Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

1. ce e aia Grand Arena? unde e si cum ajung acolo daca e sa apar?
2. miha, vii aici??? wooooooooooow. EU VREAU SA TE VAD! sa pun mana pe tine sa vad ca esti reala, ca tare faina mai esti
3. habar n-am ce ati mai scris

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Repede repede ca vad ca s-a luat "viteza" lui Dudelle si alerg si eu ca el toata ziua (fara voia mea, sper ca s-a inteles )
M-am trezit cand a venit Mari ,mi-am baut cafeaua in fuga , am pregatit fructele lui Dudelle si am sters-o la cumparaturi ca n-aveam de niciunele. Am luat si copilul si pe Mariana ca n-aveau ce face in casa ...si uite asa m-am pomenit ca Mariana mea raspundea la telefoane cu felicitari pentru ca era ziua ei si eu uitasem Am bagat viteza, am venit acasa, am corectat compunerea Teodorei la limba romana ca suna de parca era in chineza, am fugit sa o duc la scoala, sa iau cadou Marianei, am venit repede sa fac mancare si acum ma rog de gaina aia (tot aia, de data asta sta cu spatele ) sa fiarba ca sa aiba Dudelul ce papa. N-am ajuns inca la posta, n-am luat fardurile, intre timp a venit icoana de la Simo si nu eram acasa si ziua inca nu s-a terminat
Am citit asa pe diagonala , tin pumnii pompierului sa iasa bine analiza si sper sa va vad maine undeva candva.
Va pup !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

alice ti=am vazut puiutza mancacioasa..super linkul ala,lui andru asta i-a placut cel mai mult...a ras si el ca-n videoclip,a facut shhh,shhh...a recunoscut animalutele preferate pis pis si ham ham ,beyy fetita cu parul lung,la bus el zice "ci ci" adica tren
http://www.youtube.com/user/tigertimbo1957#p/u/14/6kUmwI54Zu8

am vazut tricou de bestiuta mica ,super si mami pentru inventie...am vazut pozici cu d-soara pidanei...surbe toate si toti puiutii...

eu am o stare de kk asa ca nu pot scrie f multe,va citesc si atat

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare

Kya ..Grand Arena este aici la noi in Berceni, langa Selgors daca stii.....daca nu, incerc sa-ti mai dau si alte puncte de reper, cum ar fi de la metrou Brancoveanu o iei pe b-dul Brancoveanu si la capatul lui faci stanga si la 200 m se vede Grand Arena....

Alice primele doua perechi au fost rotunzi si intra tortita una-intr-alta, iar a treia pereche este pe sistemul ala cu arc.....poate le fac poza ca nu stiu sa explic...

ma duc sa fac American Pie...daca ma lasa Antonia bineinteles, ca nu stiu ce are a dormit trei ore la pranz s-a trezit maraita si sta numai dupa picioarele mele

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Arielu, Arena este in capat la Bd. Metalurgiei, cum a zis Bitza, langa Selgros.

Pfiu...am luat pauza, ma dor picioarele...mai am o gramada de calcat...

Intre timp am vazut-o pe pitica danei cantand la tobe

Stef il striga pe buni mni-mni
Ai mei inca dorm, sper sa mai doarma inca o ora

Mergi la inceput

Metalurigiei metalurgiei dar la ce ora si unde-i Miha ca vad ca a disparut????? Ariel, te iau cu mine ca doar ai abonament Uite asa ne mai vedem si noi si scap si eu de datorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce-mi place cum ne combinam noi la mersul cu masina! Si pana la urma ajungem toate!

Eu tot nu stiu unde e Metalurgiei... o sa incerc cu GPS-ul, dar poate mai imi dati voi repere. Nici Berceni nu stiu unde e... Ghidati-ma de undeva din centru...

Acum fug, ca ia ghiciti voi cine a sunat la mine la usa acum vreo 10 minute?!?!? Surprize surprize!!! Acum se joaca cu Sanziana...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Acum fug, ca ia ghiciti voi cine a sunat la mine la usa acum vreo 10 minute?!?!? Surprize surprize!!! Acum se joaca cu Sanziana...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Am ghicit, se da ceva?? Si sa nu mi-o dai pe ea, ca am si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu e bine...cica e la un pas miic de operatie..din ce am inteles si noi:un disc intre 2 vertebre e 'fugit' de la locului inspre maduva, ff aproape de 2 terminatii nervoase, tangential cu ele si de acolo durerea..fiind ff aproape de maduva, daca discul fuge mai mult si atinge nervii aia si maduva, ii pot paraliza membrele superioare pe loc
ptr doctorese, asta scrie in rezultatul RMN la concluzii:'Protruzie discala c6-c7 cu ingustarea ambelor foramene de conjugare'. Protruzie discala circumferentiala cu ingustarea foramenelorde conjugare si amprentarea sacului dural, fara compresie medulara.
faza naspa e ca asta a intrat aiurit in cabinet si a iesit la fel, adica nu a inteles mare lucru din ce e de facut de aici incolo, si nici aia nu a fost f clara...cert e ca -a dat o scrisoare medicala s-o duca la dr de familie, in care scrie clar, fara ridicat greutati peste 5 kg,fara sport, expunere la umezeala..iar la recomandari: gimnastica medicala - inot, balneofizio ceva...repaos la pat in caz de pusee de durere, plus tratamentul ala de 100 pastile/zi, pe termen nelimitat, ceea ce mi se pare ff ciudat..ok, si altceva?? ce naiba facem acum, asteptam sa se rupa discul ala, sa se agraveze, adica nu se poate face nimic sa se 'repare'?..sta asa, cu dureri si interdictii toata viata?..deja zice ca se simte handicapat..
acum, rugaminte: daca stie cineva vreun neurolog bun, pentru o a doua opinie, va rog sa-mi recomandati

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pai Kya, eu stiu asa: mergi pe M Bravu pe linia tramvaiului 34 directia Parc Tineretului, treci de intersectia cu parcul si mergi tot inainte pe linia tramvaiului pe Vacaresti pana la urmatoarea mare intersectie . Si de acolo nu mai stiu nici eu ( decat daca ne intalnim acasa la Bubu )
Ai grija pe Vacaresti, daca-i seara, ca a pus Piedone niste beculete pe dealul din dreapta care margineste parcul , care fileaza ca becurile de Craciun .Eu cand am fost la Bubu am crezut ca-s gata, mi-a crapat ceva in cap , pentru ca stateam la semafor si in coada ochiului drept aveam cate o licarire Cand intorceam capul, nu mai era nimic Iar ma uitam inainte, iar scurtcircuit in coada ochiului Fereasca Dumnezeu !
PS Ariel, mai e nevoie sa precizez ca n-am spalat masina de la intalnirea de iarna trecuta? Sa ai servetele d-alea dezinfectante la tine

Mergi la inceput