Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 9
raluca2107 spune:
Pidana, ii poti alterna Nurofenul, Panadolul si Algocalminul la minim 3 ore unul fata de altul. Adica daca acum ii dai 4ml de Nurofen, peste 3 ore minim daca e neaparat nevoie, adica daca febra creste iar ii poti da 5 ml Panadol, iar peste alte 3 ore supozitor Novocalmin sau atatea picaturi de Algocalmin filoa cate kg are copilul. Dupa 3 ore se reia. Daca intre cele 3 ore febra persista...impachetari cu apa la temperatura camerei. Cam asta stiu eu de la medicul meu.
Nicoleta spune:
Salut.
Mihule, dupa asa o febra mare se mai intampla sa scada pofta de mancare. Rabdare...
Stefan a facut febra si aseara. Acum doarme, e obosit, la 13 ne infiintam la medic. Uf!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gecko spune:
hop si eu
sa nu credeti ca am terminat
dar am o durere de shaleeee...vai de mine, vai de mine. Asa ca nitzica pauza nu strica
Pidana, ti-am admirat mandruca de fata. E delicioasa....si daca nu e cu suparare...pentru ce-ati sampanit in 25
? Ah, si sa nu zic ce invidioasa sunt pentru "citimmm"...uff, cand ajung la si la noi vremurile alea...
Cu medicamentele...ti-a spus Raluca foarte bine, alternativ (daca situatia o cere) la 3 ore. Adica, intre dozele de Panadol sa fie un interval de 6 ore, la fel intre dozele de Nurofen.
Situatia o cere inseamna febra in continua. Multi copii, dupa ce sunt fara febra imediat dupa Panadol fac iar febra la 2-3 ore. Si pentru ca nu se poate da Panadolul atunci se da ceva alternativ. Dar iti zic...doar daca situatia o cere.
Iar cu memoria, concentrarea...oh, nu pomeni de subiecte tabu![]()
Mihutza, nu iti fa griji, caci mancacioasa va redeveni mancaciosa. Sa scape acum de suparare, oricare ar fi ea.
Nicoleta, sanatate lui Stefan
Si inca un pup
ralucai si ma arunc in valtoarea muncii
Nicoleta spune:
Gecko, am uitat sa scriu (sunt cu memoria slaba si eu...), dar am vazut si eu Geckolin iiinfrrriiiicoooosaaatoooorrrr! 
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
mamaa Dana vreau si eu tobe
.. intotdeauna mi-am dorit sa cant la tobe..
multumesc fetele de incurajari.. asa ma gandeam si eu.. deh daca nu-s obisnuita, ca pana acum nu am avut parte.. am putea spune ca-s "virgina" in de-astea ![]()
![]()
Raluca vad ca si la Andra au prins cateva cantecele.. mai ales unul cu rata..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mimonix spune:
Neata
M-am delectat dimineata cu pumpkin australian
(Gecko, esti talentata muica
) si cu Ana-Teodora MARE
Doamne ce-a crescut de cand n-am mai vazut-o, asa au crescut si-ai nostri???
Sa fac stop cardiac cand am vazut-o cum sare in pat, nu alta
iar filmuletul cu
delicios (ce distractie pe ea
)
Raluca, multumesc, mai incerc si azi...e drept ca ieri mi-am cam prins urechile pe-acolo cautand melodiile
In tot cazul Dudel e fascinat de tastele laptopului si nu se poate abtine sa nu dea vreo doi pumni in tastatura de fiecare data
Asa caaa...pana nu se civilizeaza si el, mai rarut cu internetul !!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Stiti pe careva care a mers in concediu la Marea Moarta? Si detalii? Multam
.
si a lui Matei 
PIDANA spune:
Ralu , Geko multumesc de raspunsuri.
Sunt incurcata ca Ana nu face niciodata febra la viroze. Are doar muci si stranuta, ochii rosii. De-asta sunt tentata sa nu pre a ii dau medicamente, sau maxim reusesc sa ii dau dimineata si seara.Oricum mare circ avem si asa.
A inceput si fimea lalala... cu boowa & kwala dar tot mai incantata e sa mazgaleasca pe foi si daca nu sunt atenta se baga dupa masa si mai face niste dungi si pe perete.
S-a trezit sotu. CITIM, CITIIIIIIIM!!!! 
Edit. Pe 25 am sarbatorit cu finii 1 an de la nunta lor.
gecko spune:
raluca, e super siteul ala cu cantecele. Deabia astept sa-mi vina indianul acasa sa il pun la treaba![]()
gecko spune:
si pana vine bestione, ca auzeam pe alice spunand de Thea si poezii, si noi suntem pe aproape![]()
se aranjeaza mai intai decorul: mami intinsa pe pat/canapea, plasat dulaul de plus pe mama, asezat purandel pe dulau. Se incep miscarile de leganare si recitarea...
El: Nani, nani
Eu: Puiul
El: Mamii
Eu: Puisor
Eu: Dormi usor
El: Bravooooo...si aplaudatul de rigoare![]()
no, ce ziceti? Inca un pic si invatam Luceafarul