Puiuti de Randunici 2008!! (326)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Bubule te iau, nu stiu la ce ora, stai sa vorbesc cu Miha ca zicea ca ajunge trenul pe la 10, ma duc sa o iau de la gara si pe urma vin sa te iau ....sa zic in jur de 11-12....este bine????eu cred ca o las pe Antonia acasa. cu tati, sa stau si eu la o cafea ca lumea....la tine nu s epune problema cu baietii tai cuminiti.....pe mine cred ca ma alerga Antonia prin GA de-mi ies fulgii..../b]

shhhhhhhhttttttttt am mancat American Pie...a iesit bestial....in coca de deasupra am pus putin pesmet si a iest crocant...super

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Exactly!!
Bitzulino da-mi si mie id-ul tau de mess

Raluca mamica de [b]Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

OK, deci Obor, Mihai Bravu, intersectia cu Vitan, cobor pe dealul ala unde e Mr. Bricolaj, merg tot inainte... sunt tuta rau, nu stiu unde e Big, dar poate nimeresc eu cumva............de la Bicolaj mergi drept inainte, treci intersectia cu Dambovita, mergi drept inainte pe Vacaresti si ajungi direct in Piata Sudului
....daca tii dumul drept ....si de acolo tot drept mergi pana la intersectia cu fantana arteziana...iar la intersectia asta face usor stanga...pe prima strada adica Bulevardul Obregia ......hihihihi acici tot drumul drept il tii pana la capata si acolo faci dreapta si dai de Grand Arena.....hai ca fiindca nu stii drumul si vii prima data o sa ti se para capatul pamantului
...ups stai sa ma gadesc daca ai cum sa intrii in parcare de pe sensul celalalt???

Raluca mamica de Sanziana

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Ralu ti-am trimis PM.....sa vedem daca pot sa te bag in lista, ca eu vorbesc pe mess de pe mail acasa.....ca am un progtam aiurea Linux, adica nu eu bitu....laptopul meu nu vrrea sa se conecteze la net, nu stiu ce naiba are........

vezi daca ai inteles ceva din mesajul anterior ca am uitata sa scriu sub bara......

pai da ma ca ma si vad cu cafeaua inghetata pe masa , voi la cafea si eu pe la iesirea din Carffour alergand dupa Antonia

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bitzo, mersi, insa nu neurochirurg imi trebuie, ca ala sigur il trimite direct la operatie..deocamdata neurolog, care sa se uite ca lumea pe analizele alea si sa ne spuna ce facem mai departe..
va multumesc pt gandurile bune!
...sper sa vin si eu maine, multam Kya ca vrei sa ma iei si pe mine!...acum am o stare de rahat maro

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzo, pai de-aia iau eu carutul, ca Stefu sta cuminte il el Daaar, daca voi veniti fara copilasi, eu va trebui sa-i duc la locul de joaca...si eu o sa stau singura acolo??? Si la ce ora ne intoarcem? ca la 2 ar trebui sa fim inapoi? Hmm??
Mai vine cineva cu copilasu'?

Mergi la inceput

hai mai Luny, de ce ai starea da rahat???din cauza de problema lui liviu???hai ma ca sigur o sa fie bine......si daca ajunge la operatie...asta este !!!!! important sa fie el bine......eu ti-am zis de neurochirug ca asta il stiu......dupa ce va lamuriti ce si cum stii unde ma gasesti

ia uite aici sa nu mai fii asa supi. hai sa-ti dau o bucatita ce AP!!!!sa te indulcesc putin

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

..am vorbit cu Miha acum, zice ca in principiu trenul ajunge la 10,30 daca nu are intarziere, ma suna dimineata sa-mi zica exact.......asa ca inn jur de 12 cred ca ramane....

Bubule, pai il duci pe vlad la locul de joaca si pe stef il tii cu noi daca sta cumintel...care-i problema????trebuei s ate intorci la ora 2????

ma duc sa spal pe jos,.....revin...

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buble, eu vin cu capra mare, deci poti sa-l iei pe vlad pt ea ...adica asa zice acum, ca vrea sa vina, sper sa nu se razgandeasca pana maine, dar cred ca tot familionul voteaza PRO

luny , te pup eu si maine, in realitate, sa treaca supararea

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, am aranjat, o las pe zana cu mama. Si stau si eu linistita la vorbe cu voi.
Bubulina nu stai mami singura, ca Stefu e cuminte, nu trebuie sa alegi dupa el.

Deci in jur de 12 la Grand Arena. Dar unde mai exact? Un magazin ceva, un punct de reper?

Raluca mamica de Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai ma, nu pot sa-l las pe Vlad acolo singurel , plus ca si Stefu vrea la joaca. O sa-i duc acolo juma de ora si apoi stau cu voi. le iau ceva bun de papa si am scapat, stau cuminti
Bitzulina, pai ar trebui sa se culce pe la 3 maxim...dar stai, daca nu am cu cine sa ma intors, ii zic lui Cata sa vina sa ne ia...sper sa termine curatenia pana atunci

Mergi la inceput