Goldie Pants - 19
Raspunsuri - Pagina 9
purple_blue spune:
Va incurcarati in adrese? Asta nu e bine. Cand vom fi vedete si ne descos ziaristii ce ne facem?
Eu propun sa va puneti povestile in acord
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
mj_girl spune:
si daca ne contrazicem ce??? pana la urma doar noi patru stim cum a fost asa-i nashico??? pai cand credeti voi ca i s-a pus pata lu nashica???
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_n iona tu aci sub ochii mei te dai la bagaju lui MLover si o iei la rost pe mj pe unde a fost si ce a cunoscut? ia baga un raport scurt cu ce fac MJ-ii tai oficiali...ca numa de vecini vorbesti..ei pe unde is? ca daca is liberi..ii reimpartim |
nashico d'aia te iubesc io pa tine pa mine come togetheru' nu ma mai lasa sa raspund la provocarili lu iona, da e bine sa o puna si pa ea cineva la punct
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
iona2005 spune:
ia zi mj cand i s-a ps pata ca acu te prind
MJii mei oficiali i-am trimes la purple cu doze de oxigen
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
intr-o zi cu soareeeeeee
mj_girl spune:
ankutza, pls, doar tu ma mai poti opri
oana_n spune:
era soare rau in ziua aia iona, ca era zi de vara..deci finica stie bine ce stie....
da...vecinii astia ai tai au aparut toti gramada inainte de BaV tour...deci nu i-ai trimis pa aia oficiali decat acu, de curand....
purple? ce zici? de cand is la tine? si daca e p'asa de ce nu ne-ai zis nimic de ei?
lisa-marie spune:
mj, de la ce anume sa te opreasa anka......poate te ajutea vreuna prezenta acilea, ca in baza lu ankutza....pici in...
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
purple_blue spune:
Eu cu iona impart 2 ...black & white shirturi. metalul e marca inregistrata a mea, cu 2 tinute - zi si seara.
Acuma eu cand lucrez, nu ii duc cu mine mereu. Pe unde au umblat nu stiu, ca nu i-am prea sunat de frica. De Metal sunt sigura, si de black shirt. White in schimb, nu stiu...parca a cam obosit de atatea schimburi.
(V-am lamurit? Nu..ideea era sa scriu mult...)
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
mj_girl spune:
lisa multam da ajutor,da' doar ankutza poate si vaz ca m-a lasat singura aci duamneeeee