Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Alexutzza si eu am folosit la Toma solutia de sterilizat de la Chicco. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa lasi sa se usuce ce scoti de la sterilizat (adica nu sa stergi tu, ca chipurile strici sterilizarea) si poate dura. Dar daca ai 2-3 randuri de biberoane e ok. Eu i-am dat lui Toma exclusiv san pana la 6 luni, am folosit solutia de sterilizare doar pt suzeta, iar de la 6 luni nu i-am mai sterilizat nimic.

Danyelana, mie imi place combinatia de culori la care te-ai gandit tu. Cred ca ideea e sa nu fie culori stridente care sa agite copilul.

Eu m-am hotarat sa-i fac camera cu doi pereti roz trandafiriu pal si doi roz moviu. Mobila adica pat, dulap si un fel de masa de infasat sa le iau de la Ikea. Am vazut la mobila de copii in catalogul lor un mobilier alb. Si ca sa nu fie alb-alb m-am gandit sa gasesc pe cineva sa-mi faca din lemn roz de culoarea peretilor ceva floricica si sa prind pe usile dulapului. Mai frumos ar fi sa-i pictez ceva, dar mi-e teama ca nu-mi iese si patez mobila. Ar mai fi varianta sa aduc pe cineva sa mi le picteze, dar am mai avut tentativa aceasta mai demult la Toma in camera si era scump, asa ca am renuntat.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza, merci mult de party.

Tana, merci . Si eu as vrea sa-i fac niste desene pe pereti in camera dar nu prea am talent. Cand te uiti pe net are usor dar nu as vrea nici sa iasa ceva aiurea. Ma mai gandesc. Mami a mea deseneaza super bine dar va veni aici abia la jumatatea lunii ianuarie si va fi cam tarziu. Of, nu stiu ce sa fac.

Pupici

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

LA MULTI ANI OANACT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tot ce iti doresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bebe sanatos.............si tu sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Nu stiu ce se intampla azi cu bebe, dar ma kickaie de vreo 2 ore intr-una. Mai am un pic si cad sub birou, asa pozitie de intins am luat in sperantza ca se mai linisteste.
Voi patiti de-astea? Bea stiu ca al tau e foarte activ, cred ca si al meu il urmeaza .
Am observat ca daca e prea liniste in birou atunci e mai agitat, in schimb cand e galagie sau vorbeste lumea mai mult e linistit. Cred ca va fii un mic curios .

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sagetutza, buna ideea cu aparatul de gatit la aburi. o sa-l folosesc si eu. eu am luat doar un bibe,ca la ana atat am avt si a fost ok ptr ceai.

voi vad ca vorbiti de seturi...cred ca ashtept sa vad productia de lapte si apoi mai iau.

de pictat singurele stiu ca exista nishte shabloane in magazine pentru modele necomplicate (floricele, norishori)pe care le pui pe suprafata si tu dai cu vopsea fara grija (ca la cele de pus pe ferestre de Craciun). mai sunt autocolante pentru mobila si/sau peretzi cu modele de copii (am vazut mai demult la HornbacH si Ikea)

vad ca sunteti tare sensible la vreme, v-au apucat toate cele. eu nu prea am realizat despre mine ce si cum, insa la Ana cand am nascut si am vazut ca e lapozitza si ninsoare in 4 aprilie, dupa 2 sapt de primavara frumoasa cu soare si cald, m-a apucat instantaneu depresia postpartum...acum stim ca asa va fi vremea in maj. zilelor pana la DPN, asa k...ramane pe noi sa ne inveselim una pe alta

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

bea, cum te simti? a trecut senzatia de raceala?

onitza, cum ai desc. anemia? ti-a dat dr analize de facut? mie mi-a zis ca dupa 30 de sapt. mai facem analize de trim III... mi-e teama de anemie ca la Ana am avut HB 2 dupa cezariana (am facut fier intravenos.),

alexutzza. de unde stii ca e ovarul? nu poate fi ligament, uter, ceva pe acolo, ca oricum sunt toate inghesuite si deplasate sa faca loc la bb. sa treaca. io zic ca te dor astea pentru ca esti prea slaba (ma roade pizma..)

are cineva mail/tel al lui Nikole? Ultima data cand a intrat pe aici era depresiva declarata ...sper sa fie bine si ea si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cris.dogarel de la Hornbach am luat si eu pt peretii din camera lui Toma autocolante foarte frumoase. Erau destul de multe modele pt camere de copii. Dar parca pt mobila nu prea imi place cu autocolant, mi-ar plcea ceva pictat.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Noi nu am facut cinste cand am intrat in concediu intrucat a fost nesimtzit de devreme, vorba lui Boc (la 23s). in plus, nu am mai muncit efectiv (intrat la ora) de cand au terminat studentii sesiunea, adica de pe la 4ssapt!!).

Asa ca dam si noi ce avem gata la ora asta: ciorbitza de perishoare si varza calita cu carnatzi. Stiu ca mi s-a pus pata pe chestii "grele", dar...

As mai fi vrut si placinta cu mere sa dau, dar bb a zis halt si sa stam in pat o vreme, asa ca poate mai pe seara..

sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Eu voi folosi sterilizarea la rece si pt imcalzire voi folosi metoda lui Cris_mario.

Cris.dogarel m-ai omorat definitiv cu varza calita .Eu saptamana asta am patit-o cu varza calita, ca mi-a fost un rau dupa ea, dar imi place al nebunie!

Pt decorarea peretilor eu ma voi folosi de fratele meu, care este student la arte,sper sa aibe el idei, ca eu sunt cam pe langa la capitolul asta.

Fetelor discutati cateva pagini mai devreme despre cadouri de craciun/zi de nastere pentru soti.Eu de ziua sotului (acum in noiembrie) ii voi lua scule de pescuit (undita, mulineta, ace etc) pentru ca e pasionat de pescuit, dar pentru ca sunt asa scumpe nu a vrut sa-si cumpere (el e mai practic din fire, mai econom). Asa ca am dat sfoara in tara la toti invitatii sa nu ii ia altceva cadou ,ci sa punem toti banii gramada sa-i luam omului scule ca-lumea .

Iar de Craciun, vreau sa caut o fotografa profesionista care sa-mi faca niste poze sexy, chiar si nud, asa gravidutza, si sa le puna intr-un album frumos aranjat.

Ce ziceti, e buna idea mea?

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel..... suuper bunn...ciorbita de perisoar e preferata mea ,si varza calita imi place dar sa fie "noua" nu acra..asa k e ok...ms
Ofe e bn k esti hotarata mi se pare ok ideea ptr ziua lui...iar cea ptr craciun e trasnet ,daca te interesezi sunt curioasa cat costa...
la noi bb nu va avea camera lui...patutul va sta la noi in camera...asa k nu ma apuc de picturi ink desi ideea e geniala ....sa mai creasca si le fac camera impreuna...deocamdata Mario doarme cu mami(de cand a murit tati nu o lasa singura nici o noapte)...iar bb va dormi cu noi in camera...apoi amenajam noi o camera ptr ei

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput