Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Miha, ma bucur de vestile bune (liber la bb2, job2 ok, mai si calatoresti...)!! Super!
Mihule, poate asta a fost tot! Sa nu mai faca febra balerina ta!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Daca va intalniti sambata dimineata in Arena vin si eu! si daca ma ia Bitzulina cu masina
Cata trebuie sa faca curatenie, ma da afara din casa cu copii cu tot
, ziceam sa ma duc la sora-mea, dar daca e de intalneala si ne potrivim, vin! Pe la 10 jumate-11!
mihatp spune:

randunicile
se pare c-o sa va vad deci
bubu, n-am retinut la ce aeroport, ma uit maine pe hartii
plec cu serviciul, deci fara randunoi, merg aici:
http://www.travelworld.ro/orase/edinburgh.php
a fost o chestie asa de ultima ora. s-au hotarat sa foloseasca ocazia asta de schimb de experienta ca un fel de recompensa pentru activitatea profesionala si cu ocazia asta m-am trezit cadorisita cu o excursie, o experienta profesionala meseriasa (mergem sa vizitam 6 penitenciare), si cu bateriile incarcate pentru inca o perioada (ca cica ma simt apreciata
)
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Bubchen nu are parabeni. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Subscriu!
Roxana eu folosesc sampon/gel Bubchen. Cu el imi spal pensulele pt fardurile minerale.
Uriage nu am folosit inca, deci nu pot vorbi din proprie experienta. In reviste are review-uri bune.
Ioana eu ma bucur ca tatal tau este din nou la Viena. Sper sa nu supar pe nimeni, dar consider ca la capitolul oncologie suntem tare, tare departe de Austria. Daca tatal tau e acolo inseamna din punctul meu de vedere ca-i cresc sansele de a iesi invingator din aceasta batalie. Oricat de greu e pentru voi si oricat de dor va e de el, pentru el cel mai bine e sa fie acolo.
Onwards ... am vazut scumpete de David langa dovleac. SPUNE TOT! Cum si cu ce ati scobit mah dovleacul ala? Ca eu inca mai am traume legate de bostanul ala in care am facut sarmale. Doamne cat m-am chinuit!
Zoze ce mai face blondinul tau?
Alice sa fie intr-un ceas bun plecarea si sa va ajute DD sa petreceti Craciunul impreuna.
Luny ce mai faceti? Ce a zis dermatologul? Daca ai povestit deja, nu am prins postarea.
Mihaaaaa

Eu nu pot sambata.

Edinburgh? N-ai nevoie de cineva sa-ti care poseta? Sa asigure traducerea? Ceva?
Bubulino trebuie musai sa inveti sa conduci!
Naty merci pt sfat.
Gecko tot pe mov esti sau ai primit si alta culoare?
Si sa va spuuuuuun: mi-au sosit astazi fardurile puretouch!
V-am pupacit

bitza037 spune:
Bubule, normal ca te iau...numai sa vedem cum facem cu ora ........adica la ce ora se culca/trezeste Antonia...ca in jur de 10 ea doarme.....dar poate cine stie se trezeste si ea la 9.30 cum a mai facut de altfel si am noroc......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihatp spune:
gudinde, gasim ceva
. mi-ar place sa ma tina cineva de vorba pe avion. dupa ce am terminat cu drumurile in state am zis ca nu ma mai prind pe mine, ca toate concediile o sa le fac unde pot sa ajung cu masina... da' uite ca nu ma pot tine de promisiune
si-mi pare rau ca nu putem sa ne vedem
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mimonix spune:
Si eu vin sambata (Miha
dai o palinca inteleg?
), as prefera la pranz, ca sa vin fara Dudelle
Dar sper sa nu fie bai nici la alta ora, hotarati voi !
Si sa stiti ca eu cand aud ca ati cumparat si alea si alealalte cu 35-50 lei mor de nervi si de invidie....cand ma duc eu astia cred ca schimba preturile
Aviz Bitza![]()
Mihutza bine ca si-a revenit fata
Tare rau mai e sa-i vezi cu febra! 
Nicoleta sanatate puiului, pumnii stransi!
Acum sa va spun ce mananca Teo : OUA 
Si l-am invatat sa bata la usa camerei ei si sa spuna :eu sunt, Vlad! ...el a inteles sa bata la usa si sa faca galagie: Tete, tatablabla! 

In rest WallE sa traiasca, am incercat si cu site-ul ala pe care-l iubeste Sabin (Raluca
) nu merge
Nu de alta dar invat WallE pe de rost ![]()
Noapte buna 
PS N-am luat nota la fizica azi 
Imi vine sa o sun pe diriga sa ma asculte 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
ati stabilit deja ptr sambata?...tare as veni si eu, insa nu-s sigura...e cam imposibila locatia ptr mine si tre sa vad ce se mai iveste...
maine isi ia iub rezultatul de la RMN

mi-e fricaaa..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
A venit sotul meu si sa-l fi vazut pe Matei!!! Ii aducea toate cartile, ii dadea sa manance din mancarea lui... il tinea de mana si abia a putut scapa A sa intre la baie... (timp in care M a plans...)... dansa in fata lui, de fericire! Ce mai, i-a fost dor rau! Of mai! Stefan, si el fericit, dar mai relaxat, il tot chema si el sa se joace de-a Razboiul Stelelor... se vedea insa ca este bolnavior, este tras la fata, nu are chef sa manance... tuseste... A este tare obosit si el, a condus din Sarajevo (a facut 9 ore), dimineata pana la 11 a avut intalniri... Nu ma plang asa tare, dar imi doresc sa fim sanatosi macar!
Sper sa nu reapara vechile probleme ale lui S, nu acum cand incepuseram si imunizarea... Ma duc in butoi. Va doresc sanatate!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
gudinde cu dermatologul...a zis in primul rand c pieluta e cam uscata, asadar Uriage hidratant..apoi, cu mancarimile...datorita pielii uscate, piele uscata datorata posibil, oxiurilor
...dar eu deja nu mai cred ca e asta, caci in urma tratamentului(ne-a dat o crema care trebuia folosita in zonele afectate max 5 zile, eu i-am dat 4...), el tot se scarpina, in aceleasi locuri, si are brobonele..adica la incheieturi, ceafa, gat si putzi...iar eritemul ala urat cu buboaie rosii, nu au trecut nici alea de tot cu crema aia..asa ca va trebui sa revenim, sa incercam altceva..cel mai nasol e ca se trezeste noapte si zeci de minute se scarpina nervos, in cap si restul...mie imi pare chiar a un fel de tic...ori chiar il mananca si asta ii da starea de nervozitate...nu stiu..
mimo
doftor in fizica devii!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

va rog frumos, puteti sa-mi spuneti ce cosmetice pt bebe nu au parabeni? trebuie sa-i iau cuiva cu bb mic si nu stiu ce. am vazut ca mustela si sanosan au parabeni, nu stiu klorane o avea?