Puiuti de Randunici 2008!! (326)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Offf...Luny, imi pare asa rau...
Mimo, ce tare esti! Deci, de la mine, daca mergi drept spre capatul liniei de tramvai 34, faci apoi dreapta (daca te-ai duce in stanga ai ajunde la spitalul Sf. Ioan, sigur stii
). Deci faci dreapta si meeeergi drept pana la intersectia care se numeste Metalurgiei si acolo se vede mare Carrefour Grande Arena, langa e Selgros.
Ma duc sa pap o salata cu de toate 
Kya spune:
M-ati zapacit... care tramvai 34 frate?!? N-am mai mers cu tramvaiul de ... ha ...
Si da, Mimo era dansa la usa... a venit pur si simplu... Bai, eu trebuie sa-i explic barbatului ala al meu, ca la noi in casa vor fi niste reguli care vor trebui respectate si de ... toata lumea! Vreau doar un amarat de telefon inainte prin care-mi spune ca vine... E chiar asa de mult ce cer... La naiba, doar nu e gara casa mea!

OK, sa revenim: la ce ora maine? Cu pui sau fara pui? Daca e cu pui, avem ce sa facem cu ei? O joaca ceva?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
...chair asa fetelor, vorba Ralucai...cu randunelele dupa noi sau fara ele????
Luny eu pot sa-ti-l recomand cu toata incredera pe dr. Maris de la spitalul militar este neurochirug super bun.....le-a operat pe mama si pe bunica-mea de hernie de disc.........ele nu mai puteau merge aproape..........imi zici si-ti sau nr de tel......sau va duceti joia cand este de garda.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Eu trebuie sa vin cu amandoi dupa mine, ca v-am zis ca ma da barbatu' afara din casa
, sa faca el curatenie 
Ziceti la ce ora? Bitzulina, ne iei?
are loc si carutul lui Stef in portbagaj?
Kya, fata, fii antena! tu trebuie sa ajungi la big Berceni, este o intersectie mare, apoi daca mergi drept intri pe Bd. metalurgiei si in capatul bulevardului e Carrefour. Si vezi ca sunt indicatoare din alea pe stalpi. Tramvaiul 34 circula de la gara de nord pana in Berceni. deci merge pe la obor, apoi Vacaresti, Big, Oltenitei. Daca te tii dupa linia de tramvai ajungi la Big.
ariel_7000 spune:
daca tot isi face mimo pomana si ma ia maine
, ca tot habar n-am ce e aia bdul metalurgiei (e in bucuresti!??! de cand?
), voi lua si ursul bitzei cu mine...bitza, auziiiiiiiiiii, nu ne mai complicam cu posta!!! boabele de dinti ale lui mimo si poate iau si vreun plod atomic cu mine, ma decid eu care, tind spre ala mai mare ca e mai usor de strunit, macar intelege romaneste...sau, ma rog, asa cred, acum e botoasa, asa ca imi retrag spusele, intelege turceste.
o sun pe miha? ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
PIDANA spune:
Luny, nu disperati, stati sa mai vedeti niste opinii. E normal sa se simta asa dar tu trebuie sa fii mai tare decat Liviu. 
Pt intalnite:uitati aici exista si harta
http://www.grandarena.ro/media/pdf/brosuragamare.pdf
Irina spune mai in soapta de american pie ca eu am facut 3 de duminica incoace si aproape doar eu le-am mancat. Noroc ca nu mai am mere.
Naty? Stela?
ariel_7000 spune:
miha e ocupata. miha trancane juma de ora la telefon. mihaaaaaaaaaaaaa, la cat ajungi maine???
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Kya spune:
OK, deci Obor, Mihai Bravu, intersectia cu Vitan, cobor pe dealul ala unde e Mr. Bricolaj, merg tot inainte... sunt tuta rau, nu stiu unde e Big, dar poate nimeresc eu cumva.
Pe Stela o sa o sun sa o intreb daca vine si cu Luny vorbesc pe mess, poate o iau si pe ea.
Dar n-am mai auzit nimic de Miha....
Ziceati pe la 10-10.30? Ramane asa?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Bubule te iau, nu stiu la ce ora, stai sa vorbesc cu Miha ca zicea ca ajunge trenul pe la 10, ma duc sa o iau de la gara si pe urma vin sa te iau ....sa zic in jur de 11-12....este bine????eu cred ca o las pe Antonia acasa. cu tati, sa stau si eu la o cafea ca lumea....la tine nu s epune problema cu baietii tai cuminiti.....pe mine cred ca ma alerga Antonia prin GA de-mi ies fulgii....
shhhhhhhhttttttttt am mancat American Pie...a iesit bestial....in coca de deasupra am pus putin pesmet si a iest crocant...super

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PIDANA Pt intalnite:uitati aici exista si harta http://www.grandarena.ro/media/pdf/brosuragamare.pdf Irina spune mai in soapta de american pie ca eu am facut 3 de duminica incoace si aproape doar eu le-am mancat. Noroc ca nu mai am mere. Naty? Stela? Dana, si Ana-Teodora(25.04.2008) |
Adica-te-lea te vedem si pe dumneatale la fata?

Eu as incerca sa vin fara Zana, daca sta mama cu ea acasa... sa vedem...
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!