stiu ca e un test care detecteaza daca pierzi lichid chiar si o cantitate mica. Intreaba ginecologul daca e cazul sa il faci.
E posibil ca din cauza pozitiei nefavorabile sa nu poata fi masurat foarte bine bebelusul si sa fie mai maricel.
In astea 10 zile pana ajungi la eco din nou stai in pat, hidrateaza-te bine, mananca, odihneste-te si nu lasa pe nimeni si nimic sa te supere.
Multa sanatate!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

salut la toate fetele,nu am mai scris de vreo 2 sapt.
dar am lipsit motivat,am fost intr-o stare psihologica nu prea buna,m-am certat rau cu socrul adica el sa certat cu mine si am fost intr-o stare de stres continuu!!! am fost o PROASTA ca m-am lasat afectata de acest om!!!!

ieri am fost la ECo sa continuam morfofetala neterminata ce am facut-o cu 2 sapt. in urma!!!!! tot in acea pozitie sta,nu prea buna p-u eco,sta ghebusit acolo mititelu!!!!
si ce sa spun si cum nu poate sa fie totul perfect si cred rezultat la stresul de saptamana trecuta,am lichidul amniotic foarte scazut si bebe e mai mic decat ar trebuie are doar 580 de gr. si dupa marimea craniului e de 22 sapt.
si cum m-am pus de citit pe net despre lichid scazut,pai ce sa spun nu e de bine deloc mai ales in trim.2!!!!

si incerc sa ma linistesc si nu pot, imi vine sa plang mai mereu cand ma gandesc ca printul meu acolo nu are destul lichid.....

ecografistul a zis sa revin peste vreo 10 zile sa vedem ce si cum si de gasit poate cauza,sa stau la pat si sa trag atentia daca pierd lichid!!! daca stiti voi ceva de asta nu ezitati sa-mi sariti in ajutor!!!!! ca nu stiu ce ma fac eu in aceste 10 zile

acum intelegi de ce nu am vrut sa scriu tot acest timp,ca aici mai toate sunteti cu vesti bune si nu am vrut sa stric eu cheful pe aici!!!!

24+ Dionisios

baby in burtica

in primul rand trebuie sa te linistesti, desi e foarte greu. ce indice amniotic ti-a spus ca ai? ar trebui sa-ti scrie pe rezultatul de la ecografie, IA,.
la 20 sapt cand am facut morfofetala la fel mi s-a spus ca am cant de lichid redusa. de atunci , sunt vreo 7 saptamani, am renuntat la aproape orice efort, am stat cat am putut in pat, nu face prea bine la silueta , si cand am facut eco la 26 sapt., licidul amniotic parea ok.
de altfel si doctorita mea mi-a spus ca ea a purtat toata sarcina pe uscat, ca nu a avut deloc lichid amniotic, dar a fost bine totul.

sanatate multa

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Vi4i, pai daca sunt problemutze de ce te-a chemat tocmai peste 10 zile, ca sa fierbi si mai tare si sa ii fcai rau lui bb si tie?? ce inseamna putin lichid??
cat priveshte dimensiunea lui bb nu trebuie sa te superi prea tare. dupa cum stii, ei cresc in salturi, iar eco nu e chiar 100% la masuratori. are marja de eroare destula (de ex. mie la greutate a zis 1064 grame, cu marja +/- 180 grame. pai asta e 20%!!! asa ca nu te speria de asta cu varsta eco, decat daca zice dr. ca e prea mic (mai mult de 2sapt). Depinde si de ovulatie marimea lui ("pare" mare fata de UM, daca ai ovulat devreme, dar poate sa para mic daca ai ovulat tarziu).

lichidul nu stiu alte metode de inmultit decat sa beeeii multe, multe lichide si sa stai cumintzica. test iti face la clinica, sa le ceri. daca pierzi ar trebui sa iti dai seama: e mai apos decat scurgerea normala de sarcina, incolor, cu un miros ushor dulceag si "uda" chilotul.

bb mishca des? numarul de mishcari este indicator de bunastare la bb: bea un pahar de lapte, suc, apoi stai linishtita in pat: numara orice kick, rotire, fluturare. sa fie 10 in o ora. daca bb doarme, incearca iar peste 2 ore.

si ai grija de tine. nimeni, socrul inclus, nu merita atentzia ta sufleteaasca si emotioanala in aceasta perioada. doar tu si bb.restul tre sa ashtpte inclusiv pentru o cearta buna...

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vi4i imi pare rau ca ai avut probleme cu socrul....da' sotu unde e? de ce il lasa sa te supere?
la primul bb nici eu nu am avut lichid si nu au fost probleme ...nu te speria....in burtik mea era doar un gras de 3,800..cn sa creda ca el avea atat?...cand aveam o burta micaaaaaa sa te linistesti..si aici nu st doar fete fara probleme...poti sa scrii knd vrei tu
cris.dogarel mi-ai facut pofta de ciorbita de perisoare asa k maine asta papam + chiftelute iar akm spaghete

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

offf fetelor...akm cu we asta iar ramanem in urma...deja vad ca nu mai e activitate de pe akm

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

FETELOR, gata.. am intrat in concediu!!!! sunt asa de fericita!

Mor de spate...si cateodata doare si burta, abia astept sa vad efectul odihnei! Va pup, citesc din urma si revin!

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput