Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 8
bitza037 spune:
Nico,Luny saru mana pentru raspunsurile cu Uriaje sau cum s-o scrie
Mimo eu zic ca daca vii sambata sa intrii si la Kiabi...desi preferabil ar fi sa vii maine cand nu este week end si aglomeratie, ca erau o gramada de hainute pentru baietei.....de fapt pentru toata lumea....si sigur si la ei erau reduceri
... cu geaca am avut noroc, cat despre caciulita si manusi ...nu...ca am dat cat pe geaca...dar ce conteaza ca am copilul asortat.......
nu stiu daca am drum maine, sa ma duc sa ma uit pentru Dudel ...ce anume ai vrea???geaca???daca-i urat afara chiar trag o fuga ca ma duc pe jos cu Antonia in carut....si ma uit daca vrei.....
..numai sa-mi spui....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ramo_cata spune:
luny
pentru liviu..si o sa fie bine,doamne ajuta
abia l-am culcat pe andru ,l-a calarit pe cata de l-a zapacit,avea o placere sa-l calareasca numai pe burta,sa dea cu mingea numai in burta lui,saracu'l-au apucat durerile,a zis ca si-a luat smotru pentru o saptamana..nu stiu ce-a avut cu el cred ca-i duce dorul rauuu...chiar ma gandeam la mateias de nicoleta...asa face si andru cand vine cata acasa.. gura lui graieste numai "tata tata"...
mihuta ma bucur ca sunteti mai bine
bitza sa va fie de bine cumparaturile
vad ca o puneti de o intalneala..suuperrr ..sa aveti parte de vreme frumoasa...
miha calatorie frumoasa
ca dupa vad ca te apuci de treaba
sa aveti spor...
bubu si voua vacanta placuta in 2![]()
am gatit pe seara niste pulpite cu legume la cuptor..iam ce i-au placut lui andru legumele,a papacit super bine...
acum va
si va doresc o noapte linistita...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
gecko spune:
'neata stol
, v-am pregatit cafeaua
si ceai si capuccino si bombocino
si va prezint si pe pumpkin-ul meu
, creatie proprie dintr-un tricou negru ce imediat nu il mai incape si o bucata de material taiata dintr-un tricou portocaliu. Atat m-a dus mintea sa fac aseara dupa ce, cu surprindere, am aflat ca azi se serbeaza Hallowenul la gradi si ar fi fain sa vina costumat. Ii mai pregatisem si o pelerina neagra cu o vrajitoare pe ea, dar aia a refuzat sa o poarte.
Sper ca sunteti spre bine cu sanatatea. Mucii si febra sa stea departe de puiuti
.
Si acum fug caci...tineti voi minte ploaia aia mare ce o asteptam sa-mi spele casa??????? Ei bine, nu a venit
!!! Si luni am property inspection
si trebuie sa fac de azi casa luna bec...ca in weekend, cu purandelul pe cap
, nu am sa reusesc sa mut un ac
.
Va doresc o zi minunata
!!!
gecko spune:
si pentru alice, vaccinul antigripal poti sa il faci oricand, inclusiv vara daca il mai gasesti pe piata. Se recomanda administrarea lui inaintea sezonului rece pentru ca atunci e cea mai mare probabilitate de contactare a virusului...oamenii petrec mai mult timp in spatii inchise, aglomerate cu risc de contaminare mai mare si atunci organismul este mai "obosit" si mai carentat fiind mai susceptibil la infectii. De asemenea, se recomanda vaccinarea inaintea sezonului rece pentru ca sunt necesare cam 2 saptamani pentru aparitia anticorpilor. Nu se insista pe vaccinarea in sezon pentru ca se presupune ca pana la data respectiva persoana a intrat deja in contact cu virusul si si-a format anticorpii.
Ca de utila iti va fi tie (familie tale) aceasta vaccinare?
Da, admit ca aceasta vaccinare nu da protectie pentru toate tulpinile de gripa sezoniera. Este un vaccin creat pe baza unor predictii asupra celei mai posibil circulante tulpini. Dar aceste predictii sunt totusi stiintifice...nu-s facute de Mama Omida dansand goala in jurul unei gaini spanzurate.
Este la moda a se spune ca este inutila protectia pentru o gripa banala. Da, este banala...doar ca, ca orice alta infectie, supune organismul unui stres suplimentar. Il oboseste, il slabeste...si cand acest organism slabit vine in contact cu virusi/bacterii mai puternici nu va mai fi capabil sa lupte la fel de eficient. De aceea este si bine ca imunizarea sa se faca inaintea sezonului rece...pentru a oferi organismului posibilitatea sa se pregateasca in liniste si pentru a nu il pune la treaba atunci cand deja este bombardat din toate directiile de posibili factori infectiosi.
Acum, cat de utila ii este Theei aceasta vaccinare. Eu zic ca depinde foarte mult si de ce planuri aveti pentru ea. Tinand cont ca mergeti intr-un focar de gripa porcina, intr-o tara in care soarele este o rara avis, unde umezeala, ceata, vantul sunt la ordinea zilei, eu zic ca e bine sa-i oferi aceasta protectie. Cu atat mai mult daca intentionati sa o duceti in colectivitate sau daca vreo unul din voi are risc crescut de a intra in contact cu virusi. In cazul nostru, sotul a venit saptamanal in contact cu gripa porcina la spital (plus alte infectii virale si bacteriene de cai respiratorii), Patrick oricum era in colectivitate si prezenta risc crescut de a contacta orice virus...asa ca, pentru noi, decizia de a-l vaccina a fost cea mai buna solutie.
Poate daca Patrick nu ar fi fost la gradinita, poate daca sotul nu ar fi lucrat intr-un mediu atat de periculos decizia ar fi fost alta. Nu stiu...depinde de la caz la caz si de convigerile fiecaruia...
Eu va pup pe amandoua
si va tin pumnii sa va fie bine acolo unde intentionati sa mergeti, sa va acomodati rapid si sa atingeti acel grad de relaxare, de implinire pe care il visati si il meritati
.
PIDANA spune:
Neatza!
Multam de cafeu Gecko! Super tricoul cu pumpkin, ai imaginatie!
Sunt treaza de la 3 si m-am tot perpelit in pat, sotu sforaie de se zguduie casa, Ana abia respira. De alaltaieri avea muci si stranuta, i-am pus supozitor cu paracetamol seara, ieri un nurofen de dimineata si tot supozitor seara. Ieri ne-a trebuuit mall, Afi Cotroceni. Mama inconstienta mai sunt, ba era cald, ba frig/curent, pune caciula, da-o jos. Ca urmare aseara avea ochii rosii, nasu curge, febra nu face, dar in rest se vede slabita. Laptele nu l-a baut aseara, daca a luat 2 guri in schimb a baut 200 ml ceai. I-am dat ceva lapte peste noapte dar matele tot ii chioraie.
Ne-am dat si cu spirt pe maini, foarte frumos in mall, dar super jeg/praf pe jos, inca nu e finisat complet se pare. Am luat de la C&A un blug captusit cu fleece , o bluzita cu buline si o bluza fleece, balonul de rigoare si alte minuni din real. La Zara prea erau toate scumpe.
Va rog un sfat, ce pot sa ii dau, nurofen/ calpol/ supozitoare paracetamol sunt ok? si la ce interval orar si ce doza? Ophtamezone nu se gaseste. Si in afara de oscillo mai stiti alt medicament homeopat?
Fug sa mai citesc din urma si poate mai prind si o ora de somn.
Pupici!
PIDANA spune:
Am strans rufele, le-am pus prin sertare, clar nu le mai calc, bagai o masina la spalat.
Olga, sa Dea Domnu sa ai rabdare in continuare, lasa ca exista vopsele de par. Pe noi ne-a capiat Ana cu CITIM, CITIM. Noroc ca il prefera pe tacsu la citit, dar oricum mie mi se zbarleste paru in cap cand o aud de la prima ora de dimineata si seara nu intra bine in casa si citiiiiiiiiim. Vad ca jucariile nu prea o atrag.
Nico, sanatate baietilor si tie putere maxima pe langa ei!
Mimo iti tin pumnii cu fizica. Bine ca stiu la cine putem apela cand o veni momentul.
Luny, ai incercat sa schimbi detergentul, sau macar sa bagi clatirea de doua ori? Parca se faceau si analize pt alergii.
Ioana, sanatate tatalui! Super dovleacul, a stat lumanarea aia acolo fara sa bage mana dupa ea?
Oana si Miha calatorie placuta!
PIDANA spune:
Mai e cineva care nu tine minte? Eu mi-am luat si pastilute cu ginko biloba numa ca uit sa le iau
. Din timpul sarcinii am inceput rau cu uitatul, tot astept sa-mi recapat mintile si nimic.
mihutza11 spune:
Neatza!
Gecko tare pumpkinul!
Pidana multa sanatate!
noi suntem bine, atat ca nu prea are pofta de mancare.. a inceput sa cam faca figuri la masa.. nu mi-e indemana asa, mie imi placea de Andra mea papacioasa.. sper sa fie doar o faza..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
raluca2107 spune:
Super Bostanelul 
!!! Am vazut si un gat de mami la cat de rar o vedem e bun si atat
.
Mimo, iti mai pun o data adresa, e super site-ul si melodiile, chiar merita, Sabin e fascinat efectiv:
http://www.boowakwala.com/kids/boowakwala-homesongs.html
Daca tot nu merge da pe Gogu: "up to ten" si pe siteul ala cauti varianta free, 0-6 ani,94 songs...si sunt chiar 94 de cantecele cantate de Boowa si Kwala cu diferite scenarii ca un desen. S-a inteles ceva???