Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
iub a plecat dupa RMN..
suntem in mega haos cu concediile, nu avem prea multe optiuni, iar alea care sunt, sunt cu imense semne de intrebare, caci e batalie pe perioadele respective, si la mine si la el, si e posibil ca din 3 perioade, sa nu nimerim impreuna niciuna, datorita 'regulilor si regulamentelor' cum numai in Romanika pot fi ca sa nu ...si ma doare iar capul si stomacul de nervi
pidana nu cred ca e de la detergent, ca manacarimile le are de mai putin timp decat detergentul pe care-l folosesc ptr el...care e ptr copii si sensitive..vaaaai, e criminala Ana la tobeeee, m-a terminat!!!
mihutza ma bucur ca e bine picea ta si chiar sper sa-si revina cu papatul, ca tare greu mai e cu copil fitos care nu sta la masa..
gecko suupeeer tricoul si purtatorul, ca-i vine tare bine! ce sa zic, ma bucur ca ti-am vazut juma de nas si gura tare Patrickul cu pozeia lui..
noi suntem inca departe de a memora asa ceva...desi a inceput si el sa aiba repertoriu mai variat, arata toti copii si zice ceva intre bebe si baba, 'taptele' rulzzz, 'baie', olita e 'caca' indubitabil( insa nu sta deloc pe ea fara ciu, se aseaza in joaca imbracat si zice caca),pe sor-mea o cheama 'Uli', gajicu ei e 'Aies'(Alex), parca 'mama' nu am auzit demult, Liviu zice ca ma striga, da' nu-s eu pe faza, 'sissssii' e tzitzi, pe care le mangaie si le iubeste cat de des are ocazia, si o cam are, si nu stiu cum sa-l dezvat, ca mi-e drag..cel mai meserias e cand il imita (dupa mine) pe Michael,eu fac 'hihi', el 'hi hii', 'haha' el la fel, si tot asa cu toate vocalele si e deliciu cu 'asiiii' (arsh), si arata caloriferele!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny bafta cu RMN-ul!
Daca vrei sa mergi maine, te pot lua eu de undeva. Doar ca habar n-am unde e Grand Arena asta...
Inteleg ca e mall, nu? Are ceva loc de joaca pentru copii? Ca sa stiu daca vin cu zana sau nu (mai am pana sa o antrenez sa stea linistita pe scaun, de vorba la o cafea )

Stela la fel, daca vrei sa vii, stii unde stau

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La noi a plouat,a nins,e frig,e intunecat...
Luny,sa spui cum e Rmn-ul ala.Tin pumnii
Gecko,ce priceputa esti,draga. Patrickul
Am vazut si opera Ioanei.Mama ce bucle dragalase are David
Si fina din Anglia e creata-creata.Abia astept sa vad cum va fi copilsulSi,da Nico,noi vom boteza dar nu stiu daca in Anglia sau vor veni acasa.Sa dea DD sa fie bine samburelul si sa creasca mare-mare
Raluca,tare melodiile.Lui Sam ii plac cateva tare mult,la laptop a vrut sa manance ,ca sa ii auda pe neni cum canta.
Si-a dat drumul la gurita,zice dupa noi aproape tot,ii aratam zapada si a spus napada plus ca o striga pe TODORA toata ziua,Auzi Cuscra,ce l-am invatat???dar oricum nu se compara cu fetitele care vb in propozitii-Bravo Thea
Bitza
,chiar ca sunt datoare cu pozele.Incerc sa ma revansez saptamana viitoare
Deocamdata ,atatic

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

kya multam mult de tot! putem vorbi mai pe seara, sau dupa masa? sa vina iub cu analizele si rezultatul sa vad ce spune...la ce ora e intalnirea?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare..Nu am fost si inca nu sunt cu sanatatea in forma deplina,asa ca nu poci vorbi..Tea e bine,slava Domnului,tuna/fulgera/arunca/invarte tot prn casa.
Vecinik,daca se intrevede ceva concret,mi-ar placea sa ne iei si pe noi.Habar nu am nici eu unde e Arena asta.
Cuscra,asa deci?il instruiesti bine pe gineremeu...
Sanatate tuturor-puilor bolnaviori,iubului de Luny,bunicilor suferinzi, si mie,ca nu mai spun cum era sa ma ia salvarea.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, am nevoie de un costumas de animalut...ceva dragut pentru un carnaval sapt. viitoare. Daca stiti pe undeva pe net, va rog sa-mi spuneti. Am vorbit cu Ariel, poate gaseste ceva in Anglia...

Oana, pt dovleac... Ii tai capaculcu un cutit mare, apoi il scobesti inauntru cu o lingura de inox. Ii scoti toate semintele si "atele" alea. Apoi cu un cititas sibtire, cu zimti ii decupezi ochii, nasul, gura... E bun si un briceag pentru detalii. Daca nu poti face direct merge sa desenezi pe el modelul si te ghidezi usor. Spor la treaba! Nu e f greu...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut cu vant si friiiiggggg de la Buzau! Nici nu stiu cu ce sa incep, asa incat sa pot zice tot, dar sa fie si scurt...

Gecko, saru'mana de o mie de ori pt info cu privire la vaccinare. Deci ar fi oarecum tarziu sa-l mai fac Theei, dar nu si inutil. Ma voi documenta azi cu privire la ce oferta gasesc in farmaciile noastre. Tricoul lui Patrik este super-tare, purtatorul si mai si! Cu poezia: si Thea la fel zice, nu dupa mine, ca dupa mine raaaaaar vrea sa zica ceva, ci dupa catel. Dar el incepe propozitia, ea o termina!Multumim mult de urari, si noi speram sa fie bine, in final!

Mimo, m-ai facut sa rad aseara, mah! Nu, Thea nu-i genul Smarandei -stiu ca ai povestit de ea-, a mea e mai fotbalistaasa, vb mai putin. Genul fetitei de care povestesti tu eu cred ca este Soph-de-Olgutz, eu asa mi-o imaginez. Cu "oul", si fii-mea cred ca zice de 50 de ori pe zi "ou" sau oua", indiferent dc manca sau nu, dar ii place cum suna!:)))

Andreea, multumim! Sper sa fi fost decizia buna! Doamne, da' cate poti sa stii despre farduri!

Mihutz, iti doresc sa redevina Andra mancacioasa pe care o stii!

Miha, pt liber la bb2! Si drum bun!

Simo, eeeee, stai calma, Thea nu spune chiar propozitii, ci ceva pe acolo, asa, mai cu vb, mai cu semne! A nins la Bv? Si la noi e frig...

Ioana, fain piciul cretzulin! Nici Thea nu vrea sa tina caciula pe cap, o arunca de zeci de ori, eu am in geanta inca 3, de rezerva, si ne targuim: "O vrei pe asta, uite, are urechi!", "Nu", "Da' pe asta, e rosie!", "Nu"...si tot asa. Recunosc ca nu am ZEN-ul sa o las cu capul descoperit la 6 grade, desi mi-as dori!

Luny, ma, eu mereu ma gandesc la Mufa si la alergia lui. Sincer, nu cred ca este tic scarpinatul, nu are cum sa fie, cu siguranta si-ar dori si el sa doarma linistin noaptea! Eu zic sa mai faceti ceva analize, sa verifici si factorii externi, gen crema/sampon/sapun, materilalul hainelor/lenjeriilor etc. Si schimba si detergentul, chiar dc nu ti-a facut pb pana acum, mai stii?!? (Eu fac alegie la etichete/capse/fermuare direct pe piele...)

Bitza, cum de pierde Antonia cerceii? Ca totusi 3..., cam mult! Ce sistem de prindere au? F faina reducere ai prins la hainute!

Pidana, ce tare cocotzata ta mica cu "CIIIITIIIIIM"!!!

Clau??

Nico, sanatate lui Stefan! Si cu dorul copiilor...stiu cum e...

Sper sa pot incarca si eu niste poze si niste filmulete, dar nu promit. Oricum, am sa incerc acum, poate merge webshots-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ntz, ntz, ntz...sa va scot tocmai eu de pe pagina 2..hmmmm, nu se face! Cat incarc pozele, mai zic ceva, ca tot am incalzit scaunul.:)

Bubu, parca te-am auzit o data ca spuneai de Luivac, ca ti l-a recomandat Stanciu...Ai inceput sa-i dai lui Vlad? Sau am visat eu?

Olgu, ma gandeam azi dimineata, la ora 6, ca noi doua putem sa ne bem cafea impreuna in fiecare zi, ca fetele au aceeasi ora de trezire. Ce zici, ne telepatizam? :)))))))

Stela, ce-i cu tine? De ce sa te ia salvarea? Cum te mai simti acum?

Raluca, la capitolul muzica, noi ascultam diverse...de la "Cutiuta muzicala", pe care o asculta de la o saptamana (si aici stie cantece si le fredoneaza pe cele care ii plac) pana la toata gama din www.youtube.com/user/tigertimbo1957#p/u/15/Jdqk6SMfIvA" target="_blank">Wheels on the bus

Cred ca s-au incarcat pozele...nu mai stau sa le denumesc, gata timpul meu.

Toamna in Crang...si nu numai.

Filmuletele nu mi le ia...incerc pe ontrue...

Mergi la inceput

Muffy e pasionat sa-mi aduca toata incaltamintea si sa mi-o explice detaliat, bucata cu bucata...singura chestie care o inteleg e ca aduce papucii lui Liviu si zice 'tata', ca-s ai lui!
Alice ce domnisorica frumoasa ai tu acolo, foarte frumoasa toamna voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuuu!

Am scobit dovleacu' si l-am decupat mumos, promit sa va arat mai pe seara, cand descarc pozele. Vlad era in extaz, abia acum s-a dus sa se culce, a stat langa mine sa scobim, hi, hi! A iesit suuuuper!

Gecko, f. frumos costumasul! poate fac si eu ceva pt. Vlad, mersi de idee!

Alice, da, i-am dat Luivac, ieri am terminat ultima pastiluta, acum facem pauza o luna si apoi iar 28 de pastilute. N-a avut Vlad nici un stres cu ele, nimic, e super bine, Doamne Ajuta!

Luny, tin pumnii pt. RMN!

Ma duc sa calc, am o tona!
Intru mai incolo sa vedem ce mai ziceti de intalneala!

Mergi la inceput